Foredrag illustration af strand og palmer til hjemmesiden

Vi inviterer til gratis rejseforedrag og arrangementer

Gratis og inspirerende rejseforedrag og arrangementer

Profil Rejser og Bella Vista by Profil Rejser arrangerer jævnligt foredragsaftener og andre arrangementer med spændende inspiration til din næste rejse. Hold øje med vores nyhedsbreve og siden her, hvor vi lægger aktuelle foredrag og arrangementer op med udgangspunkt i vores skræddersyede rejser til hele verden, krydstogtsrejser og erhvervsrejser

Alle er meget velkomne og vores foredrag er selvfølgelig gratis - tilmelding er dog nødvendigt. Læs mere om hvilke foredrag og arrangementer vi har nedenstående - det er også her du kan tilmelde dig det enkelte, eller måske alle foredragene?

Vores princip er først til mølle, da vi har begrænset plads, fordi vi ikke ønsker at gå på kompromis med plads og oplevelsen.

Foredragene afholdes på forskellige lokationer, så kig under hvert foredrag, hvor de specifikke detaljer vil stå. Dog foregår størstedelen af arrangementerne på vores kontor:

Profil Rejser, Rosenørns Allé 29, 1 sal, 1970 Frederiksberg C

Vi glæder os til at inspirere dig.

Foredrag om rejser til det sydlige Europa

Dette foredrag, som bliver afholdt af vores rejseekspert Elsebeth, tager udgangspunkt i udvalgte rejser til det skønne Middelhav. Bl.a. Sicilien, Toscana, Mallorca og Kreta. Elsebeth vil have stor fokus på livsnydelse, wellness, romantik og skønne oplevelser for både par og familier. Elsebeth, vil også fortælle om spektakulære hoteller, der er en rejse værd i sig selv.

Praktisk:
Foredragsdato: 11. januar 2024
Adresse: Rosenørns Allé 29, 1. sal Frederiksberg
Tidspunkt: 18.00 - 19.30

TILMELD FOREDRAG

Foredrag om Vietnam

Vores rejseekspert, Camilla har været bosat i det lange lands hovedstad Hanoi, og glæder sig til at fortælle om hvad de forskellige byer i Vietnam byder på, og berette om personlige og sjove oplevelser fra sine år i landet med den meget spændende historie. Kom og få inspiration til din Vietnam drømmerejse.

Praktisk:
Foredragsdato: 18. januar 2024
Adresse: Rosenørns Allé 29, 1. sal Frederiksberg
Tidspunkt: 18.00 - 19.30 - Vi sørger for lidt vin og snacks (ikke mad)

TILMELD FOREDRAG

Foredrag om Maldiverne

Foredraget afholdes af vores rejseekspert Elsebeth, der har rejst til Maldiverne adskillige gange. Elsebeth deler ud af sin store viden om det paradisiske rejsemål, og hendes mange erfaringer og bedste rejsetips. Glæd dig til en inspirerende aften, hvor du kommer helt tæt på alle de fantastiske oplevelser Maldiverne rummer, både for store og små.

Praktisk:
Foredragsdato: 8. februar 2024
Adresse: Rosenørns Allé 29, 1. sal Frederiksberg
Tidspunkt: 18.00 - 19.30

TILMELD FOREDRAG

Foredrag om safari i Kenya m/u strandferie

Vores rejseekspert Elsebeth vil dele ud af hendes rejseerfaringer og oplevelser om safariferie i Kenya, blandt andet i nationalparken Masai Mara, hvor du finder noget af den bedste safari i verden. Så drømmer du om rejser med særlig fokus på at komme tæt på det vilde dyreliv og enestående natur, så er der masser af inspiration at hente på dette foredrag. Elsebeth vil også fortælle om den populære kombination af safari og strandferie.

Praktisk:
Foredragsdato: 21. marts 2024
Adresse: Rosenørns Allé 29, 1. sal Frederiksberg
Tidspunkt: 18.00 - 19.30

TILMELD FOREDRAG

Andre rejseforedrag og arrangementer

Vi afholder også rigtig mange spændende og inspirerende foredrag og arrangementer hos Bella Vista by Profil Rejser.

Du kan læse mere og tilmelde dig foredragene via nedenstående knap.

På vores youtube kanal kan du også se tidligere afholdte inspirerende foredrag. Hvis du ønsker at modtage besked om online eller kommende foredrag og arrangemeter kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, da det er her vi annoncerer alle vores breaking news. Du kan tilmelde dig nederst på siden.

Oversigt over andre rejseforedrag >

Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.