Krydstogter
  • Rejsetid

  • Bedste årstid

  • Tidsforskel

Krydstogter til hele verden

Er du eventyrlysten? Elsker du god underholdning, selv-forkælelse og mad i verdensklasse? Drømmer du om at opleve verden fra en helt ny vinkel? Så er et krydstogt noget for dig.

Søg dit krydstogt her

Solopgang på dækket, havbrise i håret og friheden til at gøre, hvad du vil, når du vil – sådan er de krydstogter, Profil Rejser tilbyder. På et krydstogt får du uforglemmelige oplevelser til vands og til lands – og om bord på dit flydende luksushotel behøver du ikke tænke på andet end at suge oplevelserne til dig.


Dit flydende hjem

Når du rejser på krydstogt – eller på cruise, som det også populært kaldes – er det næsten som at rejse med dit hjem på ryggen. I hvert fald skal du kun pakke ud én gang og så ellers bare nyde, at det ene skønne rejsemål efter det andet dukker op, mens du lader dig forkæle om bord på skibet. Det er således ikke svært at forstå, at de fleste rederier kalder deres krydstogter for luksusrejser. For det er luksus at kunne slappe af i behagelige rammer og bevæge sig samtidig. Og derfor er et krydstogt altid luksus, uanset om du rejser med et mindre skib eller med de helt store, der er som at bo i en flydende by. Vi samarbejder med de bedste skibe i alle kategorier og glæder os til at byde dig velkommen om bord.

Krydstogter til hele verden

Vi tilbyder krydstogter til destinationer over det meste af verden. Om du foretrækker smukke paradisøer i Caribiens turkisblå hav, eksotiske destinationer i Mellemøsten, storslåede naturoplevelser på et krydstogt til Alaska, spændende ture langs Norges vestkyst, på eventyr rundt om Sydamerikas sydspids eller om du vil opleve Sydney og se New Zealands smukke fjorde, så har vi krydstogtet til dig. Du kan også vælge de idylliske havnebyer ved Middelhavet, et spændende flodkrydstogt eller sågar tage på en jordomsejling. Det er kun din egen fantasi, der sætter grænser.

Vil du af sted på krydstogt, er du velkommen til at kontakte os for spørgsmål og inspiration – vi sidder parate ved telefonen.

Læs mere
Vil du til Krydstogter?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

krydstogt@profilrejser.dk
/
70 200 100

Anna, Helle, Henrik, Kristine, Heidi, Louise

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.