Thailand, Koh Yao Noi, 9 Hornbills Tented Camp, Telt Solnedgang

Glamping

Luksus i nærkontakt med naturen

Glamping er en af tidens største trends. Med god grund. Begrebet er sammensat af glamourøs og camping, og de to ord siger næsten det hele. Du nyder komfort og service som på et boutiquehotel. Og du er tæt på naturen som på camping. En intet mindre end vidunderlig rejseform. Oplev det på rejser skræddersyet efter dine ønsker.

Omgivet af naturens lyde og dufte

Når du rejser på glamping bor du under canvas som på en normal campingtur. Du falder i søvn efter at have sagt godnat til stjernerne over dig, og naturens lyde og dufte er lige ude på den anden side af teltdugen. Om morgenen siger solens stråler godmorgen, og du træder ud af dit telt til en ny dag. Men så stopper al sammenligning med normal camping så også.

Luksus, som et boutiquehotel

Til forskel fra normal camping, skal dagen ikke starte med en vandretur til det fælles toilet. Du har nemlig både toilet og bad i et separat badeværelse. Ofte med karbad. Mange glampingtelte har både stue og soveafdeling. Og bliv ikke overrasket, hvis du sover i en himmelseng. Det er luksus og komfort, der er en sheik værdigt. Teltet står oftest hævet over jorden på en træterrasse, der samtidig har solstole mm. Og hvornår har du sidst set en campingplads med pool foran hvert telt? Nej, vel.

Service og gastronomi på glamping

På glamping skal du heller ikke starte primussen og finde dåseåbneren frem, når sulten melder sig. Ofte har du en tilknyttet butler, der sørger for dig, og glamping er mange steder lig med gastronomi i særklasse serveret enten på stedets restaurant eller i dit telt. Skal det være i spisestuen eller på terrassen?

Privatliv

Endnu et punkt, hvor glamping markant adskiller sig fra camping, er retten til privatliv. Afstanden til de andre telte er langt de fleste steder essentiel for oplevelsen. Glamping er nærkontakt med naturen – ikke med naboen. Du skal kunne nyde stilheden uforstyrret, og det er altså noget andet at falde i søvn til cikaderne end til en Sound Box. På glamping er alle gæster indstillet på den ultimative naturoplevelse.

Vidunderlige omgivelser

Du kan opleve glamping i de mest unikke omgivelser overalt i verden. I Grønland med udsigt til isbjerge på fjorden. I Thailand med udsigt til spektakulære kalkstensklipper. I Cambodjas kardemommebjerge, flydende på søer og floder i Thailand eller på bredden af River Kwai. Sri Lanka, Bali og Marokko er flere eksempler. Og så mangler vi det, der for alvor startede den moderne trend: De luksuriøse safaritelte i Afrika med udsigt til savannen og dyrelivet.

Få hjælp til at vælge den rigtige glamping for dig

Glamping findes i mange afskygninger. Nogle glampingtelte er ren canvas, andre har ud over den faste bund også faste vægge, men loft af canvas. Der er naturligt forskel på størrelserne, komforten og serviceniveauet. Alt det afprøver vi på forhånd for dig, så vi kan rådgive dig om den bedste glamping.

Ring til os på 77 33 55 00

Eller skriv til os via kontaktformularen HER

 

Se udvalgte rejser her og hør om flere

Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.