Magi og mangfoldighed til mange rejser

Få rejsemål i verden byder på samme magi og mangfoldighed som Mexico, når det gælder attraktioner og seværdigheder. Uanset om du rejser til Mexico for strande, kultur, mad, natur eller historie, venter der dig en oplevelse i særklasse. Og du kan nemt kombinere flere oplevelser og feriesteder i Mexico.

Rejser til Mexico

Profil Rejser kender Mexico

I Profil Rejser har vi primært kastet vores kærlighed på Yucatán-halvøen, der rummer en utrolig mangfoldighed fra strande til historie og kultur. På vores egne rejser til Mexico har vi ligget på de bedste strande, udforsket byerne, måbet over pyramider og store tempelkomplekser, svømmet med hvalhajer og mødt de indianske folk. Og vi har testet hoteller på Yucatán-halvøen for at håndplukke de bedste til din ferie i Mexico.

Tal med en rejserådgiver om ferierejser til Mexico, og få alt skræddersyet alt ud fra dine ønsker. Som dit Mexico rejsebureau har vi 100 % fokus på din tryghed og dine drømme.

Yucatáns caribiske strande

På en rejse til Mexico kan du nyde nogle af verdens bedste strande på Yucatán-halvøen med Riviera Maya. Sandet er fint som mel, og hotellerne spænder fra bungalowhoteller og bohemestemning i Tulum til ferie i Mexico på luksuriøse all inclusive resorts for både familier og par. Nord for Yucatán ligger skønne og farverige Isla Holbox med sand i gaderne og vidunderlige solnedgange.

Søger du ekstra liv og shopping på badeferien på Yucatán, kan du lægge vejen omkring Playa del Carmen syd for Cancún.

Skræddersyet specielt til dig

Fortæl os om dine rejseplaner, så finder vi de bedste muligheder, der opfylder netop dine ønsker og behov. Når du har sendt forespørgslen, kontakter vi dig hurtigst muligt til en indledende snak om din rejse.

Få et tilbud Ring til os: 77 33 55 00

Mød Mexicos indianske kulturer på Yucatán

Overalt på rejser til Mexico kan du møde levn fra de store indianske kulturer, Aztekerne og Mayaerne, hvor du konstant imponeres over deres bygningskunst og viden. På Yucatán kan du kombinere strandlivet med nogle af de mest unikke levn, nemlig tempelkomplekset Chichén Itzá, hvor den fjerklædte slange Quetzalcoatl glider ned ad trappen ved solhverv, og Coba med Nohoch Mul-pyramiden. De indianske kulturer er også en vigtig del af Mexicos kultur i dag. 

Kolonitidens farverige byer

Mange af Mexicos byer sitrer af en på samme tid afslappet og livsglad stemning. Kæmpe kirker står side om side med lave bygninger med smukke søjlegange og farverige facader. Handlende falbyder alt fra kunsthåndværk til friskstegte græshopper. Byerne spreder sig ud fra den centrale plads, zocaloen, hvor du kan nyde folkelivet fra de lokale cafeer måske til lyden af et lokalt orkester. Glæd dig fx til Yucatáns perler med den hvide by Merida og skønne Valladolid. 

Mexicos natur

På rejser til Mexico venter også mangfoldig og forunderlig natur som Yucatáns underjordiske floder, der har dannet kæmpe grotter, du kan svømme i.

Ved Akumal på Yucatán kan du svømme med skildpadder, og fra Cancún og Isla Holbox kan du fra juni til september sejle ud for at svømme med hvalhajer. Og vi er ikke færdige med Yucatán endnu. Se flamingoerne i lagunen ved Celestun og sæt også tid af til det store vådområde Sian Kaan BIosphere syd for Tulum, hvor du kan flyde gennem mayaernes kanaler.

Maden i Mexico

For langt de fleste er maden et af højdepunkterne på rejser til Mexico. Hjemmefra kender du salsaer, nachos, tacos, burritos, enchiladas, guacamole, chili con carne m.fl. Nogle måske mere tex-mex end autentisk mexicansk. Det mexicanske køkken er også delikate ceviches med rå fisk og retter, der er en fest af duftende krydderier. Tag bare den lækre kylling mole, hvor sovsen bugner af chokolade, kanel, kommen og chili.

Bønner i alle afskygninger og majs i alle farver kommer vi heller ikke udenom. Hver region har sine skønne retter, så tager du på rundrejse i Mexico oplever du hele tiden noget nyt.

Mexico strand

Mexico - Hvornår er det bedst?

Mexico er et kæmpe land, så vejr og klima afhænger af den region, du er i. Du kan dog rejse til Mexico hele året. Den tørreste og mest populære sæson er fra november til maj.

Vejret i Mexico

Sol og regn i Mexico

Gennemsnits temperatur

20 °c - 26 °c

Gennemsnits nedbør

0,4 cm - 22 cm

Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.