Dubai Arabisk mand går i ørkenen, Ørken Sand Fodspor

Rejser til Mellemøsten

Oplev Mellemøsten

I Mellemøsten udfoldes en verden af uforglemmelige indtryk. Mellemøsten er ikke et egentligt geografisk defineret område, men en samlende betegnelse for det knudepunkt, hvor de tre kontinenter Asien, Europa og Afrika støder sammen. Derfor rummer Mellemøsten et sandt skattekammer af oplevelser!

For de eventyrlystne venter spændende ekspeditioner til historiske levn fra menneskets første civilisationer samt en række mageløse udflugter til de betagende og endeløse ørkenlandskaber.

I Dubai er det kun fantasien, der sætter grænsen! På rekordtid har hovedstaden i De Forende Emirater rejst sig fra ørkensandet, og er i dag en hypermoderne destination for alle, der søger den ultimative luksus.

Hos Profil Rejser har vi et indgående kendskab til Mellemøsten. Læs mere om vores destinationer til Mellemøsten herunder, og kontakt os endelig på telefon eller mail, hvis du ønsker at høre mere om din næste rejse til Mellemøsten.

Rejser til Dubai

Som de Forenede Arabiske Emiraters kosmopolitiske metropol er Dubai en enestående destination, hvor fantasien har fået frit spil. I vores rejser til Dubai venter både romantisk luksus for par, ørkenudflugter til de eventyrlystne og et væld af minderige oplevelser for hele familien.

Se rejser til Dubai

Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.