Krydstogter
  • Rejsetid

  • Bedste årstid

  • Tidsforskel

Krydstogter til hele verden

Er du eventyrlysten? Elsker du god underholdning, selvforkælelse og mad i verdensklasse? Drømmer du om at opleve verden fra en helt ny vinkel? Så er et krydstogt noget for dig.

Solopgang på dækket, havbrise i håret og friheden til at gøre, hvad du vil, når du vil – sådan er de krydstogter, Profil Rejser tilbyder. På et krydstogt får du uforglemmelige oplevelser til vands og til lands – og ombord på dit flydende luksushotel behøver du ikke tænke på andet end at suge oplevelserne til dig.

Når skibet er dit flydende hjem

Når du rejser på krydstogt – eller på cruise, som det også populært kaldes – er det næsten som at rejse med dit hjem på ryggen. I hvert fald skal du kun pakke ud én gang og så ellers bare nyde, at det ene skønne rejsemål efter det andet dukker op, mens du lader dig forkæle ombord på skibet. Det er således ikke svært at forstå, at de fleste rederier kalder deres krydstogter for luksusrejser. For det er luksus at kunne slappe af i behagelige rammer og bevæge sig samtidig. Og derfor er et krydstogt altid luksus, uanset om du rejser med et mindre skib eller med de helt store, der er som at bo i en flydende by. Vi samarbejder med de bedste skibe i alle kategorier og glæder os til at byde dig velkommen ombord.

Krydstogt tilbud 

Hos Profil Rejser Cruise får vi løbende særlige krydstogt tilbud fra de enkelte rederier. Det kan være krydstogter med restpladser eller afbudsrejser. Det kan også være en kampagne over en begrænset periode med rabat eller en bonus oveni rejsepakken. Se vores TOP 10 tilbud herunder.

Fly & Cruise

Når du tager på en krydstogtrejse med Profil Rejser, oplever du ofte, at fly og en enkelt nat på hotel før selve krydstogtet indgår i prisen på dit krydstogt. Du vælger selv, om du vil have flere dage før eller efter dit krydstogt, men vi anbefaler altid et par nætter på hotel før og efter – så du har tid til at opleve byen.

All Inclusive

Når du bestiller krydstogt rejser hos Profil Rejser, indgår der altid helpension i krydstogtpakken. Du kan også vælge at få fly og hotelovernatning med i prisen, og om du vil have et krydstogt med all inclusive. Det vil sige, at du også får en drikkevarepakke med i prisen. Der findes forskellige typer af drikkevarepakker, som du kan vælge imellem. Læs mere under de enkelte rederier for at se dine valgmuligheder

Værd at vide inden du tager på krydstogt

Vil du vide mere om, hvad der påvirker prisen på dit krydstogt, eller hvornår du kan få et særligt tilbud? På linket herunder finder du en masse praktisk info om online check-in, priser, hvornår det er bedst at bestille dit krydstogt, hvad der er inkluderet i prisen og hvilke kahytstyper der findes. Praktisk info om krydstogter her

Cruise med Profil Rejser til hele verden

Vi tilbyder krydstogter til destinationer over det meste af verden. Om du foretrækker smukke paradisøer i Caribiens turkisblå hav, eksotiske destinationer i Mellemøsten, storslåede naturoplevelser på et krydstogt til Alaska, spændende ekspeditioner til Nordkap og Svalbard i Norge, på eventyr rundt om Sydamerikas sydspids, eller om du vil opleve Sydney og se New Zealands smukke fjorde, så har vi krydstogtet til dig. Du kan også vælge de idylliske havnebyer ved Middelhavet, et spændende flodkrydstogt eller sågar et krydstogt jorden rundt. Sidst, men ikke mindst, kan du komme på et krydstogt fra Danmark til Norge på ekspedition indenskærs langs den norske kyst. Det er kun din egen fantasi, der sætter grænser. Søg afgange på alle krydstogter her

Krydstogter i Middelhavet

Krydstogter i Middelhavet har længe været populære hos mange danskere. Et krydstogt i Middelhavet byder på ubeskriveligt smukke kyster, spændende storbyer, historiske seværdigheder og kulinariske oplevelser. Om du sejler fra Venedig gennem Adriaterhavet til Athen i Ægæerhavet eller fra Barcelona til den franske riviera og ned langs den smukke italienske kyst er helt op til dig. Vi garanterer store oplevelser undervejs og masser af afslapning, kulinariske højdepunkter og underholdning ombord. Skal du på krydstogt i Middelhavet i 2020?

Krydstogter i Caribien 

Et krydstogt i Caribien står for mange som den ultimative luksusrejse. Og det er der en god grund til. På et krydstogt i Caribien oplever du underskønne paradisstrande og turkisblåt vand næsten hver dag. De fleste krydstogter i Caribien afgår fra Miami eller Fort Lauderdale i Florida. Derfor er det oplagt at tage et par dage med hotelophold i Florida og opleve Key West, Orlando og Miami, når chancen således byder sig. Når du rejser på krydstogt med Profil Rejser i Caribien indgår fly og en hotelovernatning næsten altid i prisen. Og for at gøre turen endnu mere behagelig kan du bestille dit krydstogt med en drikkevarepakke, så du ikke behøver tænke på udgifter til drikkevarer på hele krydstogtet. Skal du på krydstogt i Caribien i 2020?

Med skibet fra København

De sidste år er det blevet særdeles populært at tage på krydstogter ud fra København. Vores smukke hovedstad København er et oplagt udgangspunkt for et krydstogt til Østersøens spændende hovedstæder og storbyer. Men også et krydstogt langs Norges smukke kyst kan have sin start fra København. 
Skal du på krydstogt fra København i 2020?

Hvorfor vælge Profil Rejser?

Når du vælger at booke dit krydstogt hos Profil Rejser, kan du være sikker på, at der er styr på alt ned til mindste detalje. Vores dygtige krydstogteksperter, som har sejlet med alle rederierne og tjekket faciliteterne ombord, har forinden sikret sig, at din krydstogtrejse indeholder netop de oplevelser og faciliteter, der er vigtige for dig. Rejser du med børn, tager vi højde for deres oplevelser såvel som dine og sørger for, at alt glider gnidningsløst ude i den store verden. Vi er måske ikke med dig på rejsen, men vi er med dig hele vejen alligevel. Du kan altid kontakte os, hvis der opstår udfordringer undervejs. Vi har pr. 1. september 2019 en nødtelefon åben 24/7. 

Skal vi hjælpe dig?

Ønsker du at prøve et krydstogt for første gang på din næste rejse, kan du sende en rejseforespørgsel med dine ønsker, og en af vores dygtige krydstogtspecialister vil hjælpe dig med at finde netop det krydstogt, der passer til dine ønsker og behov. Måske er du en erfaren krydstogtgæst, som ønsker inspiration til dit næste krydstogt? Så kan du tage et kig på vores TOP 10 tilbud på siden her. Hvis du leder efter en mere specifik rute og skib, kan du bruge vores søgemaskine først for at få en ide om afgange og priser. 

Send en rejseforespørgsel  Søg blandt alle vores krydstogter

Din rejse - vores ansvar

Læs mere
Vil du til Krydstogter?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

krydstogt@profilrejser.dk
/
70 200 100

Anna, Helle, Henrik, Kristine, Heidi, Louise

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.