Nordlys, midnatssol og betagende landskaber

En rejse til Lapland (Sameland) i det nordlige Sverige, Finland og Norge er en rejse tilbage til naturen. Her hersker midnatssolen om sommeren og nordlyset om vinteren, og på alle tidspunkter af året kan du nyde de markante, mennesketomme landskaber og en overvældende stilhed. Vi elsker Lapland for de fantastiske naturoplevelser – og det kommer du også til!

Lapland om vinteren er særligt magisk. Her er næsten garanti for sne og gode chancer for nordlys, og det kridhvide landskab er smukt og dragende på samme tid. Gå på opdagelse i de vinterhvide vidder på langrendsski, snescooter eller måske på hundeslæde – en drøm for mange og en stor oplevelse for alle.

Profil Rejser kender Lapland

Profil Rejser kender Lapland, og kan guide dig en ferie i Lapland med de bedste oplevelser fra natureventyr til unikke overnatningssteder, så du kommer hjem med masser af gode minder i kufferten. Tag fat i os og fortæl om, hvad du gerne vil opleve – så finder vi den helt rigtige rejse til Lapland for dig.

Laplands smukke natur

Laplands natur er varieret og overvældende smuk. Her er smukke fjelde, der om vinteren er dækket af sne og rejser sig som majestætiske kæmper over landskabet. I tundraen og regionens nåleskove kan du stå på langrendsski og køre på snescooter eller hundeslæde – en dejlig måde at komme tættere på det spændende landskab.

Når du kommer hjem i varmen på dit hotel eller din hytte, kan du slappe af med en kop varm kakao eller toddy og nyde nordlyset, der lyser nattehimlen op i de mest utrolige farver.

Ishotel eller hytte med glastag?

Lapland byder på overnatningssteder, der i sig selv er en oplevelse og en hel rejse værd, fordi du her kommer i tæt kontakt med den utrolige natur. Hør f.eks. om en ferie i Lapland, hvor du overnatter på ishotel i Nordsverige eller hytte med opvarmet glastag i det nordlige Finland.

Hoteller i Lapland

 

Rejser til Lapland

Kvinde Kigger På Ipad

Få spændende rejsetilbud i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.