Rejser til Nord- og Mellemamerika

Oplev Nord- og Mellemamerika

Nord- og Mellemamerika kan opfylde de flestes rejsedrømme. Den store udfordring er at vælge. Fra USA’s ikoniske storbyer til Canadas uendelige vildmark og Hawaiis tropiske landskaber er her virkelig noget for enhver smag.

Både USA og Canada er oplagte destinationer til et road trip. I USA er det blandt andet nationalparker som den mægtige Grand Canyon og Yosemite i Californien, men også Floridas solrige kyster, som vi anbefaler at opleve i lejet bil. I Canada er det vestkysten og den overvældende smukke vildmark, som med fordel kan udforskes i bil eller endda autocamper.

Du kan rejse i Nord- og Mellemamerika på mange forskellige måder. Rundrejse, storbyferie eller ren afslapning ved stranden eller poolen – det er dig, der bestemmer. Blandt vores yndlingsoplevelser på kontinentet er storslåede nationalparker i både USA og Canada, USA’s spændende storbyer og Hawaiis paradisiske strande.

Hvad drømmer du om at opleve i Nord- og Mellemamerika? Gå på opdagelse i vores destinationer på kontinentet herunder, skriv eller ring til os, hvis du har spørgsmål eller gerne vil vide mere.

Rejser til Canada

Se Rejser til Canada
Kvinde Kigger På Ipad

Få spændende rejsetilbud i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.