Indonesien, Java, Mand Staar Paa Bil Og Tager Billede

Rejser til Java

Oplev Java fra toget

Indonesiens hovedø huser blandt andet den befolkningsrige hovedstad, Jakarta. Java er en smeltedigel af oprindelige stammer og moderne skyskrabere. Der er udmærket infrastruktur, og her på øen foretrækker vi den langsomme, komfortable togrejse. Her oplever du nemlig virkelig øen undervejs på din rejse. Hop af toget og oplev både vulkankratere, rismarker, landsbyer og hindutempler.

Komfortabel togtur gennem landskabet

Indenrigsfly er den hurtigste måde at krydse Java fra hovedstaden Jakarta til øens kulturelle centrum, Yogyakarta – i folkemunde bedre kendt som ’Jogja’. Men vi anbefaler dig at tage den syv timer lange togtur gennem de fotogene landskaber med rismarker og legende børn i de små landsbyer. Det er en ideel måde at opleve landet på, så sørg endelig for at tage dagtoget, for om natten er der ikke meget at se.

Hindutempel med spændende sagn

Indonesiens største hinduistiske tempel, Prambanan, ligger på Java. Et sagn siger, at templet havde tusind statuer. En prins skulle opføre statuerne på én nat for at få sin udkårne prinsesse. Han nåede at opføre 999 af dem før daggry, da hun tændte et bål for at snyde ham til at tro, det var morgen. Prinsen blev så sur, at han forvandlede hende til statue nummer 1000 – så kan du selv se, om du kan finde prinsessen blandt de mange statuer på stedet.

Hvidt vulkankrater og grønne teplantager

Lidt uden for byen Bandung ligger Kawah Putih, et vulkankrater med den smukkeste sø. Vandet er næsten hvidt og omkranset af døde træer og klipper – det lyder lidt mystisk, men det er faktisk et virkelig flot syn. Hvis du vælger en guidet tur til søen, vil du på vejen også komme forbi grønne teplantager, hvor du kan lære mere om den traditionsrige afgrøde. Vidste du fx, at al slags te – både grøn og sort – stammer fra det samme blad?

Skræddersyet specielt til dig

Fortæl os om dine rejseplaner, så finder vi de bedste muligheder, der opfylder netop dine ønsker og behov. Når du har sendt forespørgslen, kontakter vi dig hurtigst muligt til en indledende snak om din rejse.

Få et tilbud Ring til os: 77 33 55 00
Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.