Foredrag illustration af strand og palmer til hjemmesiden

Vi inviterer til gratis rejseforedrag og arrangementer

Gratis og inspirerende rejseforedrag og arrangementer

Profil Rejser og Bella Vista by Profil Rejser arrangerer jævnligt foredragsaftener og andre arrangementer med spændende inspiration til din næste rejse. Hold øje med vores nyhedsbreve og siden her, hvor vi lægger aktuelle foredrag og arrangementer op med udgangspunkt i vores skræddersyede rejser til hele verden, krydstogtsrejser og erhvervsrejser

Alle er meget velkomne og vores foredrag er selvfølgelig gratis - tilmelding er dog nødvendigt. Læs mere om hvilke foredrag og arrangementer vi har nedenstående - det er også her du kan tilmelde dig det enkelte, eller måske alle foredragene?

Vores princip er først til mølle, da vi har begrænset plads, fordi vi ikke ønsker at gå på kompromis med plads og oplevelsen.

Foredragene afholdes på forskellige lokationer, så kig under hvert foredrag, hvor de specifikke detaljer vil stå. Dog foregår størstedelen af arrangementerne på vores kontor:

Profil Rejser, Rosenørns Allé 29, 1 sal, 1970 Frederiksberg C

Vi glæder os til at inspirere dig.

Andre rejseforedrag og arrangementer

Vi afholder også rigtig mange spændende og inspirerende foredrag og arrangementer hos Bella Vista by Profil Rejser.

Du kan læse mere og tilmelde dig foredragene via nedenstående knap.

På vores youtube kanal kan du også se tidligere afholdte inspirerende foredrag. Hvis du ønsker at modtage besked om online eller kommende foredrag og arrangemeter kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, da det er her vi annoncerer alle vores breaking news. Du kan tilmelde dig nederst på siden.

Oversigt over andre rejseforedrag >

Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.