Rejser til Nord- og Mellemamerika

Oplev Nord- og Mellemamerika

Nord- og Mellemamerika kan opfylde de flestes rejsedrømme. Den store udfordring er at vælge. Fra USA’s ikoniske storbyer til Canadas uendelige vildmark og Hawaiis tropiske landskaber er her virkelig noget for enhver smag.

Læg hertil Mexicos caribiske strande, spektakulær natur med kløfter, vandfald og regnskov, farverige byer fra kolonitiden og ikke mindst de store levn fra de indianske kulturer, hvor kæmpe pyramider og tempelkomplekser får en til at måbe over den tids kunnen og viden. 

Både USA og Canada er oplagte destinationer til et road trip. I USA er det blandt andet nationalparker som den mægtige Grand Canyon og Yosemite i Californien, men også Floridas solrige kyster og temaparker, som vi anbefaler at opleve i lejet bil. I Canada kan du udforske vestkysten, Canadian Rockies og den smukke vildmark i bil eller autocamper. Og mod øst venter flere eventyr med franske Quebec, Montreal og Niagara Falls. Og så har vi slet ikke nævnt rejser til Hawaii endnu med vulkaner, buldrende vandfald, surferstrande og spektakulære kyster. 

Du kan rejse i Nord- og Mellemamerika på mange forskellige måder. Rundrejse, storbyferie eller ren afslapning ved stranden eller poolen – det er dig, der bestemmer. Blandt vores yndlingsoplevelser på kontinentet er storslåede nationalparker i både USA og Canada, USA’s spændende storbyer og Hawaiis paradisiske strande.

Få skræddersyet din rejse til Nord- og Mellemamerika

Hvad drømmer du om at opleve i Nord- og Mellemamerika? Ring til os - også om alt det, du ikke ser. Profil Rejsers rejserådgivere har mange års erfaring, som du kan hjælpe dig til den bedste rejse. Vi skræddersyr alt efter dine ønsker, og vi arrangerer alt det praktiske for dig. 

Rejser til Canada

Der venter dig uendeligt mange oplevelser langs Canadas kyster. Her finder du rå skærgård og et spændende dyreliv både til lands, til vands og i luften, og samtidig er det også ved kysterne, at størstedelen af Canadas storbyer ligger – så her er det også muligt at kombinere natureventyr og storbyferie.

Se rejser til Canada

Rejser til Mexico

Få rejsemål i verden byder på samme magi og mangfoldighed som Mexico, når det gælder attraktioner og seværdigheder. Uanset om du rejser til Mexico for strande, kultur, mad, natur eller historie, venter der dig en oplevelse i særklasse. Og du kan nemt kombinere oplevelser og feriesteder i Mexico.

Se rejser til Mexico

Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.