Gadeskilt Med Logo

Hvem er vi

Skræddersyede rejser med de bedste oplevelser

Lige siden 1982 har Profil Rejser hjulpet danskerne med kvalitetsrejser til alle dele af jorden. Vi er sat i verden for at inspirere vores kunder til de bedste og mest unikke oplevelser og samtidig give den tryghed, kun et erfarent rejsebureau kan give.

Profil Rejser er specialister i skræddersyede ferierejser, krydstogter og erhvervsrejser. Vi har en uendelig passion for at rejse, møde verdens kulturer og udforske naturen fra glohed ørken til iskolde gletsjere.

Vi har konstant medarbejdere ude for at kontrollere kvaliteten af det eksisterende og finde nye oplevelser, hoteller og partnere, så du er sikker på, at alt lever op til dine forventninger. Mindst. Ja, det er et vidunderligt job, men også hårdt arbejde, for vi bliver ved med at lede, til vi har det rigtige.

Vores store erfaring og viden om de enkelte rejsemål sikrer dig tryghed for den bedste rejse. Vi kan inspirere dig til oplevelser, du måske slet ikke kender, og vi kan håndplukke samarbejdspartnere fra hoteller til guides, så alt fungerer til mindste detalje. Og vi har styrken til at forhandle de bedste priser til dig.

Men mest af alt kan vi lytte. Til dig og dine ønsker og drømme. For det er dem, der danner grundlaget for alt, hvad vi foreslår og aftaler.

Tryghed i alt

Når du køber en rejse gennem et rejsebureau som Profil Rejser, er du samtidig sikret mere end de bedste råd om oplevelserne. Fordi din rejse er vores ansvar. Du er dækket af pakkerejseloven, og du står aldrig alene, når du arrangerer din rejse med Profil Rejser. Sådan har det været i 40 år nu. Og sådan vil det altid være.

Du er altid velkommen i vores hovedkontor på Rosenørns Allé 29 på Frederiksberg lige ved Forum Station, og vi har samtidig butik på Strandvejen 185 i Hellerup, hvor Profil Rejser Bella Vista hjælper med verdens mest eksklusive krydstogter og hoteller suppleret af concierge service, hvor alt kan lade sig gøre. Til dig, der vil have det bedste, og er vant til at få det.

Familie på Maldiverne

Skræddersyet specielt til dig

Fortæl os om dine rejseplaner, så finder vi de bedste muligheder, der opfylder netop dine ønsker og behov. Når du har sendt forespørgslen, kontakter vi dig hurtigst muligt til en indledende snak om din rejse.

Start din rejse Ring til os: 77 33 55 00
Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.