Reunion Udsigt Over Øen

Rejser til Réunion

Rejser til Réunion - vulkanøen i Det Indiske Ocean

Øst for Madagaskar og tæt på Mauritius i Det Indiske Ocean inviterer den lille ø Réunion til spektakulær natur med dramatiske vulkaner, høje vandfald og tæt frodighed.

Rejser til Réunion er til dig, der er klar til at suge til dig af naturens skønhed og samtidig nyde den afslappede kreolske kultur.

Profil Rejser kender Réunion

Réunion er på alle måder et unikt rejsemål, så få den bedste rådgivning, når du planlægger din rejse til Réunion. I Profil Rejser kender vi de bedste ruter, hoteller og de attraktioner og seværdigheder, du bare ikke må gå glip af. Vi ved, hvordan du planlægger din dag optimalt i forhold til klima og vejr på Reúnion. Og vi har håndplukket de bedste og største udflugter. Tal med os om rejser til Réunion. Vi skræddersyr alt til dine ønsker.

Rejser til Réunion

Réunion – rejser for den aktive naturelsker

Du bestemmer naturligvis selv, hvor aktiv du vil være på en rejse til Réunion, men vi kan kun anbefale at komme ud i naturen, rundt på øen, op på vulkanerne og ned i kraterne. Det hele er så enestående smukt. Du kan vandre, cykle, flyve i helikopter og paraglide, bade i vandfald, rafte på floderne og sejle langs kysten på udkig efter delfiner, havskildpadder, flyvefisk og havfugle.

Réunions vulkaner

Réunions natur er præget af de dramatiske vulkaner, der rejser sig stejle og forrevne op af frodigheden. Maïdo (2.205 m), Piton des Neiges (3.069 m) og Grand Bénare (2.898 m) i den centrale del af Réunion er udslukte, mens den fjerde vulkan, Piton de la Fournaise (2.632 m), på den sydøstlige del af Réunion er en af verdens mest aktive med flere udbrud hvert år.

Ved de udslukte vulkaner kan du køre til kraterdalene Cirque de Cilaos og Cirque de Salazie, men kun trekke til Cirque de Mafate. Ved Piton de la Fournaise kan du komme ind i de lange lavarør, hvis du vil opleve Réunion indefra.

Udflugter på Réunion

Din rejse til Réunion kan skræddersys ud fra dine drømme og interesser. Skal du udforske lavarørene ved Piton de la Fournaise? Sejle langs kysten på udkig efter delfiner? Vandre, cykle, ride eller flyve i paraglider?   

Se hvilke udflugter vi anbefaler på Réunion

Hoteller på Réunion

Profil Rejser håndplukker hoteller på Réunion for komfort, stemning og beliggenhed. Vi anbefaler at bo flere steder på en rejse til Réunion. Tal med os om, hvordan du lægger den bedste rute.

Udvalgte hoteller på Réunion

 Langevin Vandfaldet Reunion

Vejr og klima på Réunion

Se vejr og klima på Réunion og særlige forhold, du skal være opmærksom på.

Hvornår er bedste sæson for rejser til Réunion?

Gennemsnits temperatur

24 °C - 30 °C

Gennemsnits nedbør

2 cm - 16 cm

Tropeø på fransk … og afrikansk og indisk

Når du rejser til Réunion, flyver du 9.600 km sydpå til breddegrader, der også går tæt på Botswana, Rio de Janeiro og midten af Australien. Alligevel er en rejse til Réunion som et smut til Frankrig, for Réunion er fransk. Du er i EU, kan ringe hjem til normal takst og betaler med Euro, når du går til bageren efter friskbagt baguette.

Når det er sagt, så er befolkningen på Réunion naturligvis ikke bare fransk. Øen var et vigtigt stop på handelsruterne fra Østen før Suez-kanalen, og det har sat sine spor. 35 % er afrikansk, og 25 % er indisk, mens europæerne udgør andre 25 %. Resten er en skøn blanding primært fra Østen.

Kør selv-ferie på Réunion

Vejene er gode på Réunion, og du finder nemt rundt, for her er skilte både på fransk og engelsk, lige som mange lokale kan vise vej på begge sprog. Afstandene er korte, for Réunion er med sine 2.500 km2 mindre end Fyn, men da landskabet jo er en hel del mere kuperet på Réunion, skal du regne med en del længere køretid. Giv dig god tid og tag eventuelt 3-4 stop rundt på øen, så du bruger tiden i naturen og ikke i bilen.

Strandferie på Réunion

Réunion har 30 km strande med både hvide koralstrande og sorte vulkanske strande. Du kan nemt køre til lange strande og små laguner for at gå en tur i sandet, men nogle af havets beboere har meget store tænder. Ønsker du nogle dages badeferie på Réunion, anbefaler vi derfor den sydvestlige kyst ved Étang Salé, der er beskyttet af hajnet. Nogle steder som ved Boucan Canot længere mod nord er hugget sikre pools i klipperne. Tal med dine rejserådgiver, før du pakker snorklen. Og husk: Du kan altid bade i vandfald på Réunion, og du kan nemt kombinere en rejse til Réunion med ferie ved stranden på Mauritius 45 minutters flyvetur væk.

Reunion Plumeria Blomst

Rejsevejledning for Réunion

Hvad er tidsforskellen til Réunion? Hvordan ser strømstik ud? Se praktisk information om Réunion

Rejsevejledning

Send en forespørgsel

Skræddersyede rejser er vores speciale – og her har du mulighed for at fortælle os om dine rejseønsker og -planer. Med udgangspunkt i dine ønsker og sans for detaljen designer vi rejser, så de passer til netop dig. Du får rådgivning og tryghed fra start til slut. Med andre ord: Vi er din garanti for en kvalitetsrejse i særklasse

Start din rejse Ring til os: 77 33 55 00
Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.