Udflugter

  • Rejsetid

  • Bedste årstid

  • Tidsforskel

Udflugter i Myanmar

Her finder du et udvalg af Profil Rejsers udflugter i Myanmar. Kontakt en Asien-specialist, hvis du har andre ønsker, så hjælper vi dig med at finde vej til de største oplevelser!

Læs mere
Udflugter

Brug knapperne for at hoppe ned til et specifikt rejsemål

Bagan

Ballontur over Bagan | Bagan

Hvis vinden tillader det, er der i de tidlige morgentimer en enestående mulighed for en tur i varmluftsballon. Det verdensberømte, arkæologiske område i Bagan er kendt for sine fantastiske solopgange, så der er en god chance for at få en fantastisk udsigt over det gamle kongedømme og enorme tempelområde. Selve flyveturen varer ca. en time og slutter med et glas bobler og en let morgenmad hvor vinden nu engang har ført dig hen.

Det er altid en stor oplevelse af flyve i luftballon, men at glide næsten lydløst hen over Bagans tempelslette, mens solen står op i horisonten, er en helt unik oplevelse!

OBS! Om ballonturen gennemføres afhænger af vind og vejrforhold. Kun muligt i perioden oktober – marts.

Bemærk: Transport, vand og let morgenmad er inkluderet.

Varighed: Ca. 4 timer inkl. transport
Afgang: Dagligt ca. kl. 05.00

Voksen fra kr. 2.251
Barn fra kr. 2.251

Mt. Popa og Myanmars "risskål" | Bagan

Ca. 60 kilometer uden for Bagan ligger det imponerende vulkanbjerg Mt. Popa der siges at være det hellige hjem for Nats (buddhistiske ånder). På toppen af den stejle klippe ligger et malerisk buddhistisk tempelkompleks, som er et yndet pilgrimsmål. Vejen til toppen går ad en stejl, snoet trappe – en anstrengende tur på mere end 700 trin, som dog belønnes med en flot udsigt over det omkringliggende flade område, som siges at være Myanmars ”risskål”. Turen til Mt. Popa inkluderer også et stop ved et lille landbrug, der producerer toddy og palmesukker.

Bemærk: Transport og engelsktalende lokalguide er inkluderet.

Booking kode: EXBHMPPB

Varighed: Ca. 4 timer
Afgang: Dagligt kl. 08:30 og 13:00

Voksen fra kr. 320
Barn fra kr. 228

På cykel blandt Bagans magiske templer | Bagan

Sammen med din cykelguide skal du på en skøn og let cykeltur. Turen tager dig væk fra hovedvejen og ud på mindre veje og stier forbi nogle af Bagan slettens mange smukke templer, pagoder og klostre. Tempoet er roligt og turen foregår i et fladt landskab, som ud over de mange imponerende templer, også vil byde på besøg i små landsbyer, du vil opleve hyrder som vogter deres dyr på tempelsletten og du vil blive mødt af de lokale med et ”halloooo” og et smil. Der er ingen tvivl om, at en cykeltur er en god og sjov måde at udforske Bagan på.

Bemærk: Transport, cykelleje, cykelhjelm, 1 flaske vand og engelsktalende lokalguide er inkluderet.

Booking kode: EXBHBTCB

Varighed: Ca. 4,5 timer
Afgang: Dagligt kl. 8:30

Voksen fra kr. 404
Barn fra kr. 289

Inle-søen

Ballontur over Inle-søen | Inle-søen

Hvis vinden tillader det, er der i de tidlige morgentimer en enestående mulighed for en tur i varmluftsballon over den smukke Inle-sø. Det er altid en stor oplevelse af flyve i luftballon, men at glide næsten lydløst hen over Inle-søen, mens solen titter frem bag bjergene og langsomt får magt, er en helt unik oplevelse. Du belønnes med en vidunderlig 360 graders udsigt over den store sø, hvis blanke, blå flade brydes af utallige grønne flydende haver, huse på pæle og de ikoniske 'ben-fiskere' i deres små både. 

Selve flyveturen varer 45-60 minutter og slutter med et glas bobler og lidt frugt.

OBS! Om ballonturen gennemføres afhænger af vind og vejrforhold. Kun muligt i perioden november – marts.

Bemærk: Transport, vand og let frugtanretning inkluderet.

Varighed: Ca. 4 timer inkl. transport
Afgang: Dagligt cirka kl. 05.00

Voksen fra kr. 2.213
Barn fra kr. 2.213

Mandalay

Cykeltur og solnedgang over U Bein | Mandalay

Skøn cykeltur gennem det næsten uberørte landskab omkring U Bein – et område rig på historie og med næsten ingen trafik. En tur ad små stier og veje som afsluttes med en, forhåbentligt, fortryllende solnedgang over verdens længste teaktræsbro, U Bein Bridge.

Du kommer gennem landområder med små landsbyer, tæt på befolkningen og hører om lokalsamfundet og livet på landet, du besøger den gamle kongelige hovedstad Innwa (Ava) og slutter cykelturen i Amarapura ved U Bein-broen.  

Cykeldistance: Ca. 20 km

Sværhedsgrad: Let til moderat på asfaltveje, grusveje og små stier

Bemærk: Transport, cykelleje, cykelhjelm, 1 flaske vand, lokale snacks og engelsktalende lokalguide er inkluderet.

