Udsigt Over Oeen

Rejser til Mauritius

Rejser til Mauritius fyldt med skønhed

En rejse til Mauritius er fyldt med skønhed, afslapning og aktiviteter for alle fra vandsport ved hotellet til vandreture i naturen og streetfood i Port Louis. På rejser til Mauritius kan du slappe af på dejlige strande ved turkisblå laguner, og en Mauritius-rejse giver dig samtidig mulighed for at nyde de skønneste hoteller både ud til strandene og oppe i det frodige højland.

Klimaet på Mauritius forkæler dig med behagelige temperaturer året rundt. Vejrudsigten siger aldrig for varmt og aldrig for koldt. Og overalt på din ferie bliver du mødt af en gæstfri, multikulturel befolkning og en tilbagelænet, hyggelig stemning. Mauritius er et fabelagtigt rejsemål til børnefamilier, romantiske ferier for to og til dig, der rejser alene. Tal med din rejserådgiver om dine drømme og ønsker.

 

Par-hoteller     Familie-hoteller

Rejser til Mauritius

Vi har håndplukket de bedste hoteller på Mauritius

På rejser til Mauritius kan du vælge mellem mindre boutiquehoteller og større resorts med golfbaner, spa-afdelinger og private villaer. Og du kan bo både ved kysten og oppe i højlandet. Tal med os om dine ønsker til hotellet på din Mauritius-rejse – så finder vi præcis det hotel, som passer til dig.

Udvalgte hoteller på Mauritius

Få den bedste rejse til Mauritius

Profil Rejsers eksperter rejser selv til Mauritius igen og igen. Dels for at tjekke hoteller og oplevelser på Mauritius, så vi altid kan tilbyde dig det bedste, og dels for selv at nyde den smukke ø og de dejlige hoteller. Vi kender derfor Mauritius indgående, og den viden er din sikkerhed for den bedste Mauritius-rejse. Vi vejleder dig til præcis den bugt, strand og hotel, som vil give dig den bedste ferie på Mauritius ud fra dine ønsker. Og vi kan vise vej til helt særlige oplevelser, hvad end det er en fisketur med en lokal båd i solopgangen eller en middag i et privat hjem, hvor du kommer tæt på Mauritius’ befolkning og kultur. Tal med din rådgiver om din rejse til Mauritius.  

Vandsport på Mauritius

Vandet omkring Mauritius er en af de helt store attraktioner på rejser til Mauritius. Her kan både små og store vandhunde boltre sig. Langt de fleste hoteller på Mauritius inkluderer et stort program af vandsport. Der er aktiviteter for enhver smag og alder – blandt andet surfing, sejlads, dybhavsfiskeri, paddle boarding og kajakker. Vil du hellere slappe af, kan du tage på katamarantur på havet eller sejle til en lille ø og bruge en dag ved stranden. 

Hvad kan man opleve på rejser til Mauritius?

For langt de fleste er rejser til Mauritius en strandferie med enestående hoteller lige ud til den smukke kyst. Men Mauritius kan meget mere end det, så vi kan kun anbefale at rejse sig fra solstolen på kortere eller længere udflugter. Kom ud i naturen, besøg et af de lokale rom-destillerier og udforsk den autentiske hovedstad Port Louis. Spiller du golf, er en rejse til Mauritius en rejse til det rene slaraffenland med smukke championship golfbaner. Vi glæder os til at give dig masser af tips til oplevelser. Nogle af dem får du ved bare at læse videre her.   

Kultur på Mauritius

På rejser til Mauritius vil du opleve, at Mauritius er et multikulturelt samfund, hvilket betyder et farverigt og spændende rejsemål. Befolkningen på 1,2 millioner består primært af indere, afrikanere, kinesere og kreoler.

Mauritius er en gammel fransk koloni, og den franske indflydelse ses tydeligt i gastronomi, arkitektur og ikke mindst stednavne. Igennem tiden har mange forfattere, malere og andre kunstnere besøgt Mauritius på kortere og længere rejser, hvor de er blevet inspireret af den smukke natur og tilbagelænede stemning.

Hvad kan man opleve i Port Louis?

Hvis du vil krydre din rejse til Mauritius med lidt byliv, er hovedstaden Port Louis en udflugt værd. Her er arkitektur i fransk kolonistil og butikker med alt fra smykker til krydderier. I bazaren, Central Market, er frugt, grønt, kød, fisk og madboder, og på første sal kan du købe kunsthåndværk med hjem. Ved havnen ligger Le Caudan Waterfront med butikker, resturanter og forlystelser.

