Nyd strandlivet på Koh Lipe på Thailand rejse

Rejser til Koh Lipe

Thailand har flere små øer, men Koh Lipe er med sine kun 5 km2 blandt de absolut mindste. Med sin placering som den sydligste ø i Thailand helt nede ved Malaysias grænse, er det ikke mange, der lægger vejen forbi. Her værner de lokale øboere om den tilbagelænede stemning, og der er altid er en liggestol inden for rækkevidde.

I Østen stiger solen op

Oplev himlens fineste nuancer i horisonten på Koh Lipe, hvor to af strandene bliver kaldt hhv. ’sunrise’ og ’sunset’ beach. Her er altså smukke udsigter for både morgenfriske og natteravne. Øen er kun to kilometer lang, så alt er i gå- og cykelafstand. Koh Lipe ligger ud for Malaysia, og vi foreslår derfor, at du kombinerer dit ophold med et besøg på den malaysiske ø, Langkawi.

Snorkling fra stranden på Koh Lipe

Koh Lipe har god snorkling direkte fra stranden. Sunrise Beach er et af de mest populære steder, og oplevelserne begynder få svømmetag ude. Ved lavvande kan du gå længere ud til klippeskærene Koh Kra og Koh Usen, men bedst er det at tage en bådtur hertil for at snorkle eller dykke ved en væg ned i dybet. Sunset Beach byder også på god snorkling især ved klipperne i den sydlige del. Er du ved Pattaya Beach, er den bedste snorkling i de to ender af stranden og ved nabostranden Zanom Beach lige rundt om klipperne i den nordlige ende.

Oplev øen udefra på kajaktur

Hvor ofte er det lige, du kan sejle rundt om en ø på tre timer? Vi elsker at sejle kajak, og det er noget helt andet at se øen fra kystsiden. Styr blot kajakken mod land, hvis du ser et øde område, som du er nysgerrig på at udforske. Vi opfordrer til, at du forhører de lokale om strømforhold, og at du husker rigeligt med vand, solcreme og en hat til at beskytte dig mod solen på din færd.

Udvalgte hoteller på Koh Lipe

Skræddersyet specielt til dig

Fortæl os om dine rejseplaner, så finder vi de bedste muligheder, der opfylder netop dine ønsker og behov. Når du har sendt forespørgslen, kontakter vi dig hurtigst muligt til en indledende snak om din rejse.

Få et tilbud Ring til os: 77 33 55 00

Rejser til Koh Lipe

Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.