Bangkok Skyline Om Aftenen

Rejser til Bangkok

Bangkok er et angreb på sanserne – på den bedst tænkelige måde! Her er meget af alting: Mange mennesker, meget trafik, men også mange dejlige pletter, masser af gode steder at spise og rig mulighed for at gå på opdagelse i Thailands kultur.
Bangkok har over 6,5 mio. indbyggere og er en af de hurtigst voksende byer i verden. Det bærer byens hektiske liv præg af. Et besøg i Bangkok kan med fordel lægges ind, som et stop på en større tur til Thailand eller en rundrejse i Asien. En rejse til Bangkok er nemlig fyldt med oplevelser og seværdigheder.

Bangkok - hvad skal man se?

Besøg de smukke templer med munke i okkergule klæder, der lavmælt udsiger deres bønner, tag til thaiboksning i Lumpini-parken, hvor du kan opleve tilskuernes glødende engagement eller besøg Chinatown med de kulørte markeder, der bugner af spændende varer, og hvor de eksotiske dufte breder sig i luften. Der er mange spændende oplevelser, der ligger og venter, når du rejser til Bangkok.

Læs mere om vores udflugter i Bangkok.

Shopping i Bangkok

Bangkok er et sandt shoppingparadis! Der findes ikke den ting, du ikke kan købe her; fra billige souvenirs til elektroniske artikler, silke, briller, kunsthåndværk, lædervarer, møbler, fodtøj og designervarer. Siam Square er kendt som det mest populære shopping område. Men på Silom Road og Sukhumvit Road finder du også flere shoppingcentre og markeder.

Bangkok - hvor skal man bo?

De fleste af vores hoteller i Bangkok har en central beliggenhed i forhold til shopping og seværdigheder. Det er enten moderne, større hoteller, boutique hoteller med sjæl og charme, eller designhoteller med rooftop garden og pool. Vi har hoteller for enhver smag og i alle prisklasser fra 3-stjernede til 4- og 5-stjernede, hvor service og smagfuld indretning er i højsædet. Fælles for alle hoteller er, at vores rejsekonsulenter har besøgt dem, og derfor kan vi vejlede dig i forhold til faciliteter, beliggenhed og dine ønsker og behov. Rejser du for eksempel med børn, kan vores rejsekonsulenter anbefale de bedst egnede hoteller, som opfylder dine krav og ønsker til et børnevenligt såvel som forældrevenligt ophold.

 

Udvalgte hoteller i Bangkok

travl gade i Bangkok om aftenen

Bangkok - hvornår er det bedst?

Vi anbefaler at besøge Bangkok fra november til april. Læs mere om vejret året rundt i Thailand

Vejret i Thailand

Skræddersyet specielt til dig

Fortæl os om dine rejseplaner, så finder vi de bedste muligheder, der opfylder netop dine ønsker og behov. Når du har sendt forespørgslen, kontakter vi dig hurtigst muligt til en indledende snak om din rejse.

Få et tilbud Ring til os: 77 33 55 00
Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.