’Mamas’ egne Sicilianske opskrifter
Det italienske køkken er et af de mest populære og kendte i verden, og alle lande har en lokal italiensk restaurant. Men den bedste og mest veltilberedte italienske mad findes i støvlelandet selv. Hvor du får den bedste pasta, er dog svært at afgøre, for de fleste italienere sværger til deres egen mamas hjemmelavede pasta. På Sicilien ligger den idylliske vingård Monaci delle Terre Nere, som tilbyder en fantastisk kokkeskole, der får mad-englene til at synge. Kokkeskolen henvender sig til børn og voksne i alle aldre. Du bliver indviet i hemmelige ingredienser og opskrifter, som er finpudset gennem generationer. Sammen med gårdens kok går du på opdagelse i det italienske madunivers. Dagen starter med et besøg i landstedets hønsegård og økologiske køkkenhave, hvor du selv samler og plukker. Et af dagens højdepunkter er, når du ruller din perfekte pastadej ud på køkkenbordet, mens din hjemmelavede sauce står og simrer på komfuret. På Monaci delle Terre Nere benyttes en særlig siciliansk hvedemel som grundingrediens i deres pasta. Ingredienserne
til saucen er sæsonbetonede. Husk at holde tungen lige i munden, mens du lærer, og bare rolig, alle opskrifter bliver sendt til dig efterfølgende, så du også kan forkæle dig selv og dine nærmeste i hjemlige omgivelser. Hvis vejret er til det, nyder du dine kulinariske kreationer i naturen sammen med en flaske vin, der er perfekt parret med maden. Kan du overhovedet vente?