Mennesker Står På Bjergtop Med Hænderne i Vejret

Erhvervs- og studierejser

Rejs med resultater

Profil Rejser er din sparringspartner, når det kommer til alle former for skræddersyede erhvervs- og studierejser. Du får glæde af vores store viden og netværk og sparer tid på planlægning og koordinering. Vores dygtige rejsekonsulenter har mange års erfaring med erhvervs- og studierejser og kan imødekomme de individuelle behov, I måtte have – og samtidig hjælpe med alt fra inspiration til praktik.

Herunder kan du læse mere om både studierejser og erhvervs- og grupperejser. Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev og få inspiration direkte i din indbakke.

Erhvervs- og grupperejser

Vi udarbejder årligt hundredevis af erhvervs- og grupperejser for virksomheder, organisationer, foreninger og lignende. Når vi kender jeres ønsker, planlægger vi forløbet ned til mindste detalje og tager hånd om alt det praktiske, så du kan være sikker på, at jeres rejse bliver en rigtig god oplevelse.

Læs mere om, hvordan vi kan hjælpe jer med at arrangere erhvervs- og grupperejser.

Erhvervs- og grupperejser

 

Studierejser

Profil Rejser hjælper dig med at skræddersy studieturen til jeres behov og hjælper med alt fra transport til indkvartering og oplevelser undervejs. Vores mål er at gøre studieturen fagligt relevant og mindske tidsforbruget for dig, som har ansvaret for at arrangere rejsen.

Læs mere om, hvordan vi kan hjælpe jer med at arrangere studierejser.

Studierejser

Nyhedsbrev for erhvervs- og studierejser

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspiration til jeres næste berigende rejse.

Tilmeld dig her

Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.