Kenya Amboseli Kilimanjaro Bjerg Elefanter Gaar I Flok Paa Savannen

Rejser til Afrika

Oplev Afrika

Om du er til ren afslapning på stranden, fantastiske dyreoplevelser på savannen eller dragende kultur, mad og historie, kan du finde dit næste rejseeventyr i Afrika.

Afrika er måske ikke det kontinent, som flest danskere rejser til hvert år. Det synes vi er synd! For her finder du fantastiske rejseoplevelser. Ikke mindst på safari (som faktisk betyder rejse), hvor dyrelivet på savannen kan opleves helt tæt på. Det er en stor drøm for mange at opleve de såkaldte ”Big Five” – løven, elefanten, leoparden, næsehornet og bøflen. Den drøm kan blive til virkelighed på en safari i Afrika.

Der er enorm forskel på hvad du kan opleve i Afrikas forskellige lande. Vil du gerne på safari, skal du tage til Sydafrika, Kenya eller Tanzania. I Kenya og Tanzania findes også nogle af kontinentets bedste strande – og er du mere til fortryllende kultur, historiens vingesus og en af verdens mest delikate madkulturer, skal du tage til den nordligste del af Afrika. Vi kan hjælpe dig med gode råd og inspiration uanset hvad du drømmer om.

Drømmer du om at opleve Afrika? Vi sidder klar til at hjælpe dig. Tag et kig på vores forskellige destinationer herunder, og tag fat i os, hvis du er klar til at gøre drømmen til virkelighed.
 

Rejser til Kenya

Se Rejser til Kenya

Rejser til Marokko

Se Rejser til Marokko
Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.