Strand Par Drikker Kokosmaelk

Rejser til Flores

Flores - en favorit ø

Indonesien er verdens største ørige. Ud af de 17.508 øer er Flores en af vores favoritter – med god grund: Her har vi oplevet de fascinerende djævlerokker på nært hold. Vi har set utrolige koralrev uden andre dykkere i nærheden, og vi har nydt at koble fuldstændig af uden telefoner og internet inden for rækkevidde. Flores må nærmest være definitionen på ø-livet uden andre bekymringer end hvor du skal nyde dit næste måltid.

Dyk med djævlerokker og havskildpadder

Nuvel, vi vil helst ikke love for meget – men der findes et spot ud for den lille fiskerby, Labuan Bajo, som er fast tilhørssted for de enorme djævlerokker med et vingefang på op til fire meter. Både rokker og havskildpadder svømmer ofte ind på lavt vand, så du kan faktisk godt opleve de smukke dyr på en snorkeltur. Og hvis ikke du har heldet med dig, kan du blot nyde synet af koraller og fisk i alle regnbuens farver.

Et pusterum fra turistfælderne

Flores har en særlig evne til at få dig helt ned i tempo. En del omkringliggende øer oplever en stigning i turisme, men på denne frodige ø kan du stadig finde landsbyer, laguner og regnskov uden menneskemylder. Nogle hoteller er ’hemmelige’ og kun mulige at nå til fods eller med en lille båd. Vores bedste tip er, at du finder en afsides hængekøje på stranden og slukker din telefon.

Cunca Wulang-kløftens vandfald

Hvis du bor i Labuan Bajo, kan du give dig selv en stor naturoplevelse i regnskoven i Cunca Wulang-kløften. Her venter spektakulære vandflad, bade i naturlige pools og vandre langs rismarker og plantager med vanilje, kaffe og kakao. Tal med din rejserådgiver, hvis vi skal arrangere en heldagstur med frokost.

Skræddersyet specielt til dig

Fortæl os om dine rejseplaner, så finder vi de bedste muligheder, der opfylder netop dine ønsker og behov. Når du har sendt forespørgslen, kontakter vi dig hurtigst muligt til en indledende snak om din rejse.

Få et tilbud Ring til os: 77 33 55 00
Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.