Par sidder og kigger på solnedgang khamkeo vilaysing

Ferie uden børn

Fred, ro og masser af tid til jer.

Romantik, gourmet og oplevelser. Der er masser af muligheder på en ferie uden børn!

Jeres egen villa på stranden med direkte adgang til Maldivernes smukke, blå bølger. Et romantisk boutiquehotel med blændende udsigt på Mauritius. Eller måske et hyggeligt resort på en tropeø i Thailand. Ét er sikkert: I får masser af ro og tid til at nyde hinandens selskab, når I rejser uden børn.

Profil Rejser er eksperter i ferier uden børn

Profil Rejser kender de bedste destinationer og hoteller til jer, der vil på bryllupsrejse eller rejser uden børn. Vi har årtiers erfaring med at arrangere særlige og romantiske ferier, som rummer alt, hvad I drømmer om.

Adults only-hoteller

Et vigtigt element i en ferie er det hotel eller resort, I skal bo på. Her er det en fordel at vælge de såkaldte ”adults only”-hoteller, som typisk er for gæster over 18 år. Her er i sagens natur hverken børneklubber eller lignende, og flere hoteller har attraktive services som heldagsmorgenmad serveret på værelset, spa og massage eller aktiviteter, som passer til to personer, fx sejlture, golf eller oplevelser under vandoverfladen.

Hoteller med voksenafdeling

Der findes også mange hoteller, som har særlige områder kun for voksne. Det kan være afdelinger med værelser kun for voksne, og andre eksempler er at spaen, poolområder, udvalgte restauranter og måske dele af stranden er forbeholdt voksne. Børnefamilierne har stadig masser af faciliteter, der er bare områder, hvor du er sikker på ro. Omvendt behøver børnefamilierne ikke stresse over en høj børnelatter i poolen. Tal med din rejserådgiver om rejser uden børn til hoteller med særlig fokus på den enkeltes ønsker. 

Noget for enhver smag

Om I er til små, hyggelige boutique-hoteller eller elegante resorts med alle moderne bekvemmeligheder – kan Profil Rejser hjælpe med at finde den destination, som vil passe til jeres ferie. Læs mere om nogle af de destinationer, vi anbefaler til ferier uden børn herunder – og skriv eller ring til os, hvis I vil høre mere.

De bedste hoteller kun for voksne

I Profil Rejser elsker vi børn. Men vi kender også værdien af ægte voksentid. Dér, hvor man har tid og ro sammen. Ser hinanden i øjnene. Fletter lidt fingre. Og nyder øjeblikket. Hverdagen er langt væk og erstattet af romantik og forkælelse. God mad. Måske en tur i spaen. Sejlture i solnedgangen. Altsammen uden barneskrål fra naboen og bomber i poolen.

Herunder finder du en række udvalgte favorithoteller, der udelukkende er for voksne. Her kommer ingen børn. 

 

Rejser uden børn

Rejseforslag og udvalgte hoteller

Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.