Gadeskilt Med Logo

Hvem er vi

Skræddersyede rejser med de bedste oplevelser

Vi tror på, at en ferie bliver en langt større oplevelse, når den bliver designet og skabt med sans for de detaljer, der i sin tid vakte rejselysten. Derfor er vi travlt beskæftiget med hele tiden at finde verden frem på ny og skræddersy rejser til præcise behov og budgetter.

Som en af landets største arrangører af privatrejser er vi vant til at ordne alt, booke alt – og ikke mindst tage ansvaret for alt. Og dermed har du med en enkelt opringning til os elimineret samtlige af den store verdens faldgrupper, såsom omkostninger ved overbookinger på fly, hoteller der ikke leverer standarden, transfers der udebliver osv.

Fælles for Profil Rejsers team af medarbejdere er, at vi har en fælles passion for at rejse ud i verden og opleve nye eventyr, som vi gerne deler med andre. For os er nøglen til succes nemlig, at vi kan give vores kunder den allerbedste rådgivning og en fantastisk rejseoplevelse, som huskes længe efter.

Hylde Med Vores Kataloger

Skræddersyet specielt til dig

Fortæl os om dine rejseplaner, så finder vi de bedste muligheder, der opfylder netop dine ønsker og behov. Når du har sendt forespørgslen, kontakter vi dig hurtigst muligt til en indledende snak om din rejse.

Start din rejse Ring til os: 77 33 55 00
Kvinde Kigger På Ipad

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.