Det Indiske Ocean

Oplev Det Indiske Ocean

De mange eksotiske øer i Det Indiske Ocean er smukke og spændende rejsedestinationer. 

Det Indiske Ocean byder på nogle af verdens bedste dykker- og snorkelsteder, fx på Seychellerne og Maldiverne. På Mauritius kan du slippe din indre vandhund løs med blandt andet surfing, sejlads og fiskeri. Og på de interessante øer Zanzibar og Sri Lanka kan du krydre strandferien med spændende historiske og kulturelle oplevelser.

Øerne i Det Indiske Ocean er dejlige rejsemål uanset hvem du rejser med, og hvordan du kan lide at rejse – for her er alt fra eksklusive resorts til bryllupsrejsen over børnevenlige hoteller i vandkanten til den ultimative luksus: Din egen, private villa direkte over den lokkende lagune.

Vi har selv rejst på øerne i Det Indiske Ocean og kan guide dig til den destination, som passer bedst til dine rejsedrømme. Gå på opdagelse i de forskellige øer herunder, og skriv eller ring til os, hvis du gerne vil høre mere. Vi sidder klar med gode råd og inspiration.

Rejser til Maldiverne

Se Rejser til Maldiverne

Rejser til Mauritius

Se Rejser til Mauritius

Rejser til Zanzibar

Se Rejser til Zanzibar
Kvinde Kigger På Ipad

Få spændende rejsetilbud i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.