Rejser til Langkawi

Malaysias tredjestørste ø er et populært rejsemål for både børnefamilien og par i alle aldre. Langkawi grænser op til det sydlige Thailand, og den kan sagtens måle sig med de thailandske paradisøer. Her kan du snorkle med små hajer, spise grillet fisk på stranden, smage dig igennem lokalt dyrkede frugt eller blot indtage liggestolen på ubestemt tid. Det vilde natteliv finder du ikke her. Men det er helt sikkert heller ikke derfor, du rejser til Langkawi.  

Spot 104 øer og send postkort fra toppen

Det siges, at du kan se hele 104 små øer rundt om Langkawi, og det gøres nu bedst i fugleperspektiv. Sæt dig til rette i kabelbanen, indtil den når toppen i 700 meters højde. Her finder du Langkawi Sky Bridge – en hængebro med sublim udsigt. Efter turen over den gyngende bro, kan du passende sende et postkort fra Malaysias højest beliggende postkasse.

På fuglesafari i mangroveskoven

Pak kameraet forsvarligt i tasken og gør dig klar til en kano - eller bådtur i mangroven, hvor du er omringet af dyrelyde og tætvoksende træer med imponerende rødder. Området er især kendt for sin bestand af enorme havørne og brahmin-glenter, som begge har optimale leveforhold i det sumpede område mellem hav og flod. Med lidt held kan du se fuglene dykke efter dagens frokost!

Langkawis jungle og vandfald

På rejser til Langkawi kan du udforske jungle og regnskov med aber, hjorte, næsehornsfugle og flyvende lemurer. Junglestierne kan også føre dig til store vandfald som Temurun, der falder 200 meter. Hør din rejserådgiver om udflugter til junglen, når du planlægger din rejse til Langkawi 

Eksotiske frugter ad libitum

Midt på øen finder du Mardi Agro Park, der som navnet antyder er rig på alverdens frugter. Vi garanterer, at der vil være frugter, du aldrig har set! Og så smager de altså bare af meget mere end dem, der er blevet transporteret hele vejen til Danmark. Når du er blevet mæt af de mange smagsprøver, kan du udforske den smukke orkidépark eller få en juice i skyggen. Parken har forskellige frugter afhængig af sæson.

Udvalgte hoteller på Langkawi

Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.