Grækenland Far og datter nyder udsigten over byen

Rejser til Europa

Oplev Europa

Vores eget kontinent byder på store rejseoplevelser når det gælder både kultur, historie og gourmet – og har den store fordel, at rejsetiden typisk ikke er længere end et par timer.

Europa bugner af kulturoplevelser. Middelhavets charmerende havnebyer, det græske øhav og storslåede, historiske storbyer med arkitektur, kunst og gourmet i verdensklasse. Du behøver ikke rejse langt for store oplevelser!

Vi har rejst hele Europa rundt og kender de bedste steder at genopleve vores dejlige kontinent. Det gælder både Middelhavets solkyssede kyster og Østeuropas spændende kultur og historie.

Europa er et oplagt feriemål uanset om du drømmer om afslapning i vandkanten eller en kulturferie med masser af indhold. Om du rejser med hele familien, med din partner eller alene, kan du i Europa finde et dejligt feriested, som passer præcis til dine drømme.

Læs mere om vores forskellige europæiske destinationer herunder, og tag bare fat i os, hvis du gerne vil vide mere. Vi sidder klar med gode råd og inspiration til Europas dejligste pletter.

Rejser til Grækenland

En ferie i Grækenland er en vidunderlig cocktail af mytologi, sol, dejlig mad og afslappet stemning. Læg hertil smuk natur fra Halkidikis kuperede landskaber og sandstrande til de små bugter og fredfyldte olivenlunde på Kreta i Det Græske Øhav. Her går livet sin stille gang i landsbyerne og på tavernaerne i de små havne. Tal med os om den helt rigtige rejse til Grækenland for dig.

Se rejser til Grækenland

Rejser til Spanien

I Profil Rejser elsker vi rejser til de spanske øer. Vi har håndplukket rejsemål med autentisk stemning, så du kan holde ferie på Mallorca og på De Kanariske Øer med Tenerife væk fra den store turisme, men stadig tæt på attraktioner og seværdigheder. Nyd charmerende byer, tapas på torvet, vandreture i fantastisk natur som Tramuntana-bjergene på Mallorca og El Teide-vulkanen på Tenerife, hvor du også kan sejle ud på udkig efter 20 hvalarter, der er klar til at give dig en ekstra oplevelse.

Se rejser til Spanien

Rejser til Italien

En ferie i Italien inviterer til la dolce vita og historiens vingesus. På rejser til Italien møder du den italienske passion og charme i alt. Nyd det fantastiske italienske køkken, de skønne italienske vine og den smukke natur fra maleriske landskaber i Toscana til Siciliens og De Lipariske Øers vulkaner. Uanset om du er til ferie på et historisk landsted i Apulien, en vingård på Etna eller velvære og varme kilder på Ischia, kan vi skræddersy den bedste rejse til Italien ud fra dne ønsker.

Se rejser til Italien

Rejser til Portugal

Portugal er et rejsemål med en stor mangfoldighed og et mildt og solrigt klima. Overalt mærker du Portugals fortid som stor søfartsnation med smuk arkitektur og gamle traditioner. Nyd det f.eks. på strandferie på den smukke Algarvekyst og på rejser til naturskønne Madeira. Vi har udvalgt hoteller i Portugal for deres stemning, kvalitet og beliggenhed. Uanset om du er til børnevenlige resorts eller eksklusive boutiquehoteller, får du netop din drøm om en rejse til Portugal opfyldt.

Se rejser til Portugal

Rejser til Cypern

Hvis du ønsker en badeferie i Europa med de bedste chancer for masser af sol, kan vi anbefale en rejse til Cypern, der har gennemsnitligt 300 solskinsdage om året. En sommerferie på Cypern er varm og tør, og Cypern er samtidig den varmeste ø i Middelhavet i oktober, hvis du drømmer om en efterårsferie med sol og strand. Du kan samtidig krydre din ferie på Cypern med historie og kultur!

Se rejser til Cypern

Rejser til Kroatien

Der er gode grunde til, at Kroatien de senere år er blevet et af danskernes foretrukne rejsemål. Vi kan jo bare nævne de historiske byer, den fantastiske natur med skønne kyster og dejlige strande, krystalklart vand og smuk skærgård. Du kan desuden opleve imponerende fæstninger, storslåede katedraler og smukke bygningsværker som Diocletians Palads i Split og verdens største amfiteater fra Romertiden i Pula i Istrien. Profil Rejser kender de bedste strande, dejligste byer og mest spændende oplevelser til en ferie i Kroatien.

Se rejser til Kroatien

Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.