Faeoerne Torshavn Restaurant Koks Scallops, kammuslinger

Smag på verden

Find din nye livret på din næste rejse

Et sydende gadekøkken midt i Bangkoks travlhed. En frisk forårsrulle med rejer, koriander og lime i Ho Chi Minh City. Eller en aromatisk tagine med kylling, couscous og dadler serveret i en rolig gårdhave midt i Marrakech. Verdens køkkener frister os med nye smagskombinationer, råvarer og tilberedninger. Måske du finder din nye livret på din næste rejse?

Profil Rejser elsker mad

Hos Profil Rejser har vi spist os gennem verdens gadekøkkener, gourmetrestauranter og små, familieejede etablissementer – og er altid på jagt efter det næste, eventyrlige måltid. For os er det noget nær den perfekte måde at lære en ny (eller velkendt) destination at kende – for du lærer meget om en kultur, når du smager på den. For den sultne eventyrer er verden én stor buffet, og vi har altid appetit på mere.

Kulinariske souvenirs

Vi elsker også at tage kulinariske souvenirs med hjem fra vores rejser, hvad end det er en kogebog fyldt med spændende opskrifter, en særlig krydderiblanding fra et eksotisk marked eller måske endda en helt ny måde at lave mad på, som du lærer på et madlavningskursus og kan glæde familie og venner med derhjemme.

Vores gourmet-rejser i Europa

Gode spiseråd til din næste rejse

Vores yndlingskøkkener

Uanset hvor du tager hen i verden, tør vi godt love, at du kan få noget rigtig dejligt at spise. Alligevel er der steder, hvis madkultur blæser os omkuld igen og igen, og hvor vi altid kan vende tilbage efter endnu et måltid. Læs mere om nogle af vores yndlingskøkkener herunder, og tag en snak med os, hvis du også er blevet sulten efter eventyr.

Oplev de bedste køkkener

Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.