Rejser til Thailands jungle

River Kwai og Khao Sok

Thailand er meget mere end afsides Bounty-øer med palmer og glimtende hav. Selv om vi holder meget af en drink på stranden, anbefaler vi også at tage turen ind i landet til tætbevokset jungle og sjældne dyrearter. Her kan du gå på opdagelse langt fra byens støj og i stedet lytte til aber og cikader. Og måske være heldig at se en vild elefant eller to …

Rejser til Thailands jungle

Bo i flydende bambushytter på floden

Få timer nord for Bangkok finder du River Kwai. Langs floden løber den berømte jernbane, Dødens Jernbane, der blev opført af japanerne under Anden Verdenskrig. Sejl i longtailboat eller på tømmerflåde gennem junglen og tilbring natten i en bambushytte ude på floden.

Her kommer du tæt på naturen og de mange junglelyde. Skal der være lidt sjov? Hop i vandet med redningsvest i den ene ende af det flydende hotel og flyd med strømmen til den anden ende. Det kan gentages mange gange!

Ældgammel regnskov med vild diversitet

I det sydlige Thailand ligger Khao Sok, som er en af verdens ældste regnskove. Området er særlig kendt for sin mangfoldighed i dyreliv, der omfatter arter som elefant, asiatisk sortbjørn, malaysisk tapir, gibbonabe, hulepindsvin og vildkat – de fleste er dog utrolig sjældne og menneskesky. Vi har set både elefanter, vildsvin, hjorte, aber og reptiler langs vandreruterne.

Udvalgte hoteller i Khao Sok

Skræddersyet specielt til dig

Fortæl os om dine rejseplaner, så finder vi de bedste muligheder, der opfylder netop dine ønsker og behov. Når du har sendt forespørgslen, kontakter vi dig hurtigst muligt til en indledende snak om din rejse.

Få et tilbud Ring til os: 77 33 55 00
Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.