Finland, Finske Lapland Nangu Wilderness Hotel, Aurora Log Cabin, Nat

Profil Rejsers helt eget rejsemagasin

BEYOND – fordi dine oplevelser skal hæve sig over det almindelige

I den tid vi lever i, er nærvær, samvær og det ægte i fokus. Det gælder både i vores hverdag, og når vi vil ud at opleve verden. Vi vil have autentiske oplevelser, der beriger vores liv – og vi vil se nye sider af verden. 

Hos Profil Rejser ved vi, at det er de små ting, der kan gøre den store forskel. Den særlige stemning på det hotel du bor på. Måske et tip om en oplevelse, du slet ikke kendte muligheden af. Eller de lokale skikke, der definerer et lands kultur. Alt det, du fortæller om, når du kommer hjem.

Det er netop dét, vores BEYOND rejsemagasin handler om. Vi vil nemlig gerne inspirere dig til den bedste rejse med de underfundige og særlige oplevelser, der sent vil gå i glemmebogen.

 

Tak, fordi du læser med

BEYOND Rejsemagasin

Her får du et par udvalgte rejseartikler og anbefalinger fra vores rejseeksperter. Har du lyst til at læse mere, er du velkommen til at hente dit helt eget eksemplar: 

Profil Rejser, Rosenørns Allé 29, 1. sal, 1970 Frederiksberg

eller i vores butik: Bella Vista By Profil Rejser, Strandvejen 185, 2900 Hellerup

Du kan også læse magasinet i en digital udgave HER

Læs om

Van(d)vittige villaer og ø'er i det Indiske Ocean, Det spirituelle Bali, Flodkrydstogter, Luksus-glamping i Grønlands rå natur, Ishotel i Lapland og Designhoteller, En ikonisk togrejse og Fremtidens cruiseskib ... og masser af guides og rejseinspiration ...

Kan du slet ikke vente med at få fingrene i magasinet giver vi herunder et par smagsprøver.

Læs nogle af artiklerne her

Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.