Island Par Kigger Paa Nordlys

Rejser til Arktiske områder

Oplev De Arktiske Områder

Højt mod nord venter dig et helt særligt rejseeventyr. Om sommeren strækker midnatssolen dagene ud i det uendelige, og om vinteren lyser det magiske nordlys den mørke nat op. Her finder du isbjerge, gletsjere, grøntklædte fjelde og snetoppede bjerge – en fortryllende natur, som sætter sig i sjælen og giver minder for livet.

Det arktiske dyreliv er også spændende at opleve – i vandet hvaler, sæler og måske en spækhugger, og på land moskusokser, rensdyr, slædehunde og hvis du er ekstra heldig: Verdens største landlevende rovdyr, den fantastiske isbjørn.

Der er stor forskel på, hvad du kan opleve på vores forskellige arktiske destinationer. I Norge og Sverige venter et eventyrligt vinterlandskab med bjerge, elve og nogle af Europas smukkeste kyster, på Island en fantastisk og unik natur med vulkaner og varme kilder, og på Grønland en isfyldt verden med isbjerge og den uendelige indlandsis, som strækker sig over den enorme ø.

Vi kender de arktiske egne godt og kan hjælpe dig med gode råd, inspiration og planlægning af dit næste arktiske eventyr. Læs mere om vores forskellige arktiske destinationer herunder, og tag bare fat i os, hvis du har spørgsmål, eller når rejselysten for alvor melder sig.

Rejser til Færøerne

Se Rejser til Færøerne

Rejser til Grønland

Se Rejser til Grønland

Rejser til Island

Se Rejser til Island

Rejser til Svalbard

Se Rejser til Svalbard

Rejser til Lapland

Se Rejser til Lapland

Norge

Se Norge
Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.