Island. Oplev det fantastiske land på en kør selv-ferie

Kør-selv-ferie

Fuld frihed på fire hjul

En kør-selv-ferie er en spændende mulighed for dig, der gerne selv vil bestemme tempo og rute på din rejse rundt i verden. I en lejet bil kan du vælge at udforske ikoniske ruter – eller dreje væk fra turistede seværdigheder og selv gå på opdagelse i mindre kendte, men mindst lige så spændende egne. Samtidig bliver rejsen en del af oplevelsen, fordi du ofte kører forbi vanvittigt smukke scenerier – bjerge, vandfald og kyststrækninger.

Hos Profil Rejser har vi selv kørt de mange forskellige ruter, vi anbefaler, og har årtiers erfaring med at arrangere kør-selv-ferier, hvor du både har masser af frihed, men naturligvis også kufferten fuld af gode råd og anbefalinger fra os.

Vi anbefaler primært kør-selv-ferier på destinationer, hvor naturen spiller en hovedrolle. Fx Island og Færøerne – eller Réunion i Det Indiske Ocean, for her er infrastrukturen god, og afstandene er tilpas korte til, at du ikke er tvunget til at bruge hele ferien bag rattet. 

Profil Rejser kender de bedste ruter

Hos Profil Rejser har vi selv kørt de mange forskellige ruter, vi anbefaler, og har årtiers erfaring med at arrangere kør-selv-ferier, hvor du både har masser af frihed, men naturligvis også kufferten fuld af gode råd og anbefalinger fra os.

Hvor anbefaler vi kør-selv-ferie

Vi anbefaler primært kør-selv-ferier på destinationer, hvor naturen spiller en hovedrolle. Fx Island og Færøerne – for her er infrastrukturen god, og afstandene er tilpas korte til, at du ikke er tvunget til at bruge hele ferien bag rattet. 

Planlægger du en kør-selv-ferie – så tal med os

Hvor langt har du mod på at køre hver dag? Nogle vil gerne køre maksimalt et par timer – andre vil gerne have endnu flere kilometer i dækkene, før de er mætte af vejen. Tilpas gerne din rute til dine egne præferencer og naturligvis de stop, du planlægger at gøre undervejs. Vi hjælper gerne med anbefalinger og gode råd. 

Bilens størrelse og udstyrsniveau? Det kan være trangt at rejse fire mennesker i en lille bil inkl. baggage, og nogle steder, fx i Island, kræver forholdene en firhjulstrækker. Tag en snak med os om hvad du gerne vil opleve undervejs – så så finder vi ud af, hvilken bilmodel du skal vælge.

Hvordan vil du gerne overnatte? Vi kan arrangere overnatning på forhånd, så du ikke behøver bøvle med det undervejs, men det sætter selvfølgelig også rammer for, hvor langt du kan køre hver dag, og hvor du skal ende om aftenen. Du kan også overveje en autocamper, som giver maximal frihed. 

Er du blevet nysgerrig på at høre mere om mulighedern for kør-selv-ferie?

Ring til os på 77 33 55 00

Eller skriv til os via kontaktformularen HER

 

Klik herunder og læs mere om vores anbefalinger til de bedste kør-selv-ferier

Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.