Få skræddersyet din rejse til Thailand

Thailand er et kontrastfyldt og fascinerende land med en utrolig mangfoldighed. Over alt på din ferie i Thailand mødes du af en smilende og imødekommende befolkning. En rejse til Thailand er en rejse ind i Østens hjerte, hvor du kan nyde paradisstrande, jungleliv, et sydende storbyliv i Bangkok og de mytiske bjerglandskaber i Nordthailand. Og alt kan skræddersys ud fra netop dine interesser og drømme. Hvad skal du opleve på din Thailand-rejse?  

Rejser til Thailand

Sådan får du de bedste Thailand-rejser

Når du rejser til Thailand med Profil Rejser, får du råd af en Thailand-ekspert, der selv har været på Thailand-rejser igen og igen. Vi ved derfor, hvordan du får opfyldt netop dine ønsker til ferie i Thailand. Vi kender de bedste Phuket-hoteller væk fra den store turisme. Vi har håndplukket de bedste steder til en Krabi-rejse. Vi ved, hvordan du oplever Koh Samui og Khao Lak bedst. Vi har udforsket paradisøerne til mindste detalje og kender de bedste strande og bedste sæsoner. Vi har gået ad stierne i Thailands jungle, sejlet ad floder og kørt tuk tuk langs rismarkerne. Og så videre. 

Vi kan derfor hjælpe dig med rejser til Thailands største attraktioner og seværdigheder, og vi kan guide dig til de skjulte skatte på en Thailand-rejse skabt specielt til dig. Endelig har vi et stort netværk, som hjælper dig til at få netop dine drømme om en ferie i Thailand opfyldt, og som giver dig tryghed på din rejse.

Thailand-rejser er for alle

Thailand er et oplagt rejsemål for alle, uanset om du rejser til Thailand som par, familie med børn, alene eller 3 generationer sammen. Vi kender Thailand-hoteller kun for voksne, og resorts i Thailand skabt til familier med børn. Skal du have et dejligt hotelværelse, en villa med pool eller måske prøve glamping? Vi kan hjælpe med at guide til de bedste øer, strande og hoteller til præcis din ferie.

"Hvor langt er der til Thailand?", bliver vi ofte spurgt som noget af det første. Det afhænger helt af, hvor du skal hen. Thailand er mere end 1.600 km langt og dækker et areal på mere end 513.000 km2. Men flytiden til Bangkok fra København er ca. 10½ time, hvis du flyver direkte. Thailand er ganske sikkert at rejse i, og lokalbefolkningen er ikke bare vant til turister, men byder dig hjerteligt velkommen.

Rejser til Thailand med børn

Thailands skønne strande er oplagte, hvis du rejser til Thailand med børn. Og som nævnt kan vi fortælle om fantastiske strandresorts i Thailand til familier. Men tal endelig med din rejserådgiver, hvis du vil opleve mere end strand på en familieferie i Thailand. Der er mulighed for spændende møder med andre kulturer fra  fascinerende templer til duftende gadekøkkener, og du kan tage på familievenlige ture, hvor du udforsker Thailands natur. Skal I prøve rafting på en stille flod? Smukke cykelture? Gåture eller vandreture? Måske bo på et rehabiliteringscenter for elefanter ude i junglen? Alt på din rejse til Thailand vil blive planlagt ud fra dine ønsker med hensyn til både store og små i alt fra indkvartering til tempo.  

Hvor i Thailand skal man rejse hen?

Det afhænger naturligvis af interesser, tid, budget og sæson. Nogle steder er bedst på vinterferie i Thailand, andre er bedst til sommerferie i Thailand. Få tip hos din Thailand-ekspert.

På en rejse til Nordthailand mødes du af regnskov, bjerge og spirituel fordybelse i de mange templer i Chiang Mai og Chiang Rai. Vi har udvalgt lokale guider, der viser dig det autentiske Thailand, som du ikke selv ville have fundet frem til.

I Thailands hovedstad Bangkok finder du markeder, storbyliv og en herlig street food-kultur. Vi har smagt os gennem byen og kan guide dig til den bedste pad thai. Længere sydpå venter en overflod af tropeøer med smukke strande. Vi viser dig vejen til præcis den af Thailands paradisøer som Koh Lipe og Koh Lanta, der passer til dine ønsker og behov på din Thailand-ferie. Foretrækker du bare at være på én ø eller skal det være et øhop i Thailand f.eks. til Koh Samui, Koh Phangan og måske også Koh Tao?  

