Cambodia, Siem Reap, Angkor Wat

Rejser til Cambodja

Rejser til Cambodja

Vi har håndplukket de bedste hoteller i Cambodja

Hos Profil Rejser samarbejder vi kun med hoteller, der kan tilbyde noget helt enestående. Se vores udvalgte hoteller herunder, eller kontakt os for at høre mere.

Se hvilke hoteller vi anbefaler i Cambodja 

Vi har udvalgt de bedste udflugter i Cambodja

Cambodja rummer et utal af spændende udflugter og oplevelser. Med Profil Rejser kan du komme med på en perlerække af Cambodjas bedste udflugter, som udfolder landets spændende historie og fascinerende natur.

Se hvilke udflugter vi anbefaler i Cambodja 

Fængslende historier og fantastiske øer

Mellem Vietnam og Thailand finder du Cambodja. Med sine dragende jungle, gribende historier og skønne strande er Cambodja et af Sydøstasiens mest fantastiske rejsemål. I Cambodja mærker du en enestående forbindelse til landets historie, som er dybt præget af storhedstiden under Khmerriget, den franske kolonisering samt tiden under Khmer Rouge og Pol Pots rædselsregime. Rundt om på din rejse vil du støde på imponerende templer fra fortiden, opleve en helt umiskendelig fransk stemning fra kolonitiden og blive klogere på, hvad det stærke og imødekommende cambodianske folk har måttet gennemgå af folkemord og undertrykkelse. Cambodias smukke landskaber og øde bounty-strande ud til Thailandbugten byder også både på luksuriøs afslapning samt en række eventyr ind i den dybe jungles mysterier!

Oplev Angor Wat og Siem Reap

I det nordvestlige Cambodja forener byen Siem Reap landets fortid med den pulserende modernitet. Her vil du se bønder iført bambushatte føre deres produkter til de lokale markeder, som ligger side om side med smarte cafeer, barer og førsteklasses hoteller. Fra Siemp Reap er det oplagt at tage ind i Sieam Reaps jungle, hvor det mytiske tempel Angkor Wat rejser sig. Det blev opført af kong Suryavarman i det 12. århundrede, og anses for at være det ultimative eksempel på khmernes smukke byggestil. Gennem århundreder har junglens enorme kvælerfigner overtaget Angkor Wat, der dog stadig huser buddhistiske munke. Et besøg til Angkor Wat er et ubestridt must på rejser til Cambodja, og et uforglemmeligt vindue til en svunden tid.

Cambodjas historie lever i Phnomh Penh og Kampot

I Cambodjas livlige og travle hovedstad, Phnom Penh, finder du et epicenter for landets historie med bl.a. kongefamiliens smukke residens og de to pompøse templer, Sølvpagoden og Wat Ounalom. I udkanten af Phnom Penh finder du også mindesmærkerne Killing Fields og S21, som er isnende levn fra Pol Pot og Khmer Rouges millioner af ofre.
Oplev også det charmerende Kampot i det sydlige Cambodja, som emmer af sin historiske atmosfære som indflydelsesrig handelsby med arkitektoniske og kulturelle spor fra den franske kolonisering.

Cambodjas øde øer

Ud for Cambodjas kyst finder du en perlerække af bounty-øer, som rummer både luksusresorts og uberørte sandstrande. Vi arrangerer rejser til Koh Rong Samloem, én af flere nærmest ubeboede og uberørte øer, som giver den eventyrlystne en uforlignelig følelse af at være strandet helt alene på en øde ø. Er du mere en eksklusiv livsnyder, kan du søge helle på øen Koh Rongs flotte resorts og lade dig forkæle på de hvide sandstrande.

Glamping ved foden af Kardemommebjergene

Dybt inde i Cambodjas jungle finder du nogle af landets mest fantastiske naturoplevelser. På floden Tatai River bor du i 4*stjernede luksustelte på flydende pontoner. Herfra udforsker du flodens smukke vandfald i kajak, mens du måske støder på oddere, aber, påfugle og næsehornsfugle. Her har du også mulighed for at se de livsbekræftende små samfund langs floden. Ved den poetiske bjergkæde, Kardemommebjergene, venter uforglemmelig og komfortabel camping i luksuriøse telte - helt inde i Cambodjas levende regnskove.

Cambodia, Tatai Flod

Cambodja - hvornår er det bedst?

Cambodja kan besøges hele året, men vi anbefaler typisk at rejse mellem december og marts, hvor det er tørt og solrigt. Læs mere om vejret året rundt i Cambodja.

Vejret i Cambodia

Vejret i Cambodia

Gennemsnits temperatur

30 °C - 35 °C

Gennemsnits nedbør

10 - 13 cm

Cambodia, Kvinde Fotograferer, Sand, Vand, Fodspor i Sand

Rejsevejledning for Cambodja

Hvad er rart at vide, når man rejser til Cambodja? Se praktisk information her.

Rejsevejledning
Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.