Kenya Amboseli Kilimanjaro Bjerg Elefanter Gaar I Flok Paa Savannen

Rejser til Afrika

Oplev Afrika

Om du er til ren afslapning på stranden, fantastiske dyreoplevelser på savannen eller dragende kultur, mad og historie, kan du finde dit næste rejseeventyr i Afrika.

Afrika er måske ikke det kontinent, som flest danskere rejser til hvert år. Det synes vi er synd! For her finder du fantastiske rejseoplevelser. Ikke mindst på safari (som faktisk betyder rejse), hvor dyrelivet på savannen kan opleves helt tæt på. Det er en stor drøm for mange at opleve de såkaldte ”Big Five” – løven, elefanten, leoparden, næsehornet og bøflen. Den drøm kan blive til virkelighed på en safari i Afrika.

Der er enorm forskel på, hvad du kan opleve i Afrikas forskellige lande. Vil du gerne på safari, skal du tage til Sydafrika, Kenya eller Tanzania. I Kenya og Tanzania findes også nogle af kontinentets bedste strande – og er du mere til fortryllende kultur, historiens vingesus og en af verdens mest delikate madkulturer, skal du tage til den nordligste del af Afrika. Vi kan hjælpe dig med gode råd og inspiration uanset hvad du drømmer om.

Drømmer du om at opleve Afrika? Vi sidder klar til at hjælpe dig. Tag et kig på vores forskellige destinationer herunder, og tag fat i os, hvis du er klar til at gøre drømmen til virkelighed.
 

Rejser til Kenya

Drømmer du om at se The Big Five safari og opleve den vilde savanne på tætteste hold? Så skal din rejse gå til Kenya. I Kenyas nationalparker, får du mulighed for at møde Afrikas mest kendte dyrearter. I åbne jeeps leder de dygtige trackere efter dyrenes spor, som afslører, hvor de befinder sig. Undervejs kan du komme helt tæt på zebraer, løver, elefanter og næsehorn. Hver en safari er uforudsigelig! Efter intense og spændingsfyldte eventyr på savannen venter også muligheden for en strandferie på Diani Beach's kridhvide strande ud til det Indiske Ocean... 

Se rejser til Kenya

Rejser til Marokko

En fortryllende verden af dragende historier, som taget ud af et 1001 nats eventyr. Marokko er et land, hvor ældgamle traditioner stadig lever og fornyes på nænsom vis. Bo midt i Marrakeshs Medina, hvor diskrete døre åbner op til eventyrlige og fredfyldte oaser i byens berømte riads. Ønsker du at opleve naturen, anbefaler vi et par nætter og guidede vandreture i nationalparken Toubkal, som ikke ligger langt fra Marrakesh. En enestående oplevelse venter dig også i Sahara, hvor du kan overnatte i de endeløse ørkener under åben stjernehimmel eller i luksuriøse beduintelte. 

Se rejser til Marokko

Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.