Booking kode: EXMHGHMCA

Varighed: Ca. 6 timer
Afgang: Dagligt kl. 12:00 eller 13:30 (afhængigt af årstid)

Voksen fra kr. 450
Barn fra kr. 320

Mandalay's højdepunkter | Mandalay

Heldagsudflugt rundt i den tidligere kongeby som inkludere pagoder, traditionelt kunsthåndværk, Mandalay Hill og munkenes aftenbønner på Shwe Kyin klosteret. Første stop er ved Mahamuni Pagoden, der er hjemsted for et spektakulært Buddha-billede dækket af tykke lag med guldblad. Nær floden ser du Shwe-im-bin, et trækloster der er mere end 100 år gammelt, og som er kendt for sin smukke udskæringer. Du stopper for at se kalaga gobeliner bliver lavet, bladguld bliver slået i papir-tynde stykker, sten udskæring og bronze støbning. Efter frokost skal du med cykeltaxi til Kuthodaw Pagoda, hvor de Theravada buddhistiske skrifter er indskrevet på 729 marmorplader, der dermed beskrives som ”verdens største bog”. Næste stop er ved det smukke teaktræs kloster Shwenandaw, den eneste kongelige paladsbygning som overlevede bombardement under Anden Verdenskrig. Ved Kyaukdawgyi Pagoda ses en stor Buddha statue udskåret ud af en enkelt blok af lokal marmor, fra tå toppen af Mandalay Hill nyder du (afhængigt af vejret) en smuk solnedgang og inde der returneres til hotellet oplever du de unge munkes aftenbønner i Shwe Kyin klosteret.

Bemærk: Transport, cykeltaxi, 1 flaske vand, frokost og engelsktalende lokalguide er inkluderet.

Booking kode: EXMFMCEB

Varighed: Ca. 10 timer
Afgang: Dagligt kl. 08:00

Voksen fra kr. 419
Barn fra kr. 298

Yangon

Oplev Yangon med tog | Yangon

På denne togtur får du med garanti en autentisk Yangon oplevelse, når du rejser rundt om Circle Line, en rute, der bruges hver dag af 15.000 til 20.000 mennesker. Togturen vil tage dig på en tur rundt om i byen, og vil sandsynligvis blive fyldt med en blanding af rejsende og lokalbefolkningen, mange med produkter til at sælge på markedet. Du vil få rig mulighed for at snakke med de rejsende under hele turen, da både lokale og besøgende udviser et niveau af åbenhed, der sjældent findes i Vesten, og vær forberedt på, at det slet ikke er usædvanligt at blive tvunget til at stå op for at gøre plads til en landmands kurv med grøntsager. På hver station vil toget tilbyde dig et glimt af det daglige liv i Yangon og dets omkringliggende forstæder. En anderledes og unik tur, der med garanti vil være en at af højdepunkterne på en din rejse til Myanmar.

Bemærk: Transport, togbillet, togtur (uden aircondition) 1 flaske vand og engelsktalende lokalguide er inkluderet.

Booking kode: EXYHYBRB

Varighed: Ca. 4 timer (inkl. 1½ times togtur)
Afgang: Dagligt kl. 08:00

Voksen fra kr. 244
Barn fra kr. 175

På cykel gennem landsbyliv ved floden | Yangon

Forlad travle Yangon og udforsk på cykel en næsten bilfri ø og livet i landsbyerne ad stier og smalle veje. Cykelturen er let og alle, der kan cykle, kan være med.

En lokal færge bringer dig på blot 10-15 minutter til Dala-området på flodens modsatte bred. Her oplever du på nært hold den venlige lokalbefolkning og deres dagligdag i markerne med vandbøfler og på de farverige markeder. Den engelsktalende guide fører dig gennem naturskønne landskaber, langs rismarker og gennem landsbyer langs floden udenfor Yangon - områder, som er ganske ukendt for de fleste turister.

Hils på de glade skolebørn, mød de smilende lokale og få gennem guiden et indtryk af deres dagligdag. Undervejs gøres stop ved markeder, landsbyhuse samt små primitive værksteder, hvor du bl.a. ser fremstilling af de tynde stearinlys, som buddhisterne tænder i templerne. Besøg også Chu Chu's workshop, hvor lokale kvinder genanvender forskellige typer affald til at skabe nye produkter, og på denne måde skaber sig en velkommen indtægt.

Cykeldistance: 30 km og der cykles sammenlagt omkring 3 timer

Sværhedsgrad: Let og fortrinsvist på asfalt og anlagte veje

Bemærk: Transport, cykel, cykelhjelm, entréer, færgebillet, 1 flaske vand og engelsktalende lokalguide er inkluderet.

Booking kode: EXYHBDRV

Varighed: Ca. 10 timer
Afgang: Dagligt kl. 07.00

Voksen fra kr. 602
Barn fra kr. 427

Yangons højdepunkter | Yangon

På denne heldagsudflugt kommer du til at opleve nogle af hovedstadens fineste og mest interessante seværdigheder og få et indblik i landets religion og historie. Højdepunkterne er bl.a. den berømte Strand Road og den travle havnefront. Herfra videre gennem China Town og det indiske kvarter til Sule Pagoden – byens ældste, der ifølge legenden menes at være opført ca. 600 år før vor tidsregning. Inden frokost bliver der også tid til en tur på Bogyoke markedet (også kaldet Scotts marked) med hundredvis af boder, hvorfra der sælges mad-, tøj-, håndværk- og smykkesten (markedet er lukket hver mandag og på officielle helligdage). Eftermiddagen byder først på en tur til National Museet og slutter med at du skal opleve et af verdens mest spektakulære monumenter, Shwedagon Pagoden. Dens gyldne stupa er Myanmars ”hjerte”.

Bemærk: Transport, entréer, engelsktalende lokalguider og frokost er inkluderet.

Booking kode: EXYFYCEB

Varighed: Ca. 10 timer
Afgang: Dagligt kl. 08:30

Voksen fra kr. 595
Barn fra kr. 419