Erhvervs- og studierejser

Rejs med resultater

Profil Rejser er din sparringspartner, når det kommer til alle former for skræddersyede studierejser og erhvervs- og grupperejser. Du får glæde af vores store viden og netværk og sparer tid på planlægning og koordinering. Vores dygtige team har mange års erfaring og kan imødekomme de individuelle behov, I måtte have – og samtidig hjælpe med alt fra inspiration til praktik.

Herunder kan du læse mere om studierejser og erhvervs- og grupperejser.

Mennesker Står På Bjergtop Med Hænderne i Vejret

Book en samtale

Lad os tage en snak om jeres rejse. Ring eller skriv, så kontakter vi jer hurtigst muligt.

Kontakt os Ring til os: 77 33 55 33

Et team med personlighed

Hos Profil Rejser Erhverv er vi et lille team på fire; Camilla, Jeanette, Ditte og Trine. Vi er specialister i erhvervs- og studierejser og har bagagen fuld af erfaring. Vi har netværket, de gode samarbejdspartnere og de kreative ideer når jeres næste rejse skal skræddersys. Hvert år sender vi massevis af både små og store grupper ud i verden for at opnå ny faglighed og for at styrke relationerne. Vi kender vores kunder og tror på det gode og personlige samarbejde. Hvilket er én af grundene til, at vores kunder ofte vender tilbage igen og igen.

Erhvervs- og grupperejser

Vi udarbejder årligt hundredevis af erhvervs- og grupperejser for virksomheder, organisationer, foreninger og lignende. Når vi kender jeres ønsker, planlægger vi forløbet ned til mindste detalje og tager hånd om alt det praktiske, så du kan være sikker på, at jeres rejse bliver en rigtig god oplevelse.

Læs mere om, hvordan vi kan hjælpe jer med at arrangere erhvervs- og grupperejser.

Erhvervs- og grupperejser

 

Studierejser

Profil Rejser hjælper dig med at skræddersy studieturen til jeres behov og hjælper med alt fra transport til indkvartering og oplevelser undervejs. Vores mål er at gøre studieturen fagligt relevant og mindske tidsforbruget for dig, som har ansvaret for at arrangere rejsen.

Læs mere om, hvordan vi kan hjælpe jer med at arrangere studierejser.

Studierejser

Nyhedsbrev for erhvervs- og grupperejser

Vil du inspireres direkte i din indbakke? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev målrettet erhvervs- og grupperejser. Nyhedsbrevet vil lande ca. én gang hver tredje måned - vi kommer altså ikke til at fylde din postkasse, tværtimod. Til gængæld lover vi massevis af inspiration på én gang, fire gange årligt. Vi håber du vil læse med.

Tilmeld mig
Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.