Solnedgang ved strand

Rejser til Khanom

Khanom - uberørt strand og lyserøde delfiner

Findes der thailandske strande uden restauranter, barer, souvenirboder og vandsportsaktiviteter? Svaret er ja. I den sydøstlige del af landet ligger Khanom, som lever op til dine drømme om en uberørt strand, hvor alt ånder fred og ro. Her er næsten ingen turister. Og nærmest heller ingen bølger. Det perfekte feriested, hvis du spørger os.

Se lyserøde delfiner et stenkast fra kysten

Vandsport er forbudt i området, og det er der en god grund til. Khanom er hjemsted for omkring 80 af verdens cirka 2.000 lyserøde albinodelfiner. De lokale har indført initiativer for at beskytte delfinen, men det er tilladt at sejle ud blandt dem. Det er fantastisk at opleve et så sjældent dyr, men husk at holde passende afstand og undgå fodring.

Plantager i lange baner

Er du nysgerrig på, hvor maden kommer fra? I særdeleshed de eksotiske frugter, som bliver blendet i din daglige smoothie på stranden? I området omkring Khanom dyrkes der alt fra dragefrugter til bananer og kokosnødder. De lokale bønder er meget gæstfri og viser gerne rundt – og det kan jo være, der er smagsprøver!

Vandretur til grotte i junglen

Tham Khao Wang Thong er det knap så mundrette navn på en grotte, vi anbefaler dig at besøge, når du er i Khanom. Du hyrer en lokal guide, som viser vejen fra udkanten af junglen. Det er nemlig svært at finde indgangen i bjergvæggen på egen hånd. Turen gennem flere ’rum’ med flere millioner år gamle stalagmitter og stalaktitter er en stor oplevelse. Vær dog forberedt på 300 trappetrin, smalle passager og glatte stier (særligt i november og december).

Hylde Med Vores Kataloger

Skræddersyet specielt til dig

Fortæl os om dine rejseplaner, så finder vi de bedste muligheder, der opfylder netop dine ønsker og behov. Når du har sendt forespørgslen, kontakter vi dig hurtigst muligt til en indledende snak om din rejse.

Få et tilbud Ring til os: 77 33 55 00
Kvinde Kigger På Ipad

Få spændende rejsetilbud i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.