Erhvervs- og grupperejser

Tryghed til dig, der skal arrangere

Sidder du med ansvaret for firmaets næste rejse? Vi hjælper dig med at gøre firma- eller forretningsrejsen til en succes.

Hvert år udarbejder vi hundredevis af erhvervs- og grupperejser for virksomheder, organisationer, foreninger og lignende. Udgangspunktet er altid jeres ønsker og behov, og når vi kender både ønsker og behov, kan vi planlægge forløbet ned til mindste detalje og tage hånd om alt det praktiske, så du kan være sikker på, at jeres rejse bliver en rigtig god oplevelse.

Under hele forløbet er vi i tæt kontakt med dig, så du ikke føler dig alene med ansvaret for at arrangere. Uanset hvilken type rejse, I skal på, kan du være sikker på, at vi er med dig hele vejen.

Mennesker Står På Bjergtop Med Hænderne i Vejret

Book en samtale

Lad os tage en snak om jeres rejse. Ring eller skriv, så kontakter vi jer hurtigst muligt.

Kontakt os Ring til os: 77 33 55 33

Hvorfor og hvad er udbyttet?

Der kan være mange grunde til, at man vælger at rejse ud som virksomhed. Måske julefrokosten skal have et udenlandsk tvist, måske I skal deltage i en konference eller en messe, måske I skal besøge en virksomhed, sætte skub i et nyt projekt, samarbejdet mellem kollegaer eller måske skal medarbejderne belønnes med en hyggelig tur for hele holdet.

Årsagerne kan være ligeså mange, som udbyttet er stort! For udover at en erhvervsrejse naturligvis skal skabe en vis form for faglig værdi, så vokser vi også som kollegaer, som team og som virksomhed når vi oplever noget sammen og styrker vores relationer til hinanden.

Det gode overblik

Der kan være meget at holde styr på, når man er en stor gruppe som rejser sammen, men med os som jeres samarbejdspartner skal I ikke tænke på andet, end at glæde jer. Vi holder det gode og kølige overblik for jer i planlægningsprocessen.

Vi letter også arbejdsbyrden med at indsamle oplysninger fra jeres deltagere, da hver enkelt medarbejder selv kan klare tilmeldingsprocessen online via vores gratis kundeportal.

Med kundeportalen har du:

- Alt rejserelateret dokumentation samlet på ét sted
- Tilmelding og betaling
- Overblik over hvor mange og hvem der har tilmeldt sig rejsen

Se en demoversion af vores kundeportal her

Kundeoplevelser


„Profil Rejser leverer konsekvent en professionel planlægning og en enestående service og fleksibilitet, hvilket har betydet en gnidningsløs og velplanlagt gennemførsel af hver eneste af vores 13 rejser med gruppen, så vi kunne koncentrere os om det indholdsmæssige.“

- Søren Mølby Henriksen, mangeårigt medlem af rejseudvalget i VL53 under Dansk selskab for virksomhedsledelse


„Vores firma har været så heldige at samarbejde med Jeanette fra Profil Rejser - Et samarbejde præget af gensidig forståelse for hinandens arbejde og deadlines, super kemi og en stor respekt overfor den investering en firmarejse er. Jeanettes hjælpsomhed, professionalisme og engagement har virkelig gjort vores rejser til uforglemmelige oplevelser. Vi ser frem til mange flere vellykkede rejser sammen med Profil Rejser."
- BJØRNSHOLM


Læs vores erhvervsbrochure

Vi tror ikke på "one size fits all" - Derfor skræddersys alt til jeres virksomhed! Vil du have mere inspiration til hvordan I, i jeres virksomhed kan styrke relationerne og give samarbejdet de bedste forudsætninger? I vores erhvervsbrochure, REJS MED RESULTATER, finder du mere end 50 oplevelser som kan berige jeres firmarejse. Herunder finder du også udvalgt inspiration.

Erhvervsbrochure

Inspiration | Portvinens hjem: Porto og Douro

Eksempel på 4 dages erhvervsrejse i Porto

 • DAG 1: Ankomst og frokost på skøn restaurant ved vandet. Sightseeing med dobbeltdækkerbus. Svævebanetur ved Dom Luis broen. Fælles middag.
 • DAG 2: Gennem Portos centrum med elektriske tuk-tuks. besøg et traditionelt fliseværksted. frokost på det lokale fiskemarked.
 • DAG 3: Buggy-tur gennem Vinho verde-regionen. Besøg og frokost på vingård.
 • DAG 4: Togtur langs Dourofloden efterfulgt af sejlads i Rabelo-båd. Vandretur og frokost i lille landsby. Fælles afskedsmiddag.

Inspiration | Foodies, Ferrari og fodbold

Eksempel på 5 dages erhvervsrejse i Bologna

 • Dag 1: Ankomst og guidet byrundtur. Fællesmiddag på restaurant med lokale specialiteter.
 • Dag 2: Foodie-tur til Parma. Oplev produktion af både parmasan og parmaskinke. Balsamico smagning. Frokost på en lokal vingård.
 • Dag 3: Rundvisning og frokost på Bolognas madmarked. Pastakursus og middag.
 • Dag 4: Besøg i Maranello, hjemsted for Ferrari. Ferrarikørsel i bakkerne, Ferrari simulator og Ferrarimuseet. Frokost på Cavallino. Gallamiddag på en af byens restauranter.
 • Dag 5: Tur på e-bikes langs floden Reno. Serie A fodboldkamp på Stadio Renato Dall'Ara.

Inspiration | Sæt en ny kurs

Kombiner forretning og fornøjelse på en helt unik måde, lad erhvervsrejsen foregå ombord på et krydstogtskib.

De fleste skibe har perfekte forudsætninger for at lade arbejdsdagen glide afsted, med topmoderne konference- og mødefaciliteter (med havudsigt, selvfølgelig!), for ikke at tale om lækre restauranter til firmamiddagen og mulighed for unikke teamoplevelser undervejs, både ombord og på land. 

Et krydstogt er ikke bare et krydstogt! De findes i alle skala og ombord på skibe i alle størrelser. Ja, faktisk er der et helt hav fuld af muligheder. Vi hjælper med at matche jeres virksomhed med det rederi, det skib og det krydstogt som passer perfekt til jer.

Inspiration | Privat charterfly

Skal du til at planlægge firmaets julefrokost, kommende kick-off for medarbejdere eller et kundeevent? Hvis I er en større gruppe kan et chartret fly være en bedre løsning for jer end at flyve med rutefly.  

Fordele ved privat charterfly:

 • Schedule 100% tilpasset jeres program – ingen unødvendige ekstra overnatninger og spiltid
 • Direkte forbindelse til og fra nærmeste lufthavn - minimerer transporttiden
 • Catering efter jeres ønske ombord
 • Eksklusivitet og sammenhold - kun jeres gruppe på flyet

Tag fat i os og hør mere om mulighederne for et chartret fly.

Nyhedsbrev for erhvervs- og grupperejser

Vil du inspireres direkte i din indbakke? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev målrettet erhvervs- og grupperejser. Nyhedsbrevet vil lande ca. én gang hver tredje måned - vi kommer altså ikke til at fylde din postkasse, tværtimod. Til gængæld lover vi massevis af inspiration på én gang, fire gange årligt. Vi håber du vil læse med.

Tilmeld mig
Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.