Gadeskilt Med Logo

Vores løfte til dig

Din rejse - vores ansvar

Verden byder på mange steder at rejse hen, og mange måder at komme frem på.
Men hvordan finder man egentlig den bedste?
Arrangerer man selv alt hjemmefra, udveksler pas og kreditkortnumre med ukendte leverandører og håber på, at man har fundet den direkte vej til forløsningen? – Eller sparer man sig selv for at fare vild i rejsejunglen og i stedet lader fagfolk vise vejen? Google eller guides? 
Et entydigt svar findes naturligvis ikke.

Men som de fagfolk vi er, er vi enten selv ude at krydse landegrænser og tjekke op på hoteller, destinationer og samarbejdspartnere. Eller også er vi i gang med at bestille rigtig mange rejser, på rigtig mange folks vegne. Verden er med andre ord hver dag vores arbejdsplads. Derfor er vi også trænede i at se forskellen på egnede og uegnede smutveje i rejsejunglen. 

Så; vi vil ikke råde dig til at benytte os for at spare penge.
Vi er hverken dyrere eller billigere.
Du skal derimod bruge os for at spare besvær – og for at få en kompetent vejledning. 
Og på sidste linje, skal det gentages: Rejsen er din, ansvaret er vores. 

Vi kan langt mere end at hjælpe dig. Vi kan inspirere dig.

Vi lægger vægt på at guide dig gennem valg og fravalg. Som en skrædder der tager mål, sammensætter og syr vi den rute, med de hoteller, de flytider, de priser og de ønsker du har. I luften, på land og til søs.

Derefter booker vi, bekræfter rejsen og tager ansvaret for det hele. På den måde kan selv det mest fjerne indtages med en følelse af nærhed og tryghed.

Hylde Med Vores Kataloger

Skræddersyet specielt til dig

Fortæl os om dine rejseplaner, så finder vi de bedste muligheder, der opfylder netop dine ønsker og behov. Når du har sendt forespørgslen, kontakter vi dig hurtigst muligt til en indledende snak om din rejse.

Start din rejse Ring til os: 77 33 55 00
Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.