Maldiverne Fly Ankommer Til Oe Udsigt Sck

Rejser til Maldiverne

Barfodsluksus i vandkanten

Vi bliver ofte spurgt: "Hvad kan man opleve på Maldiverne?"

En rejse til Maldiverne er i høj grad en rejse til ned under havets overflade. Her mødes du af en helt ny verden af farverige dyr som havskildpadder, djævlerokker og tusinder af tropiske fisk. Tilbage på stranden venter din liggestol – man skulle jo nødigt anstrenge sig…

Maldiverne har nogle af de bedste snorkel- og dykkersteder i hele verden. Samtidig byder ferieparadiset på rendyrket afslapning i omgivelser, der appellerer til alle dine sanser. Nyd det lune vand i lagunerne, begrav fødderne i det bløde sand på strandene og brug en dag på selvforkælelse og luksus i spa’en.

Verdens smukkeste indflyvning

En rejse til Maldiverne begynder allerede ved indflyvningen til øerne, hvor du kan se de kridhvide strande lyse op som perler i lagunernes krystalklare vand. Det er uden overdrivelse verdens smukkeste ankomst, og vi bliver lige fortryllet hver gang.

Profil Rejser kender Maldiverne

Hvor skal man bo på Maldiverne?

Maldiverne består af over tusind små øer. Og det kan være noget af en jungle at finde rundt i de forskellige resorts, hvad de hver især er kendt for, og hvilket af dem, der er det rigtige for dig. Hos Profil Rejser har vi besøgt de mange resorts og kan guide dig til det sted, som vil opfylde dine tropiske drømme. Tag fat i os og fortæl, hvad du drømmer om – så finder vi præcis den atol i Maldiverne, som passer til dig.

Rejser til Maldiverne

Maldiverne - hvornår er det bedst?

Den bedste årstid at rejse til Maldiverne er i perioden december til maj. Læs mere om vejret året rundt på Maldiverne

Vejret på Maldiverne

Sol og regn på Maldiverne

Gennemsnits temperatur

28 °C - 30 °C

Gennemsnits nedbør

40 mm - 230 mm

Paradisøer med eget husrev

De fleste af Maldivernes øer ligger i laguner beskyttet af smukke koralrev med et mangfoldigt maritimt liv, og de fleste er ikke større end at du kan gå rundt om dem på under en halv time.

Kun 250 af Maldivernes ca. 1.200 øer er beboede, og knap halvdelen af disse er rendyrkede ferieøer med resorts. Du ankommer med enten vandfly eller speedbåd til hovedparten af øer, og langt de fleste resorts har villaer og værelser direkte adgang til stranden – nogle villaer er endda bygget på pæle over lagunen. Flere resorts har såkaldte husrev – altså rev, som du har adgang til direkte fra resortet uden transport. Vil du tilbringe størstedelen af din ferie under vandet, kan det være en fordel at vælge et af disse resorts.

Et paradis for dykkere

Maldiverne er en forrygende dykkerdestination og ét af verdens mest populære rejsemål for sportsdykkere. Langt de fleste af Maldivernes hoteller har eget dykkercenter med internationalt anerkendt dykkerskole og professionelle instruktører. Du kan medbringe dit eget udstyr eller leje udstyr på hotellet, og drømmer du om at tage dykkercertifikat, er Maldiverne det perfekte sted.

Oplevelser under vandet

Hvert hotel tilbyder sine egne udflugter som dykning, snorkling, dybhavsfiskeri, øhop, og ture til hovedstaden Malé. Du kan også blive sejlet til en øde sandbanke og tilbringe dagen der sammen med din udkårne eller tage på en romantisk sejltur og nyde et glas champagne i solnedgangen.

Dykkerentusiaster kan svømme med de prikkede hvalhajer, og i sommersæsonen kan du flere steder opleve de imponerende djævlerokker med et vingefang på op til 6-7 meter. Du kan også svømme med havskildpadder og opleve delfiner i deres naturlige omgivelser.

Praktisk information

Hvor meget tidsforskel er der mellem Maldiverne og Danmark? Er der regler for påklædning? Vi har samlet alt den praktiske information her.

Praktisk information

Fokus på bæredygtighed på Maldiverne

Maldivernes regering prioriterer bevarelsen af ørigets maritime økosystem højt. Derfor er der etableret ikke mindre end 15 maritime nationalparker i forskellige områder. Mange hoteller på Maldiverne har også fokus på at bevare havets uberørte natur, så dykkercentrene gør meget for at opfordre til skånsom dykkerpraksis.

Profil Rejser kan guide dig til de resorts, som prioriterer bæredygtighed i alt fra affaldssortering til naturbevarelse – så tag fat i os, hvis du gerne vil tage et grønnere valg på din ferie til Maldiverne.

Vi har håndplukket de bedste hoteller på Maldiverne

Hos Profil Rejser har vi besøgt de forskellige resorts på Maldiverne og kan guide dig til præcis det resort, som vil opfylde dine feriedrømme. Fortæl os, hvad der er vigtigt for dig på din ferie – så finder vi det til dig.

Udvalgte hoteller på Maldiverne

Kvinde Kigger På Ipad

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.