Det skønne thailandske køkken

Thailands køkken er kendt og elsket overalt i verden. Tænk bare på pad thai, satay-spyd og karryretter med mere eller mindre (eller rigtig meget mere!) smæk på chilien. Men dine madoplevelser afhænger meget af, hvor du rejser i Thailand.

På rejser til det sydlige Thailand smager du ofte karryretter baseret på kokosmælk og rød, gul eller grøn karrypasta. På rejser til det sydlige Thailands øer nyder du masser af fisk og skaldyr. På en ferie i det nordlige Thailand vil du opleve, at grøntsagerne har hovedrollen i de fleste retter, og en rejse hertil afslører andre smagsnuancer i krydringen fra fx friske krydderurter. 

Lægger du vejen omkring Bangkok på din Thailand-rejse, er her madoplevelser for enhver smag og ethvert budget fra gourmetoplevelser i absolut verdensklasse til autentiske gadekøkkener. Lad os guide dig til en rejse med de bedste madoplevelser, uanset om du er til gastronomiske eventyr eller mere børnevenlige versioner af det thailandske køkken. Velbekomme!

Vi håndplukker de bedste hoteller i Thailand

Om du er til små, lokale åndehuller eller resorts af international standard – vi har håndplukket de bedste hoteller i Thailand, der passer til dit temperament og budget. Tal med os om Thailand-rejser med hoteller, der har netop den stemning, komfort og beliggenhed, du søger. 

Se, hvilke hoteller vi anbefaler i Thailand

Oplev Koh Lanta på ferie i Thailand

Thailand - hvornår er det bedst?

Den bedste årstid at rejse til Thailand er fra november/december til starten af marts, men nogle områder som Koh Samui, Koh Phangan og Koh Tao har faktisk bedst vejr om sommeren. Læs mere om vejret året rundt i Thailand.

Vejret i Thailand

Vejret i Thailand

Gennemsnits temperatur

25 °C - 31 °C

Gennemsnits nedbør

0,5 cm - 30 cm

Mød kultur og historie på din Thailand-rejse

En rejse til Thailand giver mulighed for møder med en rig og spændende historie og kultur. Det gælder f.eks. de storslåede paladser, du kan møde på rejser til Bangkok, men det gælder i lige så høj grad de mange små ting i hverdagen. Det gamle kongerige Lanna med hovedstad i Chiang Mai har stadig i dag stor indflydelse på den thailandske kultur.


På din ferie i Thailand kan du opleve store forskelle fra nord til syd, både når det kommer til klima, landskaber, socioøkonomiske forhold og dermed også kultur og traditioner. Tal med din Thailand-ekspert om autentiske og unikke oplevelser overalt i landet. Så skræddersyr vi den perfekte rejse til Thailand til dig.

Hvad er religionen i Thailand?

Religion spiller en stor rolle i Thailand. Knap 95% af befolkningen er buddhister, og det er da også de store Buddha-statuer, som man umiddelbart forbinder med den thailandske spiritualitet. Men i Thailand findes der åndelighed og spirituelle oplevelser overalt – fra travle templer i storbyen Bangkok til små hustaltre på selv den mindste tropeø. Og hvis du er på jagt efter fordybelse og ro, finder du på en rejse til Thailand gode muligheder for at vende blikket indad, fx på yoga-ferie eller meditations-retreats. Vi kender de mest fredfyldte steder i Thailand og kan guide dig til den mest autentiske og oprigtige spirituelle oplevelse i det smukke land.

Udforsk Thailand

Oplev Thailand

Mor Med Sine Sønner Kigger På Kort

Rejsevejledning for Thailand

Det er nemt og bekvemt at rejse til Thailand – både i forhold til infrastruktur, sikkerhed og sprog. Vi har samlet alt den praktiske information her.

Rejsevejledning

Sådan får du de bedste oplevelser i Thailand

En rejse til Thailand kan rumme netop de oplevelser, duu søger på din ferie – i junglen, på stranden, i byen eller endda i køkkenet. Det handler derfor om at vælge og sortere fra. Vi har håndplukket nogle af de bedste udflugter i Thailand, som med garanti vil give dig gode minder med hjem fra din rejse.

Se, hvilke udflugter vi anbefaler i Thailand

Tilmeld dig også vores nyhedsbrev, så du kan få de bedste Thailand-tilbud i dine indbakke. 

Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.