Rejser til Perhentian-øerne

Ud for det nordlige Malaysia ligger to mikroskopiske øer omringet af et livligt koralrev. Hvor de fleste valfarter til Langkawi, kan du få dit øhop her næsten for dig selv. Forholdene er enhver dykkers drøm, men på land er der heller intet at sætte en finger på. Du finder nemt en håndfuld uberørte strande og luksuriøse resorts med service i særklasse.

Dykning med fantastisk sigtbarhed

Er du klar til at opleve undervandsverdenen i HD? Perhertian er et ideelt sted at dykke, da der findes mange rolige laguner og ikke særlig kraftig havstrøm. Vandets temperatur ligger året rundt mellem 27 og 30 grader, og sigtbarheden er normalt op til 20 meter. Lad dig opsluge af en anderledes verden ved koralrevene, som er fulde af liv! Har du ikke dykkercertifikat, er en rejse til Perhertian et perfekt sted at tage det. 

Solopgang og havskildpadder på stranden

På den nordlige spids ligger ’Turtle Beach’, hvor havskildpadderne lægger æg. Det er nemmest at komme dertil med vandtaxa, og vi anbefaler en morgentur med solopgang. Alt efter sæsonen kan du være heldig at se de små skildpadder bane sig vej ud i havet, og iført snorkel kan du hilse på deres forældre, som ofte spiser søgræs i nærheden. Husk at holde afstand og vise respekt for dyrene.

Dagens fangst direkte fra grillen

Der findes ikke det store udvalg af spisesteder på Perhentian, men niveauet er til gengæld højt. På Bayu Restaurant sætter de lokale kokke en ære i at tilberede fisk og skaldyr til perfektion – og når du først har smagt deres chili-hvidløgsmarinerede rejer, har du ikke lyst til at spise andre steder. Stedet er også kendt for sin hjemmelavede is og fantastiske pastaretter med krydderurter fra baghaven.

Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.