Hintok River Camp @ Hellfire pass

Hintok River Camp @ Hellfire Pass, River Kwai, Thailand

Midt i Saiyoks frodige jungle og spændende historiske område finder du det prisvindende telt-resort Hintok River Camp. Omgivet af den legendariske River Kwai, Hintoks bjerge og tropiske vegetation bor du i elegante og private luksustelte med alle modernitetens bekvemmeligheder til rådighed.

Hintok River Camps fantastiske udflugter og oplevelser

Hintok River Camp er en oase af ro og velvære dybt inde i junglen og afskåret fra hverdagens stress, hvor du kan få en række fantastiske oplevelser. I Hintok River Camp står du på fundamentet af helt centrale elementer i både nyere og ældre thailandsk historie. Fra telt-resortet kan du gå på opdagelse i områdets spændende museer med afgørende fund fra stenalderen i grotter samt fortællinger om områdets centrale rolle under Anden Verdenskrig med fangelejre og Dødens Jernbane.

Fra Hintok River Camp venter også en række uforglemmelige oplevelser i naturen. Sejl i kano eller i de smukke, traditionelle bambusbåde op og ned af Kwai-floden, gå på opdagelse i Kanchanaburi’s gigantiske drypstenshuler, som endnu ikke er helt udforsket, se junglen ovenfra på en svævebanetur eller kør på mountainbike ud og se de pittoreske vandfald.

Hintok River Camp @ Hellfire Pass

På en klippe med udsigt over River Kwai og de talrige bjerge ligger Hintok River Camp. Her bor du midt inde i junglen i atmosfærefyldte, elegante luksustelte med alt hvad du kan forvente af moderne komfort.

Dit telt er på 26 m2. Her er et dejligt, stort soveværelse, eget badeværelse med rindende varmt vand og toilet samt en skøn privat veranda. Teltet er smagfuldt indrettet i afstemte farver, som giver en autentisk teltoplevelse. Teltene indeholder moderne faciliteter som både aircondition, fri Wi-Fi, køleskab og hårtørrer.

På resortet kan du få en dejlig afslappende thaimassage, eller tage et dyp i den lille, naturlige pool indbygget i klipperne ved floden. Om aftenen skaber de brændende fakler og bål en helt særlig stemning til aftenens BBQ-middag. Du kan også nyde et måltid eller en forfriskende drink på den halvåbne træterrasse med udsigt over floden.

Faciliteter

  • Pool
  • Restaurant
  • Bar
  • Gratis Wi-Fi
  • Mountain bikes
  • Massage
  • Udflugter
  • Aircondition
  • Kaffe/te-faciliteter

Relaterede rejser

Andre hoteller i Thailands jungle

Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.