Indonesien, Gili Udsigt Til Havnen Ovenfra

Rejser til Gili-øerne

Nyd livet på Gili-øerne

Har du prøvet at cykle i myldretiden? De fleste kan nikke genkendende til, at det kan være en anelse hektisk. Efter at have cyklet Gili-øerne rundt i et par dage, ved vi godt, hvad vi foretrækker. Her er nemlig bilfri zone, og ingen har travlt med at suse på arbejde for at nå et vigtigt møde. Du bestemmer selv, hvad der skal på programmet. Surfing, paddleboard, snorkling eller måske bare solbadning?

Tag en gyngetur på det lave vand

Langs de tre koraløers strande hersker en tilbagelænet stemning, som du kun finder her. På Gili Air kan du til sent ud på aftenen få serveret flere slags frisk, grillet fisk. Snyd ikke dig selv for en gyngetur langs stranden, hvor der flere steder er opsat gyngestativer. Her hersker ø-mentaliteten, hvor det meste kan ordnes i morgen. Eller måske i overmorgen.

Surfbræt eller snorkelsæt?

På Bali og Lombok har surfere i årevis indtaget bølgen blå – men Gili er stadig et forholdsvis øde surfersted, og derfor er det nu, du skal tage brættet under armen. Der findes flere surfskoler, og sæsonen er maj til oktober. Vær dog opmærksom på tidevand og skarpe koraller. Du kan også iføre dig snorkelsæt og glemme alt om tid og sted under havets overflade.

Bilfri zone – cykl rundt om øerne

Rygterne taler sandt. Der findes ingen biler på de tre Gili-øer. Højst et par scootere og hestevogne hist og her. Den mest populære transportform er cyklen, som vi jo kender hjemmefra. Der er masser af steder at leje en cykel, og faktisk er øerne hver især ikke større, end at du kan cykle hele vejen rundt på 1,5-2 timer. Med stop ved udsigtspunkter og gode strande undervejs, naturligvis.

Skræddersyet specielt til dig

Fortæl os om dine rejseplaner, så finder vi de bedste muligheder, der opfylder netop dine ønsker og behov. Når du har sendt forespørgslen, kontakter vi dig hurtigst muligt til en indledende snak om din rejse.

Få et tilbud Ring til os: 77 33 55 00
Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.