kvinde i vandkant – sand og turkisblå vand

Vind et rejsegavekort

Vind et rejsegavekort på 5.000 kr.

Sådan deltager du

Det er nemt. Du deltager i konkurrencen om et rejsegavekort til Profil Rejser på 5.000 kr. ved at tilmelde dig Profil Rejsers nyhedsbrev. Er du allerede tilmeldt, deltager du automatisk.
Det er gratis at være tilmeldt nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid ændre dine ønskede nyhedsbreve eller afmelde dig igen. Som modtager af Profil Rejsers nyhedsbrev vil du – ud over at modtage gode tilbud – blive holdt orienteret om Profil Rejsers konkurrencer året rundt samt aktiviteter som skibsbesøg på krydstogtskibe og inspirerende rejseforedrag.

Konkurrencebetingelser

To gange om året rækker vi lod om et rejsegavekort til en værdi af 5.000 kr. Ét gavekort ved hver trækning som sker omkr. 1. juni og 1. december. Rejsegavekortet skal bruges til en rejse hos Profil Rejser og kan ikke ombyttes til kontanter. Ved deltagelse accepterer du også, at vi må offentliggøre dit navn på hjemmesiden, i nyhedsbrevet og på Facebook, hvis du vinder. Du skal være minimum 18 år for at deltage. Ansatte i Profil Rejser og deres husstande må ikke deltage i konkurrencen.

Se vores side om Personoplysninger og Jura her.

 

Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.