Rejser til Koh Lanta

Koh Lanta er en charmerende tropeø, hvor tiden nærmest synes at stå stille. Her kan du endnu opleve lokalbefolkningens enkle hverdagsliv og den uspolerede natur. Barer og natteliv begrænser sig til bestemte områder, så her er masser af plads til at komme helt ned i gear.

Rejser til Koh Lanta

Koh Lanta - perfekt til børnefamilier

Koh Lanta er populær blandt børnefamilier, der vil på en badeferie med fredfyldt afslapning ved en blå lagune. Mod nordvest finder du lange, brede og børnevenlige strande med finkornet sand. Længst mod syd skifter kysten karakter og præges af små, indbydende strande, der lyser op mellem rå klippepartier. Trænger du til lidt afveksling på din ferie, så brug et par dage på at udforske øen. Lej eventuelt en taxi for en halv eller hel dag og kør ned til den gamle by, hvor du kan fornemme den kinesiske indflydelse og nyd de smukke udsigtsposter på din vej.

Koh Lanta – de bedste strande

Klong Dao Beach er en lang og bred strand i den nordlige ende af Koh Lanta tæt på byen Saladan med en del små butikker, markeder og restauranter med lokale retter. Mange hoteller ligger ud til stranden, hvor der også er små butikker, dykkercentre, barer og restauranter. Sidst på dagen gør tidevandet, at stranden bliver smallere.

Phra Ae Beach i syd kaldes også for Long Beach på grund af de fire kilometer med hvidt sand. Langs stranden vokser pinjetræer og kokospalmer. Stranden er ofte ret øde, selv i højsæsonen. Barer, restauranter og hoteller ligger spredt. Gode snorkelmuligheder i den sydligste del af stranden.

Ba Kan Tiang er en af de sydligste strande på Koh Lanta med en kilometer med hvidt sand. I baggrunden vokser regnskoven op ad skråningerne, og der er kun få hoteller og bungalows ved stranden. Udfor Ba Kan Tiang ligger nogle af Thailands bedste dykkersteder, som dog kun kan nås med båd. Shopping, restauranter og en 4-5 barer lige i nærheden.

Koh Lanta – hvad skal man opleve?

Koh Lanta ligger i det skønne Andamanerhav, og der udbydes dagture til nærliggende øer med longtailbåde og mulighed for snorkling ved de forskellige øer. Oplev blandt andet øen Talabeng, som er kendt for sine smukke grotter og klippeformationer. Udforsk området i kajak og besøg den smukke ø, Bu Bu. På en dejlig halvdagsudflugt kan du tage på sejltur med longtailbåd i mangroven og besøge den charmerende Lanta Old Town med dens hyggelige små forretninger og restauranter på pæle.

Læs mere om vores udflugter fra Koh Lanta

Koh Lanta – hvor skal man bo?

Vi har hos Profil Rejser en række udvalgte hoteller i Koh Lanta. Der er hoteller i alle prisklasser i kategorier fra 2,5 til 4,5 stjerner. Vores rejsekonsulenter har besøgt dem alle og kan vejlede dig i forhold til dine ønsker og behov. Rejser du med børn, eller ønsker du fred og ro på et voksenhotel? Valget er dit, men du får vores gode råd, inden du vælger.

Udvalgte hoteller på Koh Lanta

Skræddersyet specielt til dig

Fortæl os om dine rejseplaner, så finder vi de bedste muligheder, der opfylder netop dine ønsker og behov. Når du har sendt forespørgslen, kontakter vi dig hurtigst muligt til en indledende snak om din rejse.

Få et tilbud Ring til os: 77 33 55 00
Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.