Turist planlægger ferie med verdenskort og rejsetilbehør

Rundrejse

Når ét sted ikke er nok!

En rundrejse er for dig, der har ekstra appetit på at opleve flere steder på samme rejse. Måske du gerne vil opleve et land fra nord til syd, eller måske du gerne vil kombinere storbyliv, aktiv ferie og afslapning på stranden på én og samme ferie? Så er en rundrejse den perfekte ferieform til dig!

Mangler du inspiration til rundrejsen? Så se vores Rejseinspiration med gode råd, tips og anbefalinger.

Profil Rejser er eksperter i rundrejser

På en rundrejse er det ekstra vigtigt, at planlægningen af rejsen er i orden. Flyforbindelser, transfers og andre lokale forhold kan ende med at æde både feriedage og -budget, men med Profil Rejser som rejsepartner har du fuld sikkerhed med i kufferten, når du tager afsted. Vi kender nemlig de forskellige ruter godt og kan guide dig til den bedste oplevelse på tværs af lande eller endda landegrænser. Tag fat i os og fortæl om dine rejsedrømme, så finder vi præcis den rejse, som passer til dig.

Overvej før du planlægger din næste rundrejse

Profil Rejser guider til de bedste rundrejser

Der er mulighed for at tage på rundrejse overalt i verden, men der er alligevel steder, som egner sig ekstra godt til en rejse med flere stop. Læs mere om nogle af vores foretrukne steder at rejse rundt herunder, og tag en snak med os, hvis du gerne vil høre mere.

Ring på telefon 77 33 55 00 eller skriv via vores kontaktformular HER

Forslag til rundrejser

Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.