Rejser til Thailands paradisøer

Det er ikke uden grund, at Thailands paradisøer er et af danskernes mest populære rejsemål. Du kan ikke bare opleve sol, sand og vand, men også smuk natur fra dramatiske klippeøer over turkise laguner til tæt jungle. Læg hertil de lokales store gæstfrihed, skøn mad og en afslappet ø-stemning, man kun kan elske. Vi håndplukker de bedste steder til dig.

Rejser til Thailands paradisøer

Det skønne ø-liv i Thailand

En rejse til Thailands paradisøer bringer dig først og fremmest til skønne strande. Nogle er vidtstrakte, andre gemt i små bugter omgivet af klipper og frodighed. Tal med din rejserådgiver om, hvad du er til. Vil du kunne gå hen ad stranden til andre restauranter, hvor du spiser med tæerne i sandet? Skal der være lidt byliv? Spændende udflugtsmål? Er du til et større hotel eller en lille bungalow? Du skal sikkert bare lukke øjnene for at forestille dig det.

Andamanerhavets perler

I Andamanerhavet er paradisøerne strøet ud med løs hånd. Vi anbefaler især øerne fra Phuket i vest til Krabi i øst og fra Phang Nga-bugtens dramatiske kalkstenøer i nord til Malacca-strædet i syd. Her finder du f.eks. Koh Yao Noi, Koh Yao Yai, Phi Phi-øerne, Koh Mook, Koh Jum og den større Koh Lanta. Det er også her, du kan nyde skønne Koh Lipe og Koh Ngai. Listen er lang, men Thailand har også 936 øer! Hver ø har sit særpræg, og nogle steder er mere søgte end andre, så hør om det rigtige for dig og ikke mindst om skønne kombinationer på ø-hop i Thailand. Vi ved, hvordan du kommer bedst omkring.

Phi Phi-øernes strande og klipper

I Andamaner-havet 1½-2 timers sejltur fra Phuket og Krabi ligger øerne Phi Phi Don og Phi Phi Leh, der i daglig tale går som Phi Phi-øerne, selv om der faktisk er fire øer til. Af de to har kun Phi Phi Don faste beboere. På mange måder er en rejse til Phi Phi-øerne selve drømmen om øhop i Thailand. Krystalklart vand, smukke strande, spektakulære klipper og jungleklædte bakker danner rammerne for din ferie. Transporten rundt på øerne og mellem de små laguner sker i longtailboat, og især ved Phi Phi Leh er der fine steder til snorkling og dykning.

Siambugtens paradisøer

I Siambugten øst for Den Malaysiske Halvø finder du flere thailandske ferieøer. I den vestlige del af Siambugten ligger store Koh Samui, hvorfra du kan sejle til to mindre øer, jungleklædte Koh Phang Ngan og den lille, skønne Koh Tao. Skal du nyde en paradisø på sommerferie i Thailand, er det især disse tre øer, du skal søge til, men du kan rejse hertil hele året.

I den østlige del af Siambugten er endnu en af de større øer, Koh Chang, hvor du kan tage på opdagelse til vandfald i junglen. Syd herfor ligger de fredelige og smukke Koh Mak og Koh Kood.

Snorkling i Thailand

Som alle andre steder i verden er Thailands koralrev ikke gået fri af klimaforandringerne, men du kan stadig snorkle blandt masser af fisk mange steder. Den bedste snorkling og dykning finder du ved Koh Tao og ved Similan-øerne, som du sejler til fra Khao Lak. Der er begrænset adgang til Similan National Park, så tal med os om arrangerede ture dertil.

Lær at lave thaimad med lokale

Maden er et af højdepunkterne på alle rejser til Thailand, og mad er samtidig en af de mest spændende indgange til at forstå lokal kultur og lokale traditioner. Tal med din rejserådgiver, hvis vi skal arrangere en kokkeskole, hvor du møder de lokale og lærer at lave autentisk thailandsk mad med friske råvarer fra markedet.

Andre dejlige øer

Der er også andre større øer, der er værd at besøge, fx. Koh Lanta, Koh Samui og Phuket.

Udvalgte hoteller på Thailands paradisøer

Skræddersyet specielt til dig

Fortæl os om dine rejseplaner, så finder vi de bedste muligheder, der opfylder netop dine ønsker og behov. Når du har sendt forespørgslen, kontakter vi dig hurtigst muligt til en indledende snak om din rejse.

Få et tilbud Ring til os: 77 33 55 00
Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.