Rejser til Det Indiske Ocean

Inspiration, før du rejser til Det Indiske Ocean

Øerne i Det Indiske Ocean har måske tropisk varme og afslappet stemning tilfælles, men de er alligevel vidt forskellige. Det er derfor afgørende for din oplevelse, hvordan du sammensætter din rejse til Det Indiske Ocean.

Vil du dase på lange strande og nyde fantastisk snorkling? Skal du i givet fald kunne gå hen ad stranden til andre oplevelser, eller vil du føle dig som Robinson Crusoe uden naboer? Skal din rejse til Det Indiske Ocean være til ét sted, eller vil du lidt rundt og opleve større mangfoldighed? Drømmer du også om spændende kultur og historie? Skal dit hotel tilbyde et væld af aktiviteter? Og hvad med gastronomien?

Det kan lyde som en masse spørgsmål, når du nu bare vil på ferie i Det Indiske Ocean, men de er vigtige at stille, så du får netop den rejse, du drømmer om. Derfor skræddersyr vi alle rejser til Det Indiske Ocean ud fra den enkeltes ønsker. Vi skal også lige runde, hvordan du vil bo. På et hotel med klassisk luksus? I en villa på stranden eller på pæle i en turkis lagune? Eller måske på ydmyge guesthouses?

Vi glæder os til at hjælpe dig med din rejse til Det Indiske Ocean og med at finde dit paradis på Maldiverne, Seychellerne, Mauritius, Zanzibar, Réunion eller Sri Lanka. Hør også om muligheden for at kombinere flere lande, så du oplever f.eks. badeferie på Maldiverne og kultur på Sri Lanka. Eller hvad med en safari, der slutter på Zanzibar? Skriv eller ring til os, hvis du gerne vil høre mere. Vi sidder klar med gode råd og inspiration.

 

Rejser til Maldiverne

Drømmer du om en ø i Det Indiske Ocean, der er ren bounty med turkis lagune, kridhvidt sand og svajende palmer? Og kun det. Så skal din rejse til Det Indiske Ocean nok gå til de smukke atoller på Maldiverne. Her er typisk ét hotel pr. ø. Tilbage er kun at vælge komfortniveau, størrelsen af øen, om der skal være fantastisk snorkling og så videre. For, ja, der er også kæmpe forskel fra resort til resort på rejser til Maldiverne. Vi er klar til at hjælpe.

Se rejser til Maldiverne

Rejser til Seychellerne

Hvis din rejse til Det Indiske Ocean går til Seychellerne, kan du glæde dig til mange af verdens smukkeste strande omkranset af skulpturelle sandstensklipper og tæt frodighed. Det er en skønhed, der går lige i hjertet. Seychellerne har samtidig enestående snorkling, spændende lokalliv og store naturoplevelser fra nationalparker med regnskov og de enorme coco de mer-nødder til de endnu større landskildpadder. Her er 115 øer at vælge mellem med Mahé, Praslin, Silhouette og La Digue som de største. Seychellerne har også atoløer, så du kan skabe en spændende kombination.

Se rejser til Seychellerne

Rejser til Mauritius

Vil du på din rejse til Det Indiske Ocean nyde skønne hoteller, der ofte har et stort udbud af aktiviteter inkluderet for både store og små, skal du måske til Mauritius. Her er et mildt klima og dejlige strande, men dog ikke med samme fine sand som Seychellerne og Maldiverne. God mad og spabesøg krydrer oplevelsen hjemme på hotellet, og du kan tage på udflugt til den lille hovedstad Port Louis og ud i naturen til fx Chamarel, hvis vulkanske jord lyser i alle regnbuens farver. Overalt bliver du mødt af en gæstfri, multikulturel befolkning og en tilbagelænet stemning.

Se rejser til Mauritius

Rejser til Réunion

Réunion er vulkanernes ø i Det Indiske Ocean. Du kan bade i vandfald, vandre i store kraterdale og opleve en af verdens mest aktive vulkaner, Piton de la Fournaise. Hvis du har mod på det, kan du også komme ind i dybe lavatunneler og se Réunion indefra. Samtidig byder Réunion på pittoreske bjergbyer og hyggelige kystbyer. Réunion er et lille stykke Frankrig. Du betaler i Euro, og du kan ringe hjem til normal takst. Du er ganske tæt på Mauritius, så du kan nemt kombinere de to i én natur- og badeferie i Det Indiske Ocean.

Se rejser til Réunion

Rejser til Zanzibar

Knap 50 km fra Tanzanias fastland dukker Zanzibar op i Det Indiske Ocean med skønne strande, regnskov, plantager med krydderier, markeder i Stone Town og fortrinlig snorkling og dykning. Den lokale befolkning er en smeltedigel af afrikansk og arabisk kultur. En rejse til Zanzibar er derfor oplagt for dig, der gerne vil kombinere kultur og afslapning. Mange af strandene og hotellerne er meget børnevenlige, så Zanzibar er oplagt til rejser med børn, men lige så oplagt til en romantisk ferie eller bryllupsrejse.

Se rejser til Zanzibar

Rejser til Sri Lanka

Sri Lanka er helt sin egen i Det Indiske Ocean. På rejser til Sri Lanka oplever du nemlig en unik kultur med storslåede templer, betagende kongebyer og en fantastisk historie. Samtidig kan du nyde lange strande og safari med vilde elefanter og - hvis du er heldig - leoparder. Læg hertil magiske udsigter over uendelige teplantager i bølgende landskaber. Vælg Sri Lanka, hvis du vil have en spændende rundrejse. Du kan nemt kombinere med Maldiverne en kort flyvetur derfra.

Se rejser til Sri Lanka

Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.