Færøerne, Torshavn,  Restaurant Koks Scallops, Kammuslinger, Gourmet

Smag på verden

For den sultne eventyrer er verden én stor buffet

Et sydende gadekøkken midt i Bangkoks travlhed, en aromatisk tagine serveret i en skøn gårdhave midt i Marrakech, gourmetmiddag i Grønland med udsigt til Isfjorden eller vinsmagning ved foden af vulkanen Etna. Verdens køkkener frister os med nye smagskombinationer, råvarer og tilberedninger. Måske finder du også din nye livret på din næste rejse?

Oplev verden – mundfuld efter mundfuld

Er du også altid på jagt efter det næste, eventyrlige måltid? For os her i Profil Rejser er det noget nær den perfekte måde at lære en ny (eller velkendt) destination at kende – for du lærer meget om en kultur, når du smager på den. Bid for bid har vi spist os gennem verdens gadekøkkener, gourmetrestauranter og små, familieejede etablissementer og derfor kan vi guide dig godt på vej udi alverdens køkkener. 

Kulinariske souvenirs

Rejseminder kan være mange ting. En spiselig gave til dig selv eller en du holder af, en kogebog fyldt med spændende opskrifter, en særlig krydderiblanding fra et eksotisk marked eller måske endda en helt ny måde at lave mad på, som du lærer på et madlavningskursus og kan glæde familie og venner med derhjemme.

Drømmer du om at tage på kokkeskole på din rejse, så læs mere HER

Rejseforslag: Gourmet-rejser i Europa

Gode spiseråd til din næste rejse

Vores yndlingskøkkener

Uanset hvor du tager hen i verden, tør vi godt love, at du kan få noget rigtig dejligt at spise. Alligevel er der steder, hvis madkultur blæser os omkuld igen og igen, og hvor vi altid kan vende tilbage efter endnu et måltid. Læs mere om nogle af vores yndlingskøkkener herunder, og tag en snak med os, hvis du også er blevet sulten efter eventyr.

Ring på telefon 77 33 55 00 eller skriv via vores kontaktformular HER

Oplev de bedste køkkener

Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.