Ferie uden børn

Fred, ro og masser af tid til jer.

Romantik, gourmet og oplevelser. Der er masser af muligheder på en ferie uden børn!

Jeres egen villa på stranden med direkte adgang til Maldivernes smukke, blå bølger. Et romantisk boutiquehotel med blændende udsigt på Mauritius. Eller måske et hyggeligt resort på en tropeø i Thailand. Ét er sikkert: I får masser af ro og tid til at nyde hinandens selskab, når I rejser uden børn.

Profil Rejser er eksperter i ferier uden børn

Profil Rejser kender de bedste destinationer og hoteller til jer, der vil på bryllupsrejse eller rejser uden børn. Vi har årtiers erfaring med at arrangere særlige og romantiske ferier, som rummer alt, hvad I drømmer om.

Adults only-hoteller

Et vigtigt element i en ferie er det hotel eller resort, I skal bo på. Her er det en fordel at vælge de såkaldte ”adults only”-hoteller, som typisk er for gæster over 18 år. Her er i sagens natur hverken børneklubber eller lignende, og flere hoteller har attraktive services som heldagsmorgenmad serveret på værelset, spa og massage eller aktiviteter, som passer til to personer, fx sejlture, golf eller oplevelser under vandoverfladen.

Noget for enhver smag

Om I er til små, hyggelige boutique-hoteller eller elegante resorts med alle moderne bekvemmeligheder – kan Profil Rejser hjælpe med at finde den destination, som vil passe til jeres ferie. Læs mere om nogle de destinationer, vi anbefaler til ferier uden børn, herunder – og skriv eller ring til os, hvis I vil høre mere.

Rejser uden børn

Kvinde Kigger På Ipad

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.