Indonesien Bali Tegalalang Ubud Kvinder Gynger Over Ris Mark

Rejser til Bali

Bali - rejs til Indonesiens grønne perle

Bali er Indonesiens grønne perle. Øen er lille, mindre end Sjælland, men her finder du alligevel stor variation i natur- og kulturlandskaber. Fra nordkystens sorte vulkanstrande til junglens dybe, stille ro omkring Ubud og surfvenlige bølger længere sydpå kan du være sikker på at finde en plet på Bali, som passer dit temperament og ferieplaner.

Rejser til Bali

Grønne rismarker, så langt øjet rækker

I området omkring Ubud på det centrale Bali finder du hundredvis af smukke rismarker i de karakteristiske terrasselignende lag. Du kan udforske området både på cykel eller til fods. Vores anbefaling er at tage turen fra Payogen Village, som er porten til de mange risterrasser. Herfra er det blot at begive dig ud i landskabet, hvor risbønderne rutineret arbejder i markerne. Hvis du mangler et skud energi på vejen, så gør stop ved den økologiske café Sari Organic, hvor du kan tanke op på en friskpresset juice og andre lækkerier.

Spis lokal mad i familiære omgivelser

På Bali finder du mange små, hyggelige restauranter, som ofte er en forlængelse af familiens private hjem. Bliv inviteret indenfor i en såkaldt ’Warung’, hvor du kan smage lokale retter med friske ingredienser som kokosnød, madbanan og friskfanget fisk. Indoneserne er meget gæstfri og vil gøre sig umage med dit måltid.

Vulkanvandring for aktive eventyrere

Må vi foreslå, at du går tidligt i seng, hvis du vil opleve solopgangen på toppen af Mount Batur? Turen starter nemlig klokken to om natten, og du bevæger dig i selskab med en guide 1717 meter over havets overflade for at se den blå røgsøjle stige op fra dybet. Når klokken bliver seks, forsvinder stjernehimlen og bliver erstattet af de smukkeste orange og lyserøde nuancer – og du glemmer alt om ømme ben og fødder.

Hylde Med Vores Kataloger

Skræddersyet specielt til dig

Fortæl os om dine rejseplaner, så finder vi de bedste muligheder, der opfylder netop dine ønsker og behov. Når du har sendt forespørgslen, kontakter vi dig hurtigst muligt til en indledende snak om din rejse.

Få et tilbud Ring til os: 77 33 55 00
Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.