Ørken Sand Mellemøsten

Vejret i Dubai

Rejsevejret i Dubai

Den bedste tid på året at holde ferie i Dubai er i vinterhalvåret november til marts. Her får du milde temperaturer og en lavere luftfugtighed.

Klimaet i Dubai er varmt. Meget varmt. Og der falder ikke meget regn. Om sommeren får man omkring 40 °C varme. Der er ofte sandstorme, og hvis det regner i sommermånederne, er det typisk oppe i bjergene. Badevandet bliver op til 33 °C varmt, og derfor er det ikke nødvendigvis kølende at tage sig en dukkert. Kort sagt er sommeren simpelthen for varm til, at man kan lave noget som helst.

Temperatur og nedbør i Dubai

Vinterhalvåret derimod er dejligt behageligt - især for den skandinaviske turist. Her kommer temperaturen ikke højere end de 30 °C, og luftfugtigheden er ikke nær så slem. Februar og marts er de vådeste måneder, selvom det ikke er meget regn, der falder i Dubai. Når det endelig regner, vælter det ned i voldsomme regnskyl.

Din rejse - vores ansvar

Viste klimatabeller er baseret på middelværdier, målt over 30 år, fra officielle meteorologiske vejrstationer. Disse data er indsamlet af meteorologisk institut i Sverige, der indgår i WMO (World Meteorological Organization). For yderligere oplysninger henvises også til Udenrigsministeriets rejsevejledninger.

Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.