Foredrag illustration af strand og palmer til hjemmesiden

Vi inviterer til gratis rejseforedrag og arrangementer

Gratis og inspirerende rejseforedrag og arrangementer

Profil Rejser og Bella Vista by Profil Rejser arrangerer jævnligt foredragsaftener og andre arrangementer med spændende inspiration til din næste rejse. Hold øje med vores nyhedsbreve og siden her, hvor vi lægger aktuelle foredrag og arrangementer op med udgangspunkt i vores skræddersyede rejser til hele verden, krydstogtsrejser og erhvervsrejser

Alle er meget velkomne og vores foredrag er selvfølgelig gratis - tilmelding er dog nødvendigt. Læs mere om hvilke foredrag og arrangementer vi har nedenstående - det er også her du kan tilmelde dig det enkelte, eller måske alle foredragene?

Vores princip er først til mølle, da vi har begrænset plads, fordi vi ikke ønsker at gå på kompromis med plads og oplevelsen. Vi sammenligner det med en behagelig flyrejse, der undgår man også helst charterflyene.

Foredragene afholdes på forskellige lokationer, så kig under hvert foredrag, hvor de specifikke detaljer vil stå. Dog foregår størstedelen af arrangementerne på Profil Rejsers kontor, på:

Rosenørns Allé 29, 1 sal
1970 Frederiksberg C

Vi glæder os til at inspirere dig.

 

Vi er pt. ved at planlægge vores kommende foredrag og arrangementer, og opdaterer siden hurtigst muligt. Ønsker du at være den første til at modtage information om foredragsdatoer så tilmeld dig vores nyhedsbrev nederst på denne side. 

Foredrag om Nordthailand

I dette foredrag sætter vores helt egne Thailandseksperter, Birgitte og Søren, fokus på de oplevelser, vi tilbyder i det nordlige Thailand, med highlights i Chiang Mai og Chiang Rai, og ikke mindst den  fantastiske mulighed med et ophold i Khum Lanna. Mere autentisk bliver det ikke med madlavningskursus og aktiviteter i nærområdet, vandreture, tempelbesøg, der foregår på cykel og meget mere.

Praktisk:
Foredragsdato: 13. juni 2023
Adresse: Rosenørns Allé 29, 1. sal Frederiksberg
Tidspunkt: 18.00 - 19.30 - Vi sørger for lidt vin og snacks (ikke mad)

Tilmeld foredrag

Andre rejseforedrag og arrangementer

Vi afholder også rigtig mange spændende og inspirerende foredrag og arrangementer hos Bella Vista by Profil Rejser.

Du kan læse mere og tilmelde dig foredragene via nedenstående knap.

På vores youtube kanal kan du også se tidligere afholdte inspirerende foredrag. Hvis du ønsker at modtage besked om online eller kommende foredrag og arrangemeter kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, da det er her vi annoncerer alle vores breaking news. Du kan tilmelde dig nederst på siden.

Oversigt over andre rejseforedrag >

Afholdte foredrag

Celebrity Cruises

Sammen med rejsekonsulenter fra Profil Cruise og Torben Simonsen fra MSC Cruises, vil vi inspirere dig til et måske kommende krydstogt. Et af verdens hurtigst voksende rederier har søsat en række nye skibe hvoraf det nyeste, EURIBIA, bliver navngivet i København 8. juni med pomp og pagt. Kom og hør om de mange muligheder for dig som elsker at opleve verden fra havsiden og som sætter pris på store oplevelser til rimelige priser – uanset om man er par eller en familie der skal afsted.

AFHOLDT 11.05.2023

Foredrag om Vietnam

Vores rejseekspert, Camilla har været bosat i det lange lands hovedstad Hanoi, og glæder sig til at fortælle om hvad de forskellige byer i Vietnam byder på, og berette om personlige og sjove oplevelser fra sine år i landet med den meget spændende historie. Kom og få inspiration til din Vietnam drømmerejse.

 

AFHOLDT 25.04.2023

Foredrag om krydstogt med Celebrity Cruises

Sammen med rejsekonsulenter fra Profil Cruise og Klaus Tøth fra Celebrity Cruises, kommer du med ud på en drømmerejse, hvor vi fortæller om de fantastiske muligheder der er med Celebrity Cruises. Kom og hør om de nye skibe som er på vej samt om afslappet luksus når det er bedst - særligt målrettet voksne, som værdsætter ”det gode liv”, store oplevelser og lækker mad.

 

AFHOLDT 13.04.2023

Foredrag om at være på krydstogt "Lær at Cruise"

Vores to krydstogtseksperter, Anna Elisabeth og Kenneth, deler ud af deres do's and dont's fra deres mangeårige erfaring rejseerfaring. Du vil helt sikkert blive klogere på krydstogtslivet, rejseformen og alle mulighederne der er ved være en "cruiser".

AFHOLDT 26.03.2023

Krydstogter med mindre skibe – hvad er fordele og ulemper ved de mindre skibe

Foredraget afholdes af vores mangeårige kontakt hos Tourism Seychelles, Karen Confait samt Profil Rejsers erfarne rejseekspert Elsebeth Thomsen. Begge deler ud af deres store viden om Seychellerne og giver rejsetips. Dele af foredraget gennemføres på engelsk af Karen Confait fra Tourism Seychelles.

 

AFHOLDT 22.02.2023

Foredrag om Nordthailand

Mød Søren Wettendorff og mærk magien i Nordthailand. Den 24. januar står aftenen i Nordthailands tegn på Rosenørns Allé 29, Frederiksberg. Du er nemlig inviteret til foredrag, hvor Profil Rejsers ekspert Søren Wettendorff vil dele ud af mange års erfaring fra sit liv i Thailand. 

 

AFHOLDT 24.01.2023

Foredrag om Flodkrydstogter

Torsdag d. 19 januar er du inviteret til foredrag om flodkrydstogter og særligt de franske floder.

Den erfarne rejseleder, Michael Boilesen, og Profil Rejsers egen krydstogtsekspert, Anna Elisabeth Ohrt, deler denne aften deres store viden og mange erfaringer med krydstogter på Europas floder. 

 

AFHOLDT 19.01.2023

Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.