Magi og mangfoldighed til mange rejser

Få rejsemål i verden byder på samme magi og mangfoldighed som Mexico, når det gælder attraktioner og seværdigheder. Uanset om du rejser til Mexico for strande, kultur, mad, natur eller historie, venter der dig en oplevelse i særklasse. Og du kan nemt kombinere oplevelser og feriesteder i Mexico.

Profil Rejser kender Mexico

En ferie i Mexico arrangeret af Profil Rejser giver dig mulighed for at nyde netop det, der opfylder dine rejsedrømme. På vores egne rejser til Mexico har vi ligget på de bedste strande, udforsket byerne, måbet over vandfald og pyramider, svømmet med hvalhajerne, hørt og set brøleaberne i regnskoven og mødt de indianske folk. Og vi har testet hoteller i Mexico for at håndplukke de bedste til din ferie i Mexico.

Tal med en rejserådgiver om ferierejser til Mexico, og få alt skræddersyet alt ud fra dine ønsker. Som dit Mexico rejsebureau har vi 100 % fokus på din tryghed og dine drømme.

Yucatáns caribiske strande

På en rejse til Mexico kan du nyde nogle af verdens bedste strande på Yucatán-halvøen med Riviera Maya. Sandet er fint som mel, og hotellerne spænder fra bungalowhoteller og bohemestemning i Tulum til ferie i Mexico på luksuriøse all inclusive resorts for både familier og par. Nord for Yucatán ligger skønne og farverige Isla Holbox med sand i gaderne og vidunderlige solnedgange.

Søger du ekstra liv og shopping på badeferien på Yucatán, kan du lægge vejen omkring Playa del Carmen syd for Cancún.

Hylde Med Vores Kataloger

Skræddersyet specielt til dig

Fortæl os om dine rejseplaner, så finder vi de bedste muligheder, der opfylder netop dine ønsker og behov. Når du har sendt forespørgslen, kontakter vi dig hurtigst muligt til en indledende snak om din rejse.

Få et tilbud Ring til os: 77 33 55 00

Mexicos indianske kulturer

Overalt i på rejser til Mexico kan du møde levn fra de store indianske kulturer, Aztekerne og Mayaerne, hvor du konstant imponeres over deres bygningskunst og viden. Se Teotihuacán med sol- og månepyramiderne ved Mexico City, regnskovens templer ved Palenque i Chiapas, troldmandens pyramide i Uxmal og meget mere.

På Yucatán kan du kombinere strandlivet med nogle af de mest unikke levn, nemlig tempelkomplekset Chichén Itzá, hvor den fjerklædte slange Quetzalcoatl glider ned ad trappen ved solhverv, og Coba med Nohoch Mul-pyramiden. De indianske kulturer er også en vigtig del af Mexicos kultur i dag. Oplev det fx i Chiapas, når shamanernes ofrer høns og æg i kirken i San Juan Chamula.

Kolonitidens farverige byer

Mange af Mexicos byer sitrer af en på samme tid afslappet og livsglad stemning. Kæmpe kirker står side om side med lave bygninger med smukke søjlegange og farverige facader. Handlende falbyder alt fra kunsthåndværk til friskstegte græshopper. Byerne spreder sig ud fra den centrale plads, zocaloen, hvor du kan nyde folkelivet fra de lokale cafeer måske til lyden af et lokalt orkester.

Glæd dig fx til charmerende San Cristóbal de las Casas i Chiapas, til Oaxaca og Yucatáns perler med den hvide by Merida og skønne Valladolid. Og glem ikke pulserende Mexico City med det arkæologiske museum, Frida Kahlo-museet og meget mere.

Mexico strand

Mexico - Hvornår er det bedst?

Mexico er et kæmpe land, så vejr og klima afhænger af den region, du er i. Du kan dog rejse til Mexico hele året. Den tørreste og mest populære sæson er fra november til maj.

Vejret i Mexico

Sol og regn i Mexico

Gennemsnits temperatur

20 °c - 26 °c

Gennemsnits nedbør

0,4 cm - 22 cm

Mexicos natur

På rejser til Mexico venter også mangfoldig og forunderlig natur fra regnskov og mageløse vandfald som Agua Azul i Chiapas til Yucatáns underjordiske floder, der har dannet kæmpe grotter, du kan svømme i.

Ved Akumal på Yucatán kan du svømme med skildpadder, og fra Cancún og Isla Holbox kan du fra juni til september sejle ud for at svømme med hvalhajer. Og vi er ikke færdige med Yucatán endnu. Se flamingoerne i lagunen ved Celestun og sæt også tid af til det store vådområde Sian Kaan BIosphere syd for Tulum, hvor du kan flyde gennem mayaernes kanaler.

Maden i Mexico

For langt de fleste er maden et af højdepunkterne på rejser til Mexico. Hjemmefra kender du salsaer, nachos, tacos, burritos, enchiladas, guacamole, chili con carne m.fl. Nogle måske mere tex-mex end autentisk mexicansk. Det mexicanske køkken er også delikate ceviches med rå fisk og retter, der er en fest af duftende krydderier. Tag bare den lækre kylling mole, hvor sovsen bugner af chokolade, kanel, kommen og chili.

Bønner i alle afskygninger og majs i alle farver kommer vi heller ikke udenom. Hver region har sine skønne retter, så tager du på rundrejse i Mexico oplever du hele tiden noget nyt.

Det ukendte Mexico

Mexico er et kæmpe land. Vil du opleve mere ukendte sider af Mexico på din ferie, så hør rundrejser i Mexico væk fra den slagne vej til oplevelser som indianerne i Kobberkløften og hvalerne ved Baja California. Og vær forberedt på, at efter din første ferie i Mexico, er der én ting der fylder meget: Hvor skal næste ferier til Mexico gå hen?

Håndplukkede hoteller i Mexico

Vi håndplukker hoteller i Mexico for deres stemning og beliggenhed. Fra bungalowhoteller ved strandene til byhoteller tæt på attraktioner og seværdigheder. Og fra romantiske hoteller kun for voksne til familiehoteller, hvor både store og små nyder hvert sekund. 

Se, hvilke hoteller vi anbefaler i Mexico 

Rejser til Mexico

Kvinde Kigger På Ipad

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.