Island Par Kigger Paa Nordlys

Rejser til Arktis

Oplev De Arktiske Områder

Højt mod nord venter dig et helt særligt rejseeventyr. Om sommeren strækker midnatssolen dagene ud i det uendelige, og om vinteren lyser det magiske nordlys den mørke nat op. Her finder du isbjerge, gletsjere, grønklædte fjelde og snetoppede bjerge – en fortryllende natur, som sætter sig i sjælen og giver minder for livet.

Det arktiske dyreliv er også spændende at opleve – i vandet hvaler, sæler og måske en spækhugger, og på land moskusokser, rensdyr, slædehunde og hvis du er ekstra heldig: Verdens største landlevende rovdyr, den fantastiske isbjørn.

Der er stor forskel på, hvad du kan opleve på vores forskellige arktiske destinationer. I Norge og Sverige venter et eventyrligt vinterlandskab med bjerge, elve og nogle af Europas smukkeste kyster, på Island en fantastisk og unik natur med vulkaner og varme kilder, på Færøerne en grøn magisk natur i uendelige nuancer, og på Grønland en isfyldt verden med isbjerge og den uendelige indlandsis, som strækker sig over den enorme ø.

Vi kender de arktiske egne godt og kan hjælpe dig med gode råd, inspiration og planlægning af dit næste arktiske eventyr. Læs mere om vores forskellige arktiske destinationer herunder, og tag bare fat i os, hvis du har spørgsmål, eller når rejselysten for alvor melder sig.

Rejser til Færøerne

Nordisk gastronomi og rå natur. Færøerne er først og fremmest kendt for deres smukke rå natur. De mørke vulkanske klipper rejser sig dramatisk af havet. På toppen har de iklædt sig et frodiggrønt græstæppe, og et ofte magisk lys fuldender det eventyrlige indtryk. Færingernes særlig kærlighed til de lokale råvarer og tilberedningsmetoder, har ført til at øerne også nu er kendt for deres uforglemmelige smag og gastronomi. 

Se rejser til Færøerne

Rejser til Grønland

En rejse til Grønland er et eventyr året rundt. Her kan du opleve vinterens uendelige, hvide vidder under nordlyset, der rejser sig som en katedral over den frostklare nat – og sommerens midnatssol, som strækker dagene ud i det uendelige. Vi skræddersyr din rejse til Grønland ud fra dine ønsker og den sæson, du ønsker at rejse i.

Se rejser til Grønland

Rejser til Island

På Island kan du bade i varme kilder omgivet af smørblomster midt i det rå, termiske landskab, du kan bestige en vulkan, køre snescooter på en gletsjer, tage på vandring langs fjordenes vandfald eller nyde de barske, smukke vidder fra ryggen af en stærk, islandsk hest. På Island lader naturen sig ikke overvinde, men den byder dig velkommen til at lege med.

Se rejser til Island

Rejser til Svalbard

I Ishavet mellem det nordlige Norges kyster og Nordpolen ligger øgruppen Svalbard med storslåede arktiske landskaber og et rigt dyreliv. En rejse til Svalbard er derfor til dig, der vil opleve rå og spektakulær natur, uendelige horisonter, larmende stilhed og et fascinerende dyreliv.

Se rejser til Svalbard

Rejser til Lapland

En rejse til Lapland (Sameland) i det nordlige Sverige, Finland og Norge er en rejse tilbage til naturen. Her hersker midnatssolen om sommeren og nordlyset om vinteren, og på alle tidspunkter af året kan du nyde de markante, mennesketomme landskaber og en overvældende stilhed. Vi elsker Lapland for de fantastiske naturoplevelser – og det kommer du også til!

Se rejser til Lapland

Rejser til Norge

Vores rejser til Norge fokuserer særligt på ”Verdens smukkeste kystrute” mellem Bergen og Kirkenes samt Norges nordlige egne omkring Tromsø, Lofoten og Vesterålen, hvor de overvældende landskaber udfolder sig fra fjeldenes højder til de barske kyster og fjordenes dybder. Her venter et væld af minderige oplevelser året rundt, hvor du mærker, føler og smager dig gennem essensen af Norges natur.

Se rejser til Norge

Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.