Malaysia Penang Bro Baad Sol Sck

Rejser til Asien

Oplev Asien

Asien er ikke blot verdens største, men også verdens mest mangfoldige kontinent. Her kan du opleve sydende, intense storbyer med kultur, historie og shopping, men også det langsomme liv på landet, hvor mennesker stadig lever i pagt med naturen og deres dyr. I Asien findes også uberørt regnskov og nogle af verdens dejligste strande med et væld af muligheder for både afslapning og aktiviteter. Vi elsker også Asien for deres delikate og spændende madkulturer. Ét er sikkert: Overalt vil du blive mødt af en smilende og gæstfri befolkning, som med stolthed vil vise dig deres land og kultur.

Blandt vores yndlingsoplevelser i Asien er Malaysia og Thailands palmeklædte paradisstrande, Borneos jungle og dens berømte beboer orangutangen, Vietnams historiefyldte storbyer og Balis grønne risterasser.

Du kan rejse i Asien på mange måder. Her finder du alt fra simple guesthouses til elegante resorts af international standard. Og uanset om du rejser med børn, med din partner eller bare for dig selv, kan du være sikker på at finde et rejsemål, som passer til dig og dine rejsedrømme.

Hvad drømmer du om at opleve i Asien? Gå på opdagelse i vores destinationer til Asien herunder, og tag fat i os og fortæl om dem, så hjælper vi med at gøre dem til virkelighed.

Rejser til Indonesien

Se Rejser til Indonesien

Rejser til Cambodja

Se Rejser til Cambodja

Rejser til Malaysia

Se Rejser til Malaysia

Rejser til Borneo

Se Rejser til Borneo

Rejser til Thailand

Se Rejser til Thailand

Rejser til Vietnam

Se Rejser til Vietnam

Rejser til Singapore

Se Rejser til Singapore
Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.