La dolce vita og historiens vingesus

Hvorfor skal man rejse til Italien?

Italien er kendt og elsket for historiske storbyer som Rom, Venedig og Firenze. En rejse til Italien kan derfor byde på et sandt overflødighedshorn af kulturelle oplevelser. På Amalfi-kysten ligger de farverige byer som perler på en snor, og de italienske øer som Ischia, Volcano og Sicilien inviterer til ferie med både afslapning og smuk natur.

Vi elsker også Italien på landet med bølgende landskaber i Toscana, og olivenlunde og charmerende byer i Apulien. Samtidig kan du på en ferie i Italien nyde lækre strande. Sidst, men ikke mindst er italienerne selv en væsentlig del af oplevelsen på en rejse til Italien - passionerede og hjertelige med en vidunderlig sans for det gode liv.

 

Apulien     Toscana     Sicilien 

Rejser til Italien

Udvalgte hoteller i Italien

Profil Rejser kender Italien

Vi har håndplukket de hyggeligste hoteller i Italien med den bedste beliggenhed. Om du er til en romantisk og kulturel storbyferie i Rom eller vil nyde det søde liv i det sydlige Italien med Sicilien, Volcano og Apulien – mulighederne er mange, men ét er sikkert: Livet føles lettere i Italien, og her kommer du ned i det helt rigtige feriegear på ingen tid.

Italiens natur

Italiens natur er utroligt varieret, og hver en udsigt ligner et maleri (også fordi mange af udsigterne netop har inspireret tidernes største kunstnere). Hver region har sit særpræg fra det bjergrige nord til det sydlige Italien, der er præget af et smukt, kuperet terræn med massevis af vinmarker og olivenlunde.

Kysterne er ofte præget af dramatiske klippeskråninger, hvor smukke byer ’putter’ sig ind mellem havet og bjergene, mens andre kan fremvise uendelige strande. På Sicilien kan den mægtige vulkan Etna ses i horisonten mange steder. At stå på toppen med dampe fra jordens indre op gennem hver en sprække i undergrunden er magisk.

Maden i Italien

Vi bliver ofte spurgt: "Hvordan er maden i Italien?"

Italiens mad er kendt og elsket over hele verden. Enkelt, rustikt og fyldt med smag. Du kender klassikerne som pizza, pasta og risotto, men Italiens madkultur kan meget mere end det! Gå på opdagelse på de lokale markeder, eller bed tjeneren om at servere sin egen livret.

Italiens overflod af fantastiske råvarer – frugt, fisk, oliven og ikke mindst vinen – danner grundlaget for et utal af regionale retter, som vil overraske dig med velsmag og variation. Det er bare at starte fra en ende af!

Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.