Du mærker den mulitikulturelle stemning overalt, og moskéer, kirker og templer ligger fredeligt side om side. Se f.eks. den romersk-katolske kirke Marie Reine de la Paix, hindu-templet Kaylasson og buddhistisk Kwan Tee, der er den ældste pagode på den sydlige halvkugle.

Mad på Mauritius

Maden er den direkte vej til den lokale kultur. Også på rejser til Mauritius. De lokale madtraditioner og øens multikulturelle kultur smages tydeligt i den mad, du nyder på Mauritius. Her er indiske, kinesiske, kreolske og naturligvis franske smagsoplevelser – og selvfølgelig er havet omkring Mauritius også en klar inspiration. På øens hoteller, resorts og restauranter finder du friskfanget fisk i alle størrelser og alt fra traditionelle curries til moderne, avanceret gastronomi. En rejse til Mauritius er en rejse for alle sanser. Tal i øvrigt med din rejserådgiver om dine ønsker til forplejning på hotellet. Skal du have morgenmad, halvpension, helpension eller måske all inclusive på Mauritius?

Autentiske madoplevelser

Har du lyst til en autentisk madoplevelse, kan vi arrangere et besøg hos en lokal familie, hvor du selv er med til at tilberede aftensmaden. Det er en stor oplevelse, og ikke kun på grund af maden – men også et fint møde med den lokale befolkning og en mulighed for at komme helt tæt på det lokale liv på Mauritius. Hør også om lokale markeder og street food-ture til Port Louis og Grand Baie, som du kan opleve på din ferie på Mauritius.

Naturen på Mauritius

Mauritius ligger i Det Indiske Ocean ca. 900 km øst for Madagaskar. Øen er mindre end Fyn, men det kuperede landskab er præget af en utrolig variation og farverigdom. Store dele af øen er dækket af sukkerrørsmarker, men du finder også maleriske bjerge. 

På øens indre ligger Chamarel, hvis vulkanske jord er både rød, brun, lilla, grøn, blå, gul og orange – et vildt  syn. På vejen dertil kan du se flammetræer lyse op i landskabet med flotte, knaldrøde blomster. Hør om vores lodges i Chamarel, hvis du vil tage en pause fra strandlivet og bo midt i den smukke natur måske bare et par dage på din rejse til Mauritius. I Pamplemousses nær Port Louis kan du besøge den enestående botaniske have, Sir Seewoosagur Ramgoolam Botanical Garden.

Nyd de smukke strande på ferien på Mauritius

For at slutte ringen vender vi nu tilbage til de smukke strande på Mauritius. De er jo nok den væsentligste årsag til, at du rejser til Mauritius.

Mauritius’ nord- og vestkyst er godt beskyttet af passatvindene fra sydøst om sommeren og efteråret, og her finder du mange dejlige strande. De sydlige og østlige dele af Mauritius er mere bjergrige og meget frodige. Vinden kan være stærkere på disse kanter, og den gør vandet her til et favorit-spot for både sejlere og surfere. Tal med din rejserådgiver om de bedste strande, når du skal rejse til Mauritius. 

Vi har udvalgt de bedste udflugter på Mauritius

Der er nok at tage sig til på rejser til Mauritius! Vi kan især anbefale en dag på vandet, enten i en katamaran eller speedbåd. Har du en fisker i maven, er Mauritius et fantastisk sted at prøve kræfter med det udfordrende dybhavsfiskeri. Vi kan arrangere guidede udflugter hjemmefra, så du er sikker på bedste kvalitet. Hør om udflugter med en privatchauffør, der også er professionel guide. I starter med at tale sammen om, hvad du især interesserer dig for, og herefter fastlægges dagens indhold ud fra det med til og plads til spontanitet.

Se udvalgte udflugter på Mauritius  

strand paa Mauritius

Mauritius - hvornår er det bedst?

Den bedste årstid at rejse til Mauritius er i perioden marts til maj samt oktober og november. Læs mere om vejret året rundt på Mauritius

Vejret på Mauritius

Sol og regn på Mauritius

Gennemsnits temperatur

24 °C - 30 °C

Gennemsnits nedbør

2 mm - 16 mm

Mor Med Sine Sønner Kigger På Kort

Rejsevejledning for Mauritius

Hvor ligger Mauritius? Hvor meget tidsforskel er der mellem Mauritius og Danmark? Er der regler for påklædning? Vi har samlet alt den praktiske information her.

Rejsevejledning
Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.