Sol på næsen og sand mellem tæerne

Din egen, private villa på Maldiverne med direkte adgang til den lokkende lagune. Et hyggeligt, familiedrevet hotel i vandkanten på en paradisø i Sydthailand. Eller et luksuriøst resort i Europa med alle moderne bekvemmeligheder. Du vælger selv!

Profil Rejser kender verdens bedste strande

Hos Profil Rejser har vi selv besøgt verdens bedste strande, og i mere end 40 år har vi sendt solglade gæster til de dejligste kyster, vi kender. For Profil Rejser er en strandferie den perfekte kombination af ren afslapning og masser af aktiviteter – både ved, på og under vandet.

Men en strand er ikke bare en strand. Der er enorme forskelle – både når det gælder vandets temperament og temperatur, områdets faciliteter og hvad du ellers kan lave i nærheden.

Overvej før du planlægger din næste strandferie

Find den rette strand

Om du er til rustikke rammer på en øde bounty-ø eller en komfortabel liggestol på et strand-resort med fuld betjening – kan Profil Rejser hjælpe dig til at finde præcis den plads i solen (eller skyggen), som du drømmer om. Læs mere om nogle af vores yndlingsstrande herunder, og er du blevet nysgerrig efter at høre mere så tag endelig bare fat i os.

Ring på telefon 77 33 55 00 eller skriv via vores kontaktformular HER

Oplev de bedste strande

Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.