Dubai Mand, Ørken, Dubai Skyline, Horisonten, Sand

Rejser til Dubai

Ørken, luksushoteller og uanede muligheder

Dubai har på få årtier rejst fra sig ørkenens sand til himlens uendelige højder. Som de Forenede Arabiske Emiraters kosmopolitiske metropol er Dubai en enestående destination, hvor fantasien har fået frit spil. Her venter både romantisk luksus for par, ørkenudflugter til de eventyrlystne og et væld af oplevelser for hele familien.

Rejser til Dubai

Vores favorithoteller i Dubai

Uendelighedens muligheder i Dubai

Fra Dubais sandstrande langs den Persiske Golf rejser en fantastisk skyline sig ind mod byen. Du får en helt særligt fornemmelse af, hvordan Dubai skyder op midt i ørkenen fra helikoptertur eller under en uforglemmelig High Tea på 122. etage i verdens højeste bygning, Burj Khalifa.

I Dubai venter også eminente shoppingmuligheder i eksklusive storcentre samt spændende museer med moderne og arabisk kunst, kultur og historie.

Få et indblik i Dubais rigdomme og imponerende forening af højtragende luksus og mellemøstlig mystik. Vores lokale eksperter tager dig helt ind i det gamle Dubai på en sansemættet rundrejse til smukke moskeer, soukens duftende madmarkeder og byens spektakulære seværdigheder.

Dubai er rejser for hele familien

Dubai er et oplagt rejsemål for hele familien. Med base på børnevenlige hoteller med store pools udfolder Dubai en række action-mættede og sjove oplevelser og udflugter for børn og voksne i alle aldre.

Tag eksempelvis børnene med til de enorme vandlande, de fascinerende strande eller gå på opdagelse i Dubais imponerende samling af verdensrekorder - med alt fra verdens dybeste swimmingpool til verdens største springvand, højeste bygning og dyreste juletræ!

Ørkenens uforglemmelige oplevelser

Tog på ørkensafari med Land Rover, og oplev sanddynerne og landsskabet som hele tiden forandrer sig. Måske spotter du den smukke Arabiske Oryx, der med sine elegante horn og hvide pels er en  fascinerende kontrast i det røde ørkenlandskab.

I ørkenen kan du også opleve også beduinernes 2.000 år gamle tradition med dressering af falke til jagtbrug og komme på et sandt ørkeneventyr og overnatte i en beduinlejr. Omgivet af tændte lys og bål nyder du her et traditionelt arabisk måltid, mens stjernehimlen lægger sig over ørkenen. Næste morgen stiger du ombord i den ventende varmluftsballon for at følge den fantastiske solopgang over ørkenenes vidder.

Vi har udvalgt de bedste udflugter i Dubai

Vil du på udflugt i den uendelige ørken, svæve over byen i luftballon eller udforske soukens liv? Vi håndplukker udflugter i Dubai med bedste kvalitet lige fra bilerne, du kører i, til guiderne, der ledsager dig.

Se hvilke udflugter vi anbefaler i Dubai

Ørken Sand Mellemøsten

Dubai - hvornår er det bedst

Vi anbefaler at besøge Dubai fra november til marts, hvor der er milde temperaturen og lavere luftfugtighed. Læs mere om vejret året rundt i Dubai

Vejret i Dubai

Vejret i Dubai

Gennemsnits temperatur

19 °c - 35 °c

Gennemsnits nedbør

0 cm - 4 cm

Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.