Flyv med vandflyver på rejser til Maldiverne

Rejser til Maldiverne

Få skræddersyet den bedste rejse til Maldiverne

En rejse til Maldivernes magiske atoller er en drøm for mange. Hvide palmestrande. Turkise laguner. Smukke resorts. Tropisk sol og varme. Og et enestående marineliv. Men hvad er bedst for dig? Der er stor forskel på de enkelte resorts, der byder på hver sin stemning, gastronomi, villaer og oplevelser. Her på siden finder du masser af information og inspiration til din rejse til Maldiverne. Drømmer du måske om romantiske skjul, familieferie, snorkeleventyr eller fantastisk luksus?

Familierejser til Maldiverne      Romantiske parferier på Maldiverne      Maldivernes ultimative luksus           

Har du spørgsmål? Så tag fat endelig fat i os. Vi sidder klar til at skræddersy din drømmerejse til Maldiverne.

Rejser til Maldiverne

Vi har håndplukket de bedste hoteller på Maldiverne

Hos Profil Rejser har vi besøgt de forskellige resorts på Maldiverne og kan guide dig til præcis det resort, som vil opfylde dine feriedrømme. Fortæl os, hvad der er vigtigt for dig på din ferie – så finder vi det til dig.

Udvalgte hoteller på Maldiverne

Hvad kan man opleve på Maldiverne?

Vi bliver ofte spurgt: "Hvad kan man opleve på Maldiverne?". 

Først og fremmest vil du opleve at komme helt ned i gear. Maldivernes skønhed og harmoni når helt ind i sjælen. Og nager den lille tanke "Vil jeg kede mig på Maldiverne?", så vift den bare væk igen. Du vil opleve, at følelsen af, at der er intet du behøver at nå, vil brede sig som fred i hele kroppen. 

Her er noget for alle - både store og små. Vandsport, snorkling, dykning, udflugter til øde øer, romantiske middage på stranden, sejlture i solnedgangen omgivet af springende delfiner, film under åben stjernehimmel, spabehandlinger ... Og vi kunne blive ved. 

Snorkling og dykning på Maldiverne

Flere resorts har såkaldte husrev – altså koralrev, som du kan svømme til direkte fra stranden. Vil du tilbringe størstedelen af din ferie under vandet, kan det være en fordel at vælge et af disse resorts. The Residence Maldives Falhumaafushi og Constance Moofushi Maldives er særlig kendt for deres fantastiske husrev.

Maldiverne er en forrygende dykkerdestination. Langt de fleste af Maldivernes resorts har eget dykkercenter med internationalt anerkendt dykkerskole og professionelle instruktører. Dykkercentrene arrangerer både snorkel- og dykkerture til lokale rev, mantaspots mm.  Er du vild med at dykke, så skal du overveje resorts som Centara Grand Island Resort & Spa Maldives, hvor du kan dykke med mantarokker og hvalhajer. Kontakt os endelig for at høre mere om dykkersæsoner, og hvad du kan opleve under havets overflade.

Profil Rejser kender Maldiverne

Hvor skal man bo på Maldiverne?

Maldiverne består af over tusind små øer. Og det kan være noget af en jungle at finde rundt i de forskellige resorts, hvad de hver især er kendt for, og hvilket af dem, der er det rigtige for dig. Hos Profil Rejser har vi besøgt de mange resorts og kan guide dig til det sted, som vil opfylde dine drømme. Tag fat i os og fortæl, hvad du drømmer om – så finder vi præcis den atol i Maldiverne, som passer til dig. Hør samtidig din rejserådgiver om aktuelle tilbud på rejser til Maldiverne.

Verdens smukkeste indflyvning

En rejse til Maldiverne begynder allerede ved indflyvningen, hvor du kan se Maldivernes atoller lyse op som ringe i lagunernes turkisblå vand. Du ankommer til lufthavnen tæt på hovedstaden Malé, og herfra fortsætter du i lokalfly, vandfly eller speedbåd alt efter, hvor din rejse til Maldiverne går hen i det store atolhav. Uanset hvordan din sidste del af rejsen er, bliver du lige fortryllet, hver gang du rejser til Maldiverne. 

Hvordan får du den bedste rejse til Maldiverne?

Det hele starter med, at du tænker over, hvad du gerne vil opleve på din rejse til Maldiverne. Skal du kunne snorkle fra stranden? Drømmer du om at svømme med hvalhajer eller djævlerokker? Vil du bo på stranden eller på pæle over lagunen? Hvor meget betyder gastronomi og spa på din ferie på Maldiverne? Hvilken stemning søger du? Skal det være ultimativ luksus eller kan mindre gøre det? Er du til Robinson Crusoe-stil eller moderne lounge? Skal der være aktiviteter for børn? Herefter taler du med en rejserådgiver, der kan inspirere dig yderligere om rejser til Maldiverne og ikke mindst hjælpe dig med at skræddersy den helt rigtige ferie for dig. 

All inclusive på Maldiverne?

På en ferie på Maldiverne går du ikke lige hen ad stranden til et andet hotel. Der er normalt kun ét resort på hver ø. Til gengæld har mange resorts flere restauranter at vælge mellem, så hver dag kan blive en ny oplevelse. Det er en god idé at bestille enten halvpension eller helpension hjemmefra. Se på den enkelte Maldiverne-rejse, hvad der er inkluderet. Ønsker du at kende dit budget på forhånd, så hør om all inclusive på Maldiverne. Mange hoteller tilbyder det, og på nogle af vores rejser til Maldiverne er det allerede inkluderet.

Fokus på bæredygtighed på Maldiverne

Maldivernes regering prioriterer bevarelsen af ørigets maritime økosystem højt. Derfor er der etableret ikke mindre end 15 maritime nationalparker i forskellige områder. Mange hoteller på Maldiverne har også fokus på at bevare havets uberørte natur, så dykkercentrene gør meget for at opfordre til skånsom dykkerpraksis.

Profil Rejser kan guide dig til de resorts, som prioriterer bæredygtighed i alt fra affaldssortering til naturbevarelse – så tag fat i os, hvis du gerne vil tage et grønnere valg på din ferie til Maldiverne.

Hvordan er vejret på Maldiverne?

Maldiverne - hvornår er det bedst?

Den bedste årstid at rejse til Maldiverne er i perioden december til maj. Læs mere om vejret året rundt på Maldiverne

Vejret på Maldiverne

Vejret på Maldiverne

Gennemsnits temperatur

28 °C - 30 °C

Gennemsnits nedbør

40 mm - 230 mm

Nyd de bedste hoteller på din rejse til Maldiverne

Rejsevejledning for Maldiverne

Hvor meget tidsforskel er der mellem Maldiverne og Danmark? Er der regler for påklædning? Vi har samlet alt den praktiske information her.

Rejsevejledning
Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.