Rejser til Singapore

En visionær metropol med historie

Singapore er en svimlende kosmopolitisk metropol og østat på Malayahalvøens sydspids mellem Malaysia og Indonesien. På trods af sin visionære skyline og rivende udvikling har Singapore formået at bevare sin historiske sjæl og identitet som en multikulturel handelsby med rødder tilbage som britisk koloni (Singapore blev en selvstændig stat i 1965).

I Singapore finder du en enestående forening af sitrende street food, nyskabende restauranter, imponerende arkitektur og betagende luksushoteller, som ligger spredt rundt i de farverige og stemningsmættede kvarterer fyldt med historier og liv. Du mærker tydeligt byens livlige og ambitiøse nerve og den udtalte grad af struktur og ordentlighed, som former byens eksemplariske renhed og tryghed.

Gadekøkken og Michelin-stjerner i særklasse

Du forkæles med store madoplevelser i Singapore! I de mange åbne hawker-boder finder du fantastisk traditionel mad med friske råvarer og intense smage, som er blevet forfinet generation efter generation. Prøv de intense og lækre fiskeretter på Zai Shun Curry Fish Head på Jurong East Street 24 eller smag dig gennem Lau Pa Sat Saty Streets mange fristelser. Det er oplagt også at smage Hawker Chan, som i 2016 blev tildelt en sensationel Michelin-stjerne for sin ret med kylling, ris og soya! Singapore er også kendt for sit moderne køkken kaldet Mod-Sin (Modern Singapore), der fornyer og revitaliserer traditionelle retter med et moderne twist! Drømmer du om sand gourmet har Singapore et væld af Michelin-stjernede restauranter som Waku Ghin, Shoukawa og Les Amis med fine-ding par excellence!

Charmerende kvarterer

Singapore er en kulturel smeltedigel af dimensioner! Byens mange hundrede år som havneby, hvor Østen og Vesten har handlet og udvekslet viden og kultur, lever i de små kvarterer. Det er som at træde ind i en anden verden, når du slentrer gennem Chinatowns gader med kulørte lamper og autentiske restauranter, når du kommer til det farverige Little India med sine mangefarvede huse og levende markeder eller udforsker det hyggelige og spraglede arabiske kvarter ved Arab Street og Haji Lane.

Grønne oaser

Størstedelen er Singapore er bebygget, men der findes alligevel små grønne oaser, hvor du kan nyde stilheden og naturens skønhed. Særligt omkring Singapores vandreservoirer findes skønne parker med plads til storbyens vilde tempo. Vi anbefaler særligt den smukke Jurong Lake Gardens, som er Singapores enorme nationalpark. Gå også en tur i MacRitchie Reservoir, som er den måske mest populære park med sin vilde gangbro, hvor du får et panoramisk overblik over parken i 25 meters højde!

Grønt område

Singapore – hvornår er det bedst?

Singapore byder på et stabilt vejr året rundt med høje temperaturer og en del nedbør. Læs mere om vejr og vind i Singapore her.

Vejret i Singapore

Sol og regn i Singapore

Gennemsnits temperatur

26 °C - 27 °C

Gennemsnits nedbør

90 mm - 300 mm

De bedste udflugter i Singapore

Mulighederne er uendelige i Singapore! Her er spændende museer som National Gallery Singapore, med den største samling af moderne kunst i Sydøstasien, og de innovative naturvidenskabelige museer ArtScience Museum og Lee Kong Chian Natural History Museum. Se også den betagende park Gardens by the Bay – der vil efterlade dig målløs med sine med farverige og imponerende plantekreationer. Oplev også de historiske templer, en safaripark med nataktive dyr og en helt ø (Sentosa) med temaparker og prisvindende golfbaner! Singapore byder også på eminente shopping muligheder med både vintage-fund og asiatiske specialiteter. Verdens mest eksklusive modehuse er selvfølgelig også repræsenteret med imponerende butikker.

Se, hvilke udflugter vi anbefaler i Singapore

Luksushoteller med atmosfære og historie

Singapore byder på en perlerække af fortryllende hoteller, der på hver sin vis afspejler Singapores liv og historie. Fra neoklassisk luksus på Fullerton Bay Hotel til det atmosfærefyldte designhotel The Warehouse i et historisk pakhus fra 1895 og Parkroyal On Pickering med sine flyvende grønne oaser. På det glamourøse strandresort The Sanchaya på øen Bintan finder du en verden af klassisk luksus med spa og hvide sandstrande.

Se, hvilke hoteller vi anbefaler i Singapore

Rejser til Singapore

Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.