Indonesien Bali Tegalalang Ubud Kvinder Gynger Over Ris Mark

Rejser til Bali

Bali - rejs til Indonesiens grønne perle

Bali er Indonesiens grønne perle. Øen er lille, mindre end Sjælland, men her finder du alligevel stor variation i natur- og kulturlandskaber. Fra nordkystens sorte vulkanstrande til junglens dybe, stille ro omkring Ubud og surfvenlige bølger længere sydpå kan du være sikker på at finde en plet på Bali, som passer dit temperament og ferieplaner.

Rejser til Bali

Bali skal opleves på en rundrejse

Vi er ikke i tvivl! Hvis du spørger os, skal Bali opleves på en rundrejse. Bali er nemlig fuld af farver og er en sand palette af både kulturelle, kulinariske og naturskønne oplevelser. Og er man her, skal man selvfølgelig opleve lidt af det hele! Især den unikke kultur og diversiteten fra kyst til højland, Fra kunstnerbyen Ubud, til betagende riterrasser, guddommelige templer og smukke paradisstrande. En rundrejse til Bali bliver til den fineste mosaik af eventyrlige oplevelser og sanserig afslapning.

De bedste seværdigheder på Bali

Listen af smukke seværdigheder på Bali er lang, men her kommer et par anbefalinger:

Sekumpul (Bueleng): Et af Balis smukkeste vandfald, og selvom det kræver en tur gennem junglen at nå til, så belønnes du med en tropisk idyl uden lige.

Gunung Batur (Ubud): Et dramatisk udsyn venter dig på toppen af vulkanen ud over kratere, jungle og hav. Stå tidligt op og se solopgangen – det er magisk!

Uluwatu-templet (Badung): Helt ude på spidsen af klipperne ligger dette vigtige tempel, der har beskyttet øen fra onde ånder i 1.000 år. Se solnedgangen eller den spektakulære Kecak-dans!

Ubud Monkey Forest (Ubud): Det er et særsyn at se de hundredvis af hellige makaber, der lever blandt de smukke templer fra fortiden omsluttet af jungle.

Tegalalang-risterrasse (Ubud): En af de absolut mest fotogene og kulturhistoriske steder på Bali, og en del af UNESCOs Verdensarvsliste.

Vi har håndplukket de bedste hoteller i Indonesien

Profil Rejser samarbejder med en række hoteller i Indonesien, som alle har deres egen charme og særpræg.

Gå på opdagelse blandt vores udvalgte hoteller, eller tag fat i os og hør og mulighederne.

Se hvilke hoteller vi anbefaler i Indonesien

Vi har udvalgt de bedste udflugter på Bali

Indonesien og Bali er et skatkammer af oplevelser, og her har vi samlet de bedste til dig. Tag på cykeltur eller solopgangstrek igennem de smukke landskaber, eller sejl til uspolerede snorkelsteder og nyd en dag under vandet.

Se hvilke udflugter vi anbefaler i Indonesien

Mor Med Sine Sønner Kigger På Kort

Rejsevejledning til Bali og Indonesien

Hvor meget tidsforskel er der mellem Indonesien og Danmark? Er der regler for påklædning? Vi har samlet alt den praktiske information her.

Rejsevejledning til Bali

Grønne rismarker, så langt øjet rækker

I området omkring Ubud på det centrale Bali finder du hundredvis af smukke rismarker i de karakteristiske terrasselignende lag. Du kan udforske området både på cykel eller til fods. Vores anbefaling er at tage turen fra Payogen Village, som er porten til de mange risterrasser. Herfra er det blot at begive dig ud i landskabet, hvor risbønderne rutineret arbejder i markerne. Hvis du mangler et skud energi på vejen, så gør stop ved den økologiske café Sari Organic, hvor du kan tanke op på en friskpresset juice og andre lækkerier.

Spis lokal mad i familiære omgivelser

På Bali finder du mange små, hyggelige restauranter, som ofte er en forlængelse af familiens private hjem. Bliv inviteret indenfor i en såkaldt ’Warung’, hvor du kan smage lokale retter med friske ingredienser som kokosnød, madbanan og friskfanget fisk. Indoneserne er meget gæstfri og vil gøre sig umage med dit måltid.

Vulkanvandring for aktive eventyrere

Må vi foreslå, at du går tidligt i seng, hvis du vil opleve solopgangen på toppen af Mount Batur? Turen starter nemlig klokken to om natten, og du bevæger dig i selskab med en guide 1717 meter over havets overflade for at se den blå røgsøjle stige op fra dybet. Når klokken bliver seks, forsvinder stjernehimlen og bliver erstattet af de smukkeste orange og lyserøde nuancer – og du glemmer alt om ømme ben og fødder.

Send en forespørgsel

Skræddersyede rejser er vores speciale – og her har du mulighed for at fortælle os om dine rejseønsker og -planer. Med udgangspunkt i dine ønsker og sans for detaljen designer vi rejser, så de passer til netop dig. Du får rådgivning og tryghed fra start til slut. Med andre ord: Vi er din garanti for en kvalitetsrejse i særklasse

Få et tilbud Ring til os: 77 33 55 00
Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.