Familie på strand

Rejser med børn

Uforglemmelige ferier med børn

Det er fantastisk at opleve verden med hele familien. Hos Profil Rejser gør vi en dyd ud af, at skabe uforglemmelige og børnevenlige ferier over hele verden - fra nord til syd og øst til vest.

Vand, sol og tid til familien

Langt væk fra hverdagens trivialiteter, stress og kedsommelige pligter venter strandferien. Her er regntøj, opvask og indkøb skiftet ud med badetøj, sol og sjov. Profil Rejser arrangerer skønne familierejser til både Europa og eksotiske og børnevenlige destinationer som Thailand og Mauritius, hvor familien kan nyde tiden med hinanden under solens varme.

Eventyrlige familieferier

Fra hundeslædeture og nordlys på Grønland, til storvildtssafari i Kenya og dykkerture med farverige fisk og levende koraller på Maldiverne kan vi hos Profil Rejser tilbyde en perlerække af fantastiske familieferier, der fyldt med oplevelser og eventyr vil skabe ferieminder for hele familien. Vi hjælper med at finde de helt rigtige oplevelser og hoteller, som passer til jeres families drømme.

Værd at vide om rejser med børn

Det kan være svært at vide, hvor man kan rejse hen, og hvad man har brug for, når man skal rejse med større og mindre børn. Derfor har vi her samlet en række anbefalinger til at rejse med børn.

Når du rejser med små børn

Bare tanken om at rejse med de allermindste kan forekomme stressende for mange. Har man nu husket det hele - bleer, pas og bamser? Men fortvivl ikke, det kan sagtens lade sig gøre at få en skøn ferie med små børn. Man skal blot gøre sig nogle overvejelser over, hvad ferien skal indeholde forinden.

Rejser for større børn og teenagere

Når børnene bliver lidt større, står hele verden klar til at blive udforsket. Børnene kan udstyret med underholdning og snacks sagtens klare længere rejser, og med deres store nysgerrighed og smittende glæde er grobunden for en dejlig ferie lagt.

  • Veksling mellem oplevelser og afslapning. For den bedste ferie med større børn, anbefaler vi at planlægge en god blanding af spændende udflugter og tid på hotellet til at bade, spille spil og hygge sig med hinanden.
  • Privatliv for både børn og voksne. Både forældre, større børn og teenagere kan have brug for at trække sig og have lidt tid for sig selv på værelset. Derfor anbefaler vi, at booke ét værelse til forældrene og ét til børnene. Ønsker du ét stort værelse for hele familien, booker vi også gerne det.
  • Pool og strand. Større børn kan bruge dagevis med at snorkle i havet eller lege i poolen, hvilket giver forældrene tid til endelig at slappe af eller få læst den medbragte bog færdig…

Oplev de bedste strande

Hylde Med Vores Kataloger

Skræddersyet specielt til dig

Fortæl os om dine rejseplaner, så finder vi de bedste muligheder, der opfylder netop dine ønsker og behov. Når du har sendt forespørgslen, kontakter vi dig hurtigst muligt til en indledende snak om din rejse.

Få et tilbud Ring til os: 77 33 55 00
Kvinde Kigger På Ipad

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.