Den rå natur er udsat

Vores destinationer

Verden ligger for dine fødder!

Uanset om din rejse skal gå til Grønlands isfyldte landskaber, paradisstrandene i Det Indiske Ocean eller Asiens kulturelle storbyer, så er Profil Rejser din bedste partner, når du vil på eventyr. Vi har nemlig selv rejst kloden rundt og kender til skjulte skatte og hemmelige spots, men også faldgruberne, som du helst vil undgå. 

Her kan du gå på opdagelse i de destinationer, som vi tilbyder rejser til. Du finder både informationer om specifikke rejsemål og rejseforslag. Vi tør godt love, at der er noget for enhver smag. Tag et kig, og husk at vi altid kan tilrettelægge en rejse, så den bliver, som du ønsker.

Er du blevet nysgerrig, eller har du spørgsmål, så tøv ikke med at tage fat i os på telefon 77 33 55 00 eller via mail. Vi sidder klar til at hjælpe dig.

Måske har du også lyst til at kigge nærmere på vores Rejseinspiration – hvor du finder konkrete anbefalinger, rejsetrends, oversigter over alt fra de bedste strande til insidertips til Island. Og naturligvis masser af tips til din rejse.

Afrika

Se hele Afrika

Arktiske områder

Se hele Arktiske områder

Asien

Se hele Asien

Det Indiske Ocean

Se hele Det Indiske Ocean

Europa

Se hele Europa

Nord- og Mellemamerika

Se hele Nord- og Mellemamerika

Rejser til Mellemøsten

Se hele Rejser til Mellemøsten
Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.