Thailand, Khao Sok, Elephant Hills, Elephant Mahout

The Elephant Camp og The Lake Camp

The Elephant Camp og The Lake Camp, Khao Sok National Park, Thailand

The Elephant Camp

The Elephant Camp er en unik oplevelse i tæt pagt med naturen. Her hæver jungleklædte kalkstensbjerge sig lodret fra landskabet og udgør et imponerende syn, og fra trækronerne i det fjerne lyder gibbonabernes karakteristiske kald. Gå til ro i dit luksustelt, imens du lytter til cikadernes sang, og vågn op til regnskovens særegne lyde og dufte, mens nattens dis opløses og åbenbarer en fantastisk og uspoleret natur. 

Et ophold her inkluderer udover helpension også forskellige aktiviteter som f.eks. kanotur med lokal guide på Sok-floden, vandretur gennem regnskoven med en erfaren guide, der fortæller om dyre- og plantelivet og sidst men ikke mindst stedets elefanter, som du får mulighed for at iagttage i deres naturlige omgivelser.

The Lake Camp
Du kan forlænge oplevelsen med 1 nat på The Lake Camp, hvor du bor i flydende luksustelte på pontoner på den smargdgrønne Cheow Larn-sø omgivet af regnskov og uberørt natur så langt øjet rækker. Fra restauranten og baren kan du nyde den fantastiske udsigt over søen.

Et ophold her inkluderer naturligvis også helpension (eksklusiv drikkevarer), en kano til rådighed pr. telt, en kanotur på søen med lokal engelsktalende naturguide, en trekkingtur samt transport til/fra campen.

The Elephant Camp og The Lake Camp

I Khao Sok, Sydthailands største tropiske regnskov, ligger den luksuriøse teltlejr, The Elephant Camp bestående af 67 komfortable og rummelige safaritelte. Hvert telt har elektricitet, to store, rigtige senge, loftsvifte, elkedel, moskitonet for vinduer og dør samt muret badeværelse med toilet og bruser med varmt og koldt vand. Til lejren hører naturligvis en hyggelig restaurant og bar med udsigt til de smukke omgivelser.

Forlæng gerne turen med en nat på The Lake Camp, hvor du får en helt unik oplevelser med overnatning i luksustelt på Cheow Larn-søen dybt inde i nationalparken. 

NB! Af sikkerhedsmæssige grunde accepteres børn under 7 år ikke på den flydende teltlejr. Rejser du med børn under 7 år, anbefaler vi i stedet at bo begge nætter på Elephant Hills, hvor børn over 4 år er velkomne, og så besøge Cheow Larn-søen på en dagstur, som er inkluderet i prisen.

The Elephant Camp & The Lake Camp er vindere af World Luxury Travel Awards 2021 i kategorien 'Nature Destination Asia'.

 

Faciliteter

  • Inkl. helpension
  • Inkl. udflugter
  • Familievenligt
  • Restaurant
  • Bar
  • Aircondition
  • Møbleret terrasse
  • Kaffe/te-faciliteter

Relaterede rejser

Andre hoteller

